Προς το περιεχόμενο

Απομόνωση φωνής


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια σας. Μπορεί να είναι ηλίθια η ερώτησή μου.

Υπάρχει κάποιο plug in που να αφαιρεί όσο είναι δυνατό τη μουσική από ένα κομμάτι και να ακούγονται μόνο τα φωνητικά;

Προς το παρόν πειραματίζομαι με το noise reduction αλλά τα αποτελέσματα δεν είναι και πολύ ικανοποιητικά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το αντιθετο γινεται σε σχετικα μετριο βαθμο..Αλλα το να προσπαθεις να αφαιρεσεις τη μουσικη ( δηλαδη μιλαμε για ενα μεγαλο ευρος συχνοτητων ), απο μια ηχογραφηση, νομιζω οτι ειναι πρακτικα αδυνατον! Και ιδιαιτερα με το noise reduction που επικεντρωνεται σε συγκεκριμενες περιοχες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε basstar5 το βρήκα το audition! Βρήκα και την επιλογή acapella και έκανα πειραματισμούς. Το αποτέλεσμα ήταν αρκετά καλό!

Τώρα αν ξέρεις κάποιες ρυθμίσεις για καλύτερα αποτελέσματα αν θέλεις πες μου.

Σε ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να σαι καλα!!δυστυχως δεν το εχω ψαξει πολυ γιατι δεν ασχοληθηκα ποτε σοβαρα με το συγκεκριμενο εφφε για να πετυχω τελειο αποτελεσμα...οποτε δεν εχω να προτινω καποια συγκεκριμενη ρυθμιση... :?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αυτό που κάνει το audition είναι να αντιστρέφει τη φάση σε ένα κανάλι και να το προσθέτει στο άλλο. Μαυτό τον τρόπο ότι ακούγεται ίδιο στα δυο στέρεο κανάλια και βρίσκεται στη μέση τις μίξης απομονώνεται.. και ακους μόνο τη μουσική ή μόνο τα φωνητικά, που συνήθως είναι στο κέντρο της μίξης. Σε mp3, το reverb και γενικά τα εφφέ της φωνής που δεν βρίσκονται στο κέντρο της μίξης δεν απομονώνονται. Και αν είναι mp3 το αρχείο επειδή υπάρχει περίπτωση να ενεργεί διαφορετικά ο αλγοριθμος συμπίεσης στο δεξί ή αριστερό κανάλι η διαφορά στης πληροφορίες έχει ώς αποτέλεσμα να μην μπορείς να εξουδετερώσεις ή να απομονώσεις το κεντρικό κανάλι όσο καλά θέλεις.

Αν βρείς καλό wav το audition θα σου κάνει μια χαρά τη δουλειά.. θα χάνεις λίγο στις πολύ ψιλές και στης χαμηλές συχνότητες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου