Προς το περιεχόμενο

Μικρή Ηλεκτρακουστική


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα παιδιά, επιτέλους πολίτης και μιας και πήρα 385ευρώ από τον ΕΣ είπα να τα επενδύσω σε μια ηλεκτρακουστική κιθάρα μαζί με ενισχυτάκι!

 

Αυτό που θέλω είναι ηλεκτρακουστική μικρου μεγέθους 1/2, 3/4 δεν ξέρω ακριβώς πως πάνε αυτά και ένα ενισχυτάκι μικρό τύπου ρολαντ πχ που αν γίνεται να έχει και την δυνατότητα χρήσης με κάποιου είδους μπαταρία.

 

Είχα δει πολύ παλιά στον λογοθέτη μία taylor νομίζω που έκανε 500 ευρώ και πρόσφατα στον νάκα μία αγνώστου μάρκας περίπου στα 300

 

Δεν κατάφερα να βρω κάτι από παλαιότερα θέματα.

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι θα κάνουμε ένα τουρ με έναν φίλο από διάφορα νησιά:Ρ

 

Θα προτιμούσα ακόμα μικρότερη! Κάτι τέτοιο δηλαδή

 

Δεν με πειράζει και η λύση ακουστικής με εξωτερικό μαγνήτη αν δεν βρεθεί κάτι στο μέγεθος που θέλω

 

Είστε μουσικός, θέλετε να βλέπετε χέρι??

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σε αυτα τα λεφτα, στις επιλογες που αξιζει να τσεκαρεις βρισκονται οι Baby Taylor - η BT1 ειναι κλασσικο Spruce top, η BT2 ειναι all mahogany και η Big Baby ειναι λιγο πιο μεγαλη σε μεγεθος χωρις να φτανει full size. Προσωπικα η Big Baby μου αρεσει περισσοτερο απο την BT1, ειναι πιο "ολοκληρωμενη" σαν οργανο, ενα καλο balance μεταξυ ηχου, playability και μικρου μεγεθους.

 

Yποψην βεβαια οτι οι 3 παραπανω κιθαρες δεν εχουν ηλεκτρικα - θα μπορουσες βεβαια να προσθεσεις εσυ καποια της επιλογης σου χωρις να ξεφυγεις ιδιαιτερα απο το budget σου, ειναι σχετικα οικονομικες.

 

Μια αλλη, ολοκληρωμενη επιλογη ειναι παλι απο την Taylor, η GS Mini. Eιναι mini auditorium και ερχεται κομπλε με αξιοπρεπη ηλεκτρικα και θηκη κοντα στο 500ρικο. Νομιζω οτι προσφατα εγινε discontinued αλλα γενικα υπαρχει stock σε μαγαζια και δε θα δυσκολευτεις να τη βρεις (ισως ειναι αυτη που δοκιμασες).

 

 

 

Oι parlour σε ενδιαφερουν? Ειχα παιξει με μια πολυ ωραια Faith Naked Series parlour που ηταν κοντα στο budget σου (500αρικο περιπου) αλλα δεν θυμαμαι αν ειχε ηλεκτρικα ή οχι.

 

 

Edit: Βλεπω με προλαβες και εσυ ο ιδιος με τις Baby :D

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με κλειστά ματια αν θελεις μικρή κιθαρα αλλα να κάνεις και live. Αν και μικρη βγαζει απιστευτο μπασο, και με πολυ καλα ξυλα........

http://www.musicstore.de/en_EN/EUR/Guitars/Western-guitars/Martin-Guitars-LX1E-NT-Natural/art-GIT0018372-000

Η αυτη που ειναι και κουκλα!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου