Προς το περιεχόμενο

Κατασκευή χώρου για σπικάζ (μόνο εκφώνηση)


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας! Είμαι πολύ αγχωμένος, θέλοντας να λύσω το πρόβλημα μου μη βρίσκοντας λύση :(

 

Στο χώρο που ζω έχει πολύ φασαρία από τα μποφόρ (δίπλα στη θάλασσα). Θέλω να ηχογραφώ μόνο τη φωνή μου (σπικάζ όχι τραγούδι) και στη συνέχεια να επενδύεται από μουσική κλπ. Όρθιος σε ένα μικρό χώρο. Δε θέλω να εισέρχονται οι εξωτερικοί ήχοι.

 

Μπορείτε σας παρακαλώ να με βοηθήσετε εξηγώντας μου τι μπορώ να κάνω προκειμένου να μην έρχονται ήχοι εξωτερικοί στον υποτιθέμενο χώρο που θέλω να δημιουργήσω;

 

Είχα υπόψη στο χώρο που θέλω να δημιουργήσω (Π: 1,56, Μ: 2,00, Υ: 2,50) να βάλω διπλή γυψοσανίδα με υλικό ανάμεσα είτε πετροβάμβακα 100kg/m3, είτε COPOPREN ACOUSTIK, να βάλω και μία πόρτα και εσωτερικά να βάλω κάτι σε τύπου ρικοφών.

 

Για κάτω σκεφτόμουν να βάλω κάποιο χοντρό χαλί μιας και είμαι σε ισόγειο που από κάτω δεν υπάρχει κάτι και το πάτωμα είναι στο επίπεδο του τσιμέντου μόνο. Περιμετρικά της γυψοσανίδα σκεφτόμουν να "κάτσει" στον τοίχο με αντικραδασμικές αναρτήσεις.

 

Συζητώντας με ένα ηχολήπτη σήμερα, ήταν επιφυλακτικός και μου είπε ότι θα μπαίνει θόρυβος κανονικά μέσα.

 

Έχετε κάτι να μου πείτε;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου