Προς το περιεχόμενο

Δείκτης db input μέσω software


parasvag

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νοιζάδες, καλημέρα!  :)

Ψάχνω ένα software που να μου δείχνει το input του μικροφώνου μου (στο μικρόφωνο του λάπτοπ θέλω να βάλω το output μιας κάρτας ήχου) σε db.

Προφανώς και δεν μπορεί να είναι καλυμπραρισμένο κτλ, αυτό που θα ήθελα θα ήταν απλά να μου λέει πχ: τώρα έχεις input -84 db (εγώ ξέρω οτι αυτή είναι η στάθμη βάσης μου) οπότε να ανεβάσω την ένταση και να βάλω το output στα (βάση + 50 db) = -34 db και να το παίξω στον ακροατή.

Φυσικά αυτό γίνεται εν μέρη με cubase, audacity κτλ, αλλά θα με βόλευε ο δείκτης να μην είναι μπάρα, αλλά ψηφίο (άσε που στο audacity η μπάρα δεν φτάνει μέχρι -96 db που θα ήθελα - το όριο στα 16bit).

Φυσικά θα βόλευε περισσότερο να είναι και freeware.

Έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα τα Daqarta και REW V5 αλλά το πρόβλημα είναι οτι δεν διαχειρίζονται την κάρτα ήχου καλά και παίρνουν input και απο το εξωτερικό mic οπότε μπλέκει η μέτρηση.

Γνωρίζετε αν υπάρχει τίποτα καλύτερο εκεί έξω?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Άκυρο τελικά, ρύθμιση απο τα windows ήταν, να μην "ακούει" το εξωτερικό μικρόφωνο. (προφανές  :-[) Αλλά αν τυχόν κανείς ξέρει κι άλλο software θα ήθελα να το δοκιμάσω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου