Προς το περιεχόμενο

Yamaha Moxf8 - δεν λειτουργει το κλαβιε


ore

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα εχω το Yamaha Moxf8 εδω και κανα 5μηνο και σπερνει πραγματικα.

Σημερα ενω επαιζε κανονικα εβγαλα το αριστερο καρφι της καρτας ηχου απο το output του πληκτρου και το εβαλα σε μια κιθαρα και εκανα μια ηχογραφηση.

 

Μετα το ξαναεβαλα πισω και απο τοτε δεν λειτουργει το κλαβιε καθολου. Λειτουργει κανονικα το midi και ολοι οι ηχοι του μονο οταν εχω επιλεξει καναλι midi στο Cubase. Αν βγαλω το usb καλωδιο δε λειτουργει τιποτα! Τι σκατα συμβαινει ρε παιδια? Παω να σκασω. Λες να εκαψα τιποτα?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εβγαλα το αριστερο καρφι της καρτας ηχου απο το output του πληκτρου και το εβαλα σε μια κιθαρα και εκανα μια ηχογραφηση.

 

δεν παίζει ρόλο αυτό, το βύσμα έβαλες και το ξαναέβαλες πίσω στο motif δεν τρέχει τίποτα, αυτό δεν έχει να κάνει με το όργανο θα είχες πρόβλημα στη κάρτα ήχου αν ήταν που δέχτηκε το σήμα. αν είχες ζημιά στην έξοδο του οργάνου (πχ σπάσιμο) δεν θα ακουγότανε απλά ή αριστερή έξοδος μόνο η δεξιά.

 

κάτι πειράχτηκε στις ρυθμίσεις του οργάνου στα κανάλια midi και δεν δέχεται σήμα από το κλαβιέ το όργανο μόνο εξωτερικό σήμα κάπου έχεις κάνει αλλαγή στο midi receive all, midi channels ψαξε το menu στο midi.

 

εάν δεν τα καταφέρεις κάνε ένα save ότι έχεις  από ήχους και κάνε το ένα reset να επανέλθει (βάλτο μέσα στη μπανιέρα μετά στο φούρνο στους 180 για 20  λεπτά και σέρβιρε με σως γιαουρτιού ;D)

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λοιπον εκανα ενα save σε ενα usb στικακι και το επανεφερα στι εργοστασιακες ρυθμισεις και λειτουργησε κανονικα.Μετα εκανα Load τις ρυθμισεις απο το στικακι και παλι δεν επαιζε.Ειχες απολυτο δικιο φιλε,καποια ρυθμιση ειναι που δεν εχω καταφερει να βρω ακομα.Το θεμα ειναι να βρω πως και γιατι προκληθηκε κατι τετοιο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εάν το λειτουργείς με usb/midi μπορεί να πείραξες κάτι από υπολογιστή και να μη το κατάλαβες όχι στο όργανο και να αποθηκεύτηκε και στο όργανο, πχ κάποιο nidi channel receive στο qbase ή midi mute ή κάτι τέτοιο.

 

αν τα πάρεις ένα ένα θα το βρεις.... τέλος καλό όλα καλά 8)

33 1/3333cos301/2sqrt564,0909{fx-dty/sqrtz}

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Aν κατάλαβα καλα γιατι ειμα και λιγο καμμένος αυτη τη στιγμή το local control εχει ρυθμιστει στο OFF (καποια midi εντολή απο το receive οπως ειπε ο φιλος Σταυρος μεσω cubase)

 

Για να το επαναφέρεις στο ΟΝ

 

http://faq.yamaha.com/us/en/article/music-production/synthesizers/sy-moxf/moxf8/10739/8065/

O Influencer Των Συνθεσάιζερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου