Προς το περιεχόμενο

FENDER VIBRO CHAMP 1978


mojo87

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Προσφατα απεκτησα το συγκεκριμενο ενισχυτη τον οποιο εχω λατρεψει απο την πρωτη στιγμη.....θελω ομως να κανω μια ερωτηση σχετικα με τις λαμπες του.Ξεκινωντας απο τις προενισχυτριες εχει 2 fender 12ax7 (stock??) 1 JJ6V6s (power) και μια RCA 5Y3GT (rectifier).Εχω παρει την αποφαση να αλλαξω την JJ γιατι οταν ζεσταινεται μοβιζει λιγο στην μια πλευρα και δεν μου φαινεται φυσιολογικο,οσων αφορα τις αλλες ομως δεν ειμαι σιγουρος αν πρεπει να τις αλλαξω η να μεινουν ως εχουν.

Τα "ΦΩΤΑ" σας παρακαλω.... ;D ;D ;D

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γνώμη μου είναι ότι αν παίζει και ακούγεται κανονικά ο ενισχυτής μην ασχοληθεις να αλλάξεις ακόμα λάμπες. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης δε σε ενημέρωσε πότε είχε κάνει την τελευταία αλλαγή.

 

Το να μωβίζει - μπλεδίζει η τελική λάμπα είναι συχνό φαινόμενο και δεν σημαίνει πως η λάμπα δεν δουλεύει σωστά. Το έχω παρατηρήσει και εγώ και μετά από ψάξιμο κατάλαβα τελικά ότι δεν υπάρχει πρόβλημα.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η μονη αλλαγη που ειχε κανει ο ιδιος (δευτερο-τριτο χερι) ειναι στην τελικη και αυτο 2-3 χρονια πριν αλλα επειδη θελω λιγο πιο crunchy ηχο σκεφτομουν την αλλαγη της με καποια αλλη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αλλα επειδη θελω λιγο πιο crunchy ηχο σκεφτομουν την αλλαγη της με καποια αλλη.

Μηπως θα έπρεπε να αλλάξεις τις προενισχυτριες με άλλες πιο high gain, και να διατηρήσεις την ίδια τελική ( εκτός εαν θεωρείς οτι εχει κλείσει τον κύκλο της λόγω χρήσης).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λεω να κρατησω τις προενισχυτριες λιγο ακομα και να παω πρωτα σε τελικη γιατι μου εχει μπει η ιδεα οτι δεν εχει πολλα περιθωρια.Καμμια προταση για τελικη?Εν τω μεταξυ εχω και ενα ibanez tsa5 που εχει μια ruby 6v6 τελικη και σκεφτομαι να κανω μια μικρη αλλαγη αναμεσα στους 2 καθαρα για δοκιμαστικους λογους.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου