Προς το περιεχόμενο

Νεα κυκλοφορία με συμμετοχή Νάσσου καββαθά από JOKER


ad rose

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καινούρια κυκλοφορία του project ''ΜΑΝΤΗΣ & ΦΟΝΙΑΣ'' EP 5 κομματιών σε hard rock ύφος,σε Μουσική Ανδρέα Τριαντάφυλλιδη, στίχους του Μάκη Πολλάκη,και την φωνή Δημήτρη Δημητράκα,με την συμμετοχή του Νάσου Κάββαθα από τους JOKER στο ομώνυμο τραγούδι,παραπέμπω σε βίντεο που έχουν φτιάξει τα παιδιά εδώ

επίσης υπάρχει ολόκληρη η δουλειά για ακρόαση https://www.youtube.com/watch?v=2ZG8xw-DTP4

αν κάποιος θέλει να το κατεβάσει υπάρχει διαθέσιμο στο site του Δημήτρη Δημητράκα

(http://dimitrisdimitrakas.gr/)

επίσης συμμετέχουν ο Χαρης Γερουλάκης στο μπάσσο από τους Εμμονο Γκρίζο,και η Θέλμα η Καραγιάννη στα φωνητικά.

Κάθε σχόλιο ευπρόσδεκτο και επιβάλλεται!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημέρα,ευχαριστούμε για τα σχόλια,full shred νομίζω ότι ο Δημητράκας θα ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος να σου προτείνει και άλλες αντίστοιχες προσπάθειες μιάς και είναι ίσως ο μοναδικός άνθρωπος που γνωρίζει όλες τις κυκλοφορίες ανεξάρτητες και μη με ονόματα και διευθύνσεις (ο τύπος είναι εγκυκλοπάιδεια του Ελληνικού rock)τα τελευταία 40 χρόνια τουλάχιστον!!!! λόγω ιδιότητας και εκπομπής rock &roll βοήθειες τα τελευταία 25 χρόνια στον Rock FM,ston Atlantιs κτλ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ' όσο άκουσα, θα έλεγα ότι πρόκειται με το ζόρι για hard rock (μόνο λόγω παραμόρφωσης στις κιθάρες), και φυσικά ούτε κουβέντα για μέταλ. Ιδιαίτερα τα επίπεδα στα οποία κινείται η φωνή μάλλον έντεχνο θυμίζουν. Οι συνθέσεις και η τεχνική είναι μάλλον φλατ. Εγω προσωπικά δεν θα ξαναέβαζα να ακούσω κανένα κομμάτι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν τα κομμάτια να πιάσουν στο ελληνικό ραδιόφωνο. Καλή επιτυχία.

When you will get good you will know. There is no guitar. There never was.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν δεν κανω λαθος ο Δημητρακας , ηταν μελος σε 2 'αντιφατικες ' παλαιοτερες μπαντες ,αναμεσα σε αλλες ,  στους panx romana και στους 'ριφιφι' . Οι δευτεροι αποτελουν μια απο τις αδυναμιες μου στο χωρο της ελληνικης μουσικης ,κυριως με κομματια οπως το 'αμετανοητα τρελος ' , χανομαι κτλ . Πιθανων εκεινη την εποχη ηταν η μοναδικη pop-rock μπαντα σε τετοιο υφος .

 

θα ηθελα καποια στιγμη να συνεχιζαν στο υφος αυτο

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν ευχαριστώ και τον Νέστορα αλλά και τον RayDutto για τις απόψεις τους,θεωρώ σημαντικό το μπήκαν στον κόπο να την καταθέσουν.όσον αφορα για τον φίλο τον alpatman ,δεν κάνεις λάθος ο Δημητράκας ήταν και  συνεχίζει να είναι μέλος στους panx romana μιας και οι Ριφιφί δεν υπάρχουν πια από την θέση του drummer όμως,για πιθανή συνέχεια των Ριφιφί δεν νομίζω ότι θα υπάρξει από τις πληροφορίες που έχω εγώ τουλάχιστον,θα σου πώ όμως ότι στον προηγούμενο δίσκο του Δημήτρη με τον τίτλο ''αντιστέκομαι'' βρέθηκαν πάλι μαζί οι Ριφιφί για ένα δυσάρεστο γεγονός και έγραψαν ένα τραγούδι με τον τίτλο ''α ρε σποράκο'' σε διαφορετικό όμως ύφος από αυτό που σου αρέσει(που είχαν ήδη αλλάξει στους τελευταίους τους δίσκους),μπορείς να το ψάξεις αν θέλεις,αυτά!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου