Προς το περιεχόμενο

iamamiwhoami


Kin245

Προτεινόμενες αναρτήσεις

 Το τελευταίο καιρό η τύχη με έφερε πάνω στους iamamiwhaoami.Είναι ένα Σουηδικό project που ξεκίνησε από την Jonna Lee και τον Claes Björklund.Oι iamamwhoami ξεκίνησαν ξαφνικά,πριν μερικά χρόνια, χωρίς να δηλώσουν την ταυτότητα τους.Άρχισαν αυτό το ταξίδι ανεβάζωντας μερικά οπτικοακουστικά βίντεο στο youtube.Η όλη κατάσταση έγινε viral και σιγά σιγά δημιουργήθηκε μια ίντριγκα για το ποιός μουσικός κρύβεται πίσω από όλο αυτό.Στη συνέχεια οι Σουηδοί αποκάλυψαν τη ταυτότητα τους.

 

 Η μουσική τους μπορεί να χαρακτηριστεί dream pop , synth-pop.Όλη η μουσική,στίχοι,βίντεο συνδέονται.Όλα λένε μια ιστορία και κάθε τραγούδι,απο τη δικιά μου οπτική γωνία,μιλάει και για κάτι διαφορετικό.Με τη μουσική,τους στίχους και τα βίντεο τους έχουνε κατασκευάσει έναν δικό τους κόσμο που όποιος μπει μπορεί εύκολα να μαγευτεί και να χαθεί.

 

  Στις 16 Νοεμβρίου του 2010 είχανε διαλέξει έναν τυχαίο fan τους και είχανε στήσει ένα ολόκληρο live που είχε γίνει broadcast στο site τους στις 12 η ώρα και θα ήτανε ανεβασμένο μόνο για 6 ώρες.Σε εκείνο το live που κρατάει περίπου μια ώρα είναι σαν να γίνεται μια περίληψη του πρώτου τους album με όνομα bounty.

 

  Το επόμενο κατα σειρά album λέγεται kin.To συγκεκριένο είναι αφιερωμένο σε όλους τους οπαδούς τους και ουσιαστικά τους ευχαριστεί για τη βοηθεία που έχουνε δείξει καθώς οι iamamiwhoami ξεκίνησαν όλο το project δίνοντας οτι λεφτά είχανε.Ήτανε και εκείνοι ατάληροι μουσικοί που με καλό marketing και εξαιρετικά ποιοτική δουλεία κατάφεραν να φτάσουν σε ένα απίστευτο επίπεδο.

 

  Στις 10 Νοεμβρίου αυτού του χρόνου θα κάνουνε release το τρίτο album τους που λέγεται BLUE.Aυτό το album περιέχει ένα τραγούδι που το χτίζουν απο την αρχή της καριέρας τους και επιτέλους ήρθε η ώρα,shadowshow.

 

  Κρατάνε χαμηλό προφίλ και αφήνουν όποιον θέλει να μπει στον κόσμο τους (to whom it may concern).Προσωπικά μου έχουνε δώσει τη μεγαλύτερη έμπνευση και αποτελούνε τους δύο αγαπημένους μου μουσικούς καθώς και αυτούς που με ώθησαν στην επιλογή μου οτι δηλαδή θέλω να γίνω μουσικός.

 

 Πιστεύω πως αξίζει να ρίξεται μια ματιά στα λίνκ που θα δώσω πιο κάτω και να προσπαθήσετε να μπείτε στο κόσμο τους.Eίναι οι αγαπημένοι μου και ήθελα να τους μοιραστώ με ένα ελληνικό κοινό :) .

 

Το κανάλι τους με όλα τα βίντεο στο youtube : https://www.youtube.com/channel/UC_1oLG8GJockwf4ye34lh-w

 

To site τους : http://towhomitmayconcern.cc/

 

Παραπάνω πληροφορίες : http://en.wikipedia.org/wiki/Iamamiwhoami

 

To live με τον fan :

 

Τα αγαπημένα μου τραγούδια :

 

Αν προσπαθήσετε να πιάσετε το νόημα του καθενός σας εύχομαι καλή τυχη :P . Πρέπει να τα δείτε όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο βίντεο.Από τα πρελούδια μέχρι το BLUE, σε έναν σκανδιναβικό κόσμο γεμάτο παράξενες μελωδίες και μυστήρια γεγονότα.

There it was the land of decay

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου