Προς το περιεχόμενο

Ακουστικά για δημιουργία και editing τραγουδιού σε DAW & παί


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με το που πήρα το σετ Alesis DM8 πριν μερικά χρόνια, σκέφτηκα να πάρω μαζί και ακουστικά, κάτι T Bone έδινε το thomman, τέλος πάντων δεν πήρα, είχα κάτι Phillips από παλιά, τα δοκίμασα με το σετ, κανονικός ο ήχος μου φάνηκε, αν και δεν έχουν πολύ καλή απομόνωση και χρησιμοποιούσα αυτά.

Πριν λίγο καιρό, είπα να δοκιμάσω κάτι ψείρες ακουστικά sony mdr ex35 που τα είχα εδώ και 10 χρόνια, από το καιρό που άκουγα psy trance σε mini disc! Θυμάμαι ότι είχαν λίγο τονισμένο το μπάσο για αυτό τα είχα πάρει για να μου κοπανάει τον εγκέφαλο  Grin και τέλος πάντων τα δοκιμάζω με το σετ και η μέρα με τη νύχτα! Και απόλυτη σχεδόν απομόνωση, ενώ με τα άλλα άκουγα λίγο τα χτυπήματα στο σετ, και ο ήχος εντελώς διαφορετικός και τουλάχιστον 1/4 περισσότερη ένταση.

Τέλος πάντων έχω δεκάδες samples ηχογραφημένα από όργανα για να ενώσω σε τραγούδια και σκέφτομαι να το κάνω με ακουστικά που να είναι ακριβείας. Επίσης να τα χρησιμοποιήσω, ίσως, και για το σετ όταν παίζω.

Δεν έχω ασχοληθεί ειδικά πολύ με ακουστικά οπότε δεν ξέρω πως να κινηθώ ακριβώς. Να διαλέξω ολοκέφαλα ή ψείρες. Νομίζω ψείρες δίνουν την καλύτερη απομόνωση. Κάποιες προτάσεις για τιμές λογικές (περίπου μέχρι 50-60 ευρώ) ; 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου