Προς το περιεχόμενο

Ανακατασκευη ενισχυτη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερα σας....

 

Εχω δυο λαμπατους ενισχυτες

1. Fender Super Reverb

2. Echolette B30

 

 

Το προβλημα μου ειναι το εξης...χρειαζονται πληρη ανακατασκευη εξωτερικα και οι δυο ενω ο echolette θελει σιγουρα αλλαγη λαμπες κτλ. ( σκεφτομαι να αλλαξω και στον fender γιατι μετα απο καμια ωρα παιξιμο ο ηχος αρχιζει και αλλαζει)

 

 

Ξερει κανεις που μπορω να απευθυνθω και με τι κοστος

 

με ενδιαφερει κυριως να γινει σωστη δουλεια....

 

 

ευχαριστω μαγκες

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλημερα επειδη κανω την ιδια δουλεια σε πιανα Fender Rhodes εξωτερικα και εσωτερικα (πληρη ανακατασκευη) θελω να σε ενημερωσω οτι για να αλλαξει καποιος το tolex του ενισχυτη πρεπει α) να λυθει ολος ο ενισχυτης (βγαζουμε το μηχανημα και τα μεγαφωνα απο την καμπινα -εφ'οσον προκειται για combo ) β),Βγαζουμε ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ TO tolex ωστε να μην σκιστει για να το χρησιμοποιησουμε για ΠΑΤΡΟΝ  ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΟΠΕΙ σωστα το καινουργιο!!

γ)Τριβουμε με τριβειο το ξυλο του ενισχυτη ωστε να φυγει ολη η παλια κολλα και μετα κολλαμε το καινουργιο tolex με ειδικη κολλα (βενζινικολλα η μια αλλη της Bizon) Aυτη η διαδικασια ειναι επιπονη και χρονοβορα .Καλο θα ειναι να απευθυνθεις σε ταπετσερη για την αλλαγη στην καμπινα!!Οσον αφορα το εσωτερικο μερος υπαρχουν τεχνικοι που κανουν ανακατασκευες σε ενισχυτες ,ορισμενοι διαφημιζονται στο NOIZ, αλλα και αλλοι ειναι απλα μελη!!Οταν χρειαστεις κατι θα σε ενημερωσουμε!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

To κοστος εξατραται απο τον ανθρωπο που θα κανει αυτην την δουλεια και απο τα υλικα που θα χρησιμοποιησεις !!Εγω δεν αναλαμβανω τετοια δουλεια πλεον λογω προβληματος στον αντιχειρα του δεξιου χεριου-δυστυχως-Τα δινω σε ταπετσερηδες !!Απο υλικα μπορεις να αγορασεις απο Μιαουλη 11 στο Μοναστηρακι (εχει πληθωρα δερματινων σε διαφορα χρωματα και παχη ) η στο:www.ep-service.nl .Eιναι Ολλανδος  απ' οπου αγοραζω οτι εχει σχεση με Rhodes !Εκει θα βρεις και το original tolex της Fender ,χερουλια ,γωνιες κλπ.Υπαρχουν και αλλοι στο Internet μπορεις ευκολα να τους βρεις!!Καλη επιτυχια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστω παρα πολυ και τους δυο σας...

 

Αν θες ριξε ενα τηλεφωνο.

6946333072

 

Ευχαριστω

Ανδρέας

www.colorsound.gr - Hand made, All Tube Amplifiers, Effects, Accessories

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου