Προς το περιεχόμενο

Wampler plexi drive led problem


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τον τελευταιο καιρο το Wampler plexidrive μου κανει νερα.

Το λαμπάκι του ενω αναβε κανονικα αρχισε να αναβει ισα ισα .Πρεπει να το παρατηρησεις πολυ προσεχτικα για να δεις οτι αναβει λίγο.Ο ήχος του ομως δεν επηρεάζεται.Κάποια στιγμη εφτιαξε μονο του.Τις τελευταιες μέρες μου το ξανακανει.Αν ειχε καει δε νομιζω οτι θα ξανα αναβε μονο του.Τι μπορει να ειναι? πρόβλημα με ρεύμα?Το ανοιξα αλλα το λαμπακι ειναι απο την πανω πλευρα της πλακετας και δε μπορω να δω τι παιζει.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator

Από ένα σχέδιο που είδα στα γρήγορα βλέπω ότι το LED ανάβει από το ένα εκ των τριών επαφών που διαχειρίζεται ο διακόπτης. Θα υποψιαζόμουν πρώτα απ όλα την επαφή του διακόπτη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το έλυσα ολο το πεταλι και το ψεκασα με σπρευ επαφων .Πιο πολύ στον διακοπτη όπως ειπες.Εστρωσε τωρα.Ανάβει το λαμπάκι αλλα όχι ακαριαία οταν πατάς τον διακόπτη όπως τα άλλα πετάλια.Θέλει κάποια κλασματα του δευτερολέπτου.Περίεργο ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου