Προς το περιεχόμενο

seymour duncan ssl-5 προβληματισμοι


Προτεινόμενες αναρτήσεις

εχω στην στρατ μου εδω και 2 χρονια τον ssl-5 σε θεση γεφυρας με τους αλλους να ειναι απο ενα set tonerider pure vintage.γενικος ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το σεταρισμα κατα 80% δλδ εκτος απο την θεση γεφυρας και μεσαιου μαζι εκει η θεση ειναι απογοητευση δεν κολλει καθολου και δινει εναν αναιμικο τσιγγινο ηχο καμια σχεση με στρατιλα που ειχαν σαν σετ οι  pure vintage.ελα ομως που μονος του σκιζει και στα lead ανεβασματα ειναι φοβερος!ειμαι σε διλημα.να τον ξηλωσω η να θυσιασω την θεση γεφυρας και μεσαιου (που την ακουω απο τον αλλο κιθαριστα που παιζουμε μαζι και ξερογλείφομαι  :P)?

papa don't take no mess!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω στην στρατ μου εδω και 2 χρονια τον ssl-5 σε θεση γεφυρας με τους αλλους να ειναι απο ενα set tonerider pure vintage.γενικος ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο το σεταρισμα κατα 80% δλδ εκτος απο την θεση γεφυρας και μεσαιου μαζι εκει η θεση ειναι απογοητευση δεν κολλει καθολου και δινει εναν αναιμικο τσιγγινο ηχο καμια σχεση με στρατιλα που ειχαν σαν σετ οι  pure vintage.ελα ομως που μονος του σκιζει και στα lead ανεβασματα ειναι φοβερος!ειμαι σε διλημα.να τον ξηλωσω η να θυσιασω την θεση γεφυρας και μεσαιου (που την ακουω απο τον αλλο κιθαριστα που παιζουμε μαζι και ξερογλείφομαι  :P)?

 

Προφανός είναι out of phase με τον μεσαίο μαγνήτη. Γενικά τον SSL5, αν δεν έχεις RWRP middle PU, τον κολλάς με τα καλώδια ανάποδα. Εκεί που είναι το άσπρο κολλάς το μαύρο και εκεί που είναι το μαυρό, το άσπρο.  ;)

Hate it when people compare David Gilmour to God..... He is a great guy but he is not Gilmour!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα, γενικα, λογω του οτι ο (εξαιρετικος κατα τα αλλα) SSL5 ειναι μαγνητης με αρκετα μεγαλη εξοδο, ουδεποτε θα εχεις το quack εκεινο στην ενδιαμεση θεση που εχει μια παραδοσιακη στρατ με low output μαγνητες. Κατα τα αλλα τσεκαρε οπως ηδη σου υπεδειχθει, μηπως τον εχεις καλωδιωσει put of phase.

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι ετσι ειναι.το αλλαξα ομως το πρωι και τωρα τουλαχιστο εχω θεση.σιγουρα οχι με το γνωστο ηχο αλλα εχω

papa don't take no mess!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου