Προς το περιεχόμενο

To tonelab or not? That's the question!


elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντήσεις 1k
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εικόνες

¶σχετα με τα 350e και την πλάκα, δεν συμφωνείς πως όλες οι top πεταλιέρες που βγάζουν οι korg,boss,line6,vox είναι εξίσου καλές, εφόσον ξέρεις τί ψάχνεις και ασχολείσαι με τον ήχο σου?

Σίγουρα όλες έχουν μειονεκτήματα,άλλες στο d.i, άλλες στον compessor, άλλες στο wah wah.Σίγουρα όλες δεν έχουν καλά presets, ωστόσο δεν νομίζω οτι αγοράζοντας μία από αυτές θα έχεις πετάξει χρήματα επί της ουσίας.Μόνος σου είπες άλλωστε πως σε συναυλία που πήγες έπαιζε ένας με το pod xt και ο ήχος του ήταν πολύ καλός.¶ρα γιατί τόση φασαρία για μια πεταλιέρα? :wink:

If the house is rocking,don't bother knocking...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ξερω και εγω??? 8O 8O :lol:

 

Ρωτα αυτους που διαμαρτυρονται.... :lol: :lol:

 

It's all in the HANDS baby....it's all in the hands... :lol: (& στο ΜΥΑΛΟ βεβαια αλλα ΠΟΥ μυαλο..ετσι πως μπλεξαμε... :roll: :lol: )

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωρέ παιδιά δεν ξέρω αν αναφέρεστε στο προηγούμενο πόστ μου, που γέλασα αλλά είχε πλάκα αυτό για το κουρδιστήρι πως να το κάνουμε! :lol: :lol: :lol:

¶κου "αρκετά αξιόπιστο"! Ακόμα γελάω!!! Αμάν πιά! λίγο χιούμορ! δηλαδή πως κούρδιζε πριν ο φίλος με το τηλέφωνικό μπιπ? τα korg δηλαδή δεν είναι αξιόπιστα κουρδιστηράκια? Το κουρδιστήρι του line 6 guitar port μου για το PC, (ναι αυτό το ψηφιακό που χρησιμοποιώ και γω με delay εφέ ΨΗΦΙΑΚΑ να μην κάνω θόρυβο για practice μόνο όμως after midnight σπίτι δεν είναι αξιόπιστο?) τες πα, καταλαβαίνετε πως "κτύπησε" πλάκα είχε!!

Και όσο αφορά τις πεταλιέρες προς Θεού!!! Δεν έχω απολύτως τίποτε!! Μη με παρεξηγήτε, πριν απο ότι γραφτεί - ειπωθεί είχα πει.... σε όσους κάνουν κάνουν, γιατί απλά τους κάνουν! Σε άλλους δεν κάνουν γιατί πολύ απλά δεν τους κάνουν! Οι λόγοι του καθενός προφανείς! Σιγά μην μεμψημηρούμε για άκρως προσωπικές απόψεις!! άλλωστε πίστευα και πιστεύω στην ανταλλαγή απόψεων! αν δεν ήταν έτσι γιατί τότε να χαλάμε χρόνο από την ζωή μας ποστάρωντας? :wink:

Στο κάτω κάτω μεγείες μπορώ να ευχηθώ με την σειρά μου και γω στο φιλαράκι! και καλά παιξίματα! :wink:

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

(αλλα βεβαια τι ξερω εγω...μονο απο το 80 παιζω με πεταλια και για αυτο δεν ξερω και πολλα για αυτα ουτε μπορω να κρινω την "ηχητικη ποιοτητα" τους... :lol: :roll: )

It's all in the HANDS baby....it's all in the hands... (& στο ΜΥΑΛΟ βεβαια αλλα ΠΟΥ μυαλο..ετσι πως μπλεξαμε... )

 

ηλια... :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου