Προς το περιεχόμενο

ωλένια νευρίτιδα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπέρα σε όλους,

 

εδώ και λίγες μέρες περίπου διαγνώστηκε ότι έχω ωλένια νευρίτιδα αγκώνα. αν κάποιος είχε παρόμοια εμπειρία και θέλει να μου πει πως το αντιμετώπισε ή έχει να μου προτείνει κάποιον ορθοπεδικό ή φυσικοθεραπευτή για μουσικούς παρακαλώ όπως μου στείλει μήνυμα.

 

ευχαριστώ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πού την πέτυχες?Είναι σπάνια πάθηση.Χωρίς να θέλω να σε απογοητεύσω μην περιμένεις θαύματα.Δεν είμαι γιατρός αλλά κινούμα στο χώρο.Ανακούφιση μπορεί να βρεις με φυσικοθεραπείες και αντιφλεγμονώδη αλλά σα θεραπεία προτείνεται η έγχυση κορτιζόλης(πρέπει να είναι πολύ μάστορας ο γιατρός για να μην πληγώσει το νεύρο) και το χειρουργείο για αποσυμφόρηση του νεύρου.Καλά είναι να ρωτήσεις νευροχειρουργό και όχι απλό χειρουργό-ορθοπεδικό.

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπέρα και από μένα,

 

σπάνια γράφω στο φόρουμ, συνήθως διαβάζω και μαθαίνω, αλλά θα σου πω την εμπειρία μου.

 

Πέρσυ έγραφα τη διπλωματική για το μεταπτυχιακό μου και από λάθος θέση του αριστερού χεριού στο πληκτρολόγιο, έπαθα ωλένια νευρίτιδα στον αγκώνα. Εκείνη την περίοδο καιγόμουν να τελειώσω τη μεταπτυχιακή και ταυτόχρονα είχα κλεισμένα live (παίζω κιθάρα btw).

 

Ο ορθοπεδικός μου έδωσε αντιφλεγμονώδη για 15 μέρες. Εκείνες τις μέρες δεν πονούσα καθόλου, μετά το 15νθήμερο όμως επανήλθα στην προηγούμενη κατάσταση. Ξεκίνησα φυσιοθεραπείες -αν και ο ορθοπεδικός μού είπε ότι δε θα βοηθούσαν- και μετά από 10 θεραπείες ήμουν καλά. Φυσικά διόρθωσα τη θέση στο πληκτρολόγιο και τηρώ ευλαβικά αυτήν αλλαγή. Εκείνη την περίοδο που έγραφα τη μεταπτυχιακή και είχα πρόβες και live έβαζα συχνά πάγο όταν αισθανόμουν ενόχληση. Από τότε είμαι καλά, δε με έχει ξαναενοχλήσει καθόλου.

 

Εύχομαι το ίδιο και σε σένα. Νομίζω ότι δεν θα σε ταλαιπωρήσει πολύ.

Άρτεμις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αντιστοιχη (περιπου)  παθηση ειναι η τενοντοελυτριτιδα οπου και εκει θελει εκχυση κορτιζονης απο μαστορα Γιατρο (τοχω το προβλημα ) η αλλη λυση ειναι ''το μαχαιρι '' απο πολυ καλο χειρουργο ακρας χειρος η και νευροχειρουργο!Η προσωπικη μου αποψη ειναι να δοκιμασεις μια -δυο φορες με κορτιζονη και αν δεν περασει τοτε κοιτας για χειρουργειο !!

Αν εισαι νεαρης ηλικιας το πιθανοτερο ειναι να το γλυτωσεις (το χειρουργειο) εφ'οσον ακολουθησεις πιστα τις οδηγιες των γιατρων!!Καλη αναρρωση :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρωτον οι καλοι γιατροι ειναι περιζητητοι σε ολο τον κοσμο, που σημαινει οτι απο τις επιλογες που εχουν η λιγοτερο πιθανη ειναι να ανοιξουν ιατρειο στην γειτονια σου η να εφημερευουν σε δημοσιο νοσοκομειο,  δευτερον πηγαινε σε  2 -και πανω-  γιατρους αλλα να μην λες οτι εχεις παει και σε αλλο γιατρο για το ιδιο θεμα γιατι κανουν ''διπλωματικες'' διαγνωσεις… τα συμπερασματα δικασου ειτε σου πουν ολοι το ιδιο ειτε οχι.

 

με λιγα λογια μπορει αν εχεις αυτο που σου ειπε ο πρωτος γιατρος, μπορει να εχεις κατι αλλο η τιποτα, ψαξε καλα πριν κανεις οτιδήποτε, και γενικα μην διαβαζεις μαλακιες που γράφονται στο ιντερνετ απο ατομα που κινουνται στο χωρο  της ιατρικής ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??  

 

περαστικα

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

και γενικα μην διαβαζεις μαλακιες που γράφονται στο ιντερνετ απο ατομα που κινουνται στο χωρο  της ιατρικής ?? ?? ?? ?? ?? ?? ??  

 

 

Εσύ χρήζεις άλλης ιατρικής ειδικότητας.Όποτε θες ευχαρίστως να σε παραπέμψω.Θα μου πεις κι ευχαριστώ.Και μίλα όμορφα!Είσαι σε δημόσιο χώρο.

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν χρειαζεται να τσακωθειτε Μonk &Magna !!δεν εννουσε μαλλον εσενα magna o monk  ;D

Aυτο που εγραψες δεν ηταν κακο !! :)

 

Απάντησα στο παιδί που άνοιξε το θρεντ ακριβώς γιατί έχω γνώση του θέματος λογω επαγγέλματος.Μάλλον δεν άρεσε στον καλόγερο για προηγούμενους προσωπικούς λόγους. ;)

Ποιός σκότωσε τον Tesla?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις τους.

δεν υπάρχει κανένας λόγος για διαμάχη. ο καθένας αποφασίζει από αυτά που ακούει και διαβάζει σύμφωνα με την κρίση του και πράττει αναλόγως.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου