Προς το περιεχόμενο

Music Store κ Φ.Π.Α.


aggeloskrv

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γνωριζω πως σε καποιες περιπτωσεις π.χ. αν εισαι επαγγελματιας μουσικος κ εχεις μπλοκακι στις αγορες απο Thomann δεν πληρωνεις το Φ.Π.Α.

 

Κατι τετοιο ισχυει κ για το Music Store,ξερει καποιος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν είσαι επαγγελματίας (από ατομική επιχείρηση μέχρι ΑΕ) μπορείς για ενδοκοινοτικές αγορές (εντός ορίων Ε.Ε.) να αγοράσεις VAT free -χωρίς το ΦΠΑ. Δεν είναι πολιτική καταστήματος αυτό, ισχύει παντού, είτε αγοράζεις μουσικά όργανα είτε φρούτα είτε έπιπλα κ.τ.λ. Βέβαια το τιμολόγιο που θα κοπεί πρέπει να περάσει στα μηνιαία έξοδα της επιχείρησης/επαγγελματία, άρα το αντικείμενο αγοράς να στέκει σαν εταιρικό έξοδο, ένα μανάβικο δεν δικαιολογεί την αγορά ενός JCM800 σαν λειτουργικό έξοδο και σε πιθανό λογιστικό έλεγχο θα υπάρχει παράβαση. Εκτός αυτού, αν είσαι επαγγελματίας μουσικός ή έχεις στις εταιρικές δραστηριότητες, δραστηριότητες που να δικαιολογούν τέτοια έξοδα, μπορείς να ζητήσεις VAT free invoice με το ΑΦΜ σου.

 

Στο Musicstore, όπως και στον thoman κατά τη διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας, αν στα στοιχεία σου συμπληρώσεις επαγγελματικό ΑΦΜ σου στέλνει νέο invoice χωρίς το ΦΠΑ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου