otto## Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2015 Συγχαρητήρια. Μπράβο. Εύχομαι καλή πορεία να έχει και καλή συνέχεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Administrator Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Συγχαρητήρια και καλό ξεκίνημα ξανά εκεί στην... "ξενιτιά". Ζηλεύω! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Ευχαριστώ σας όλους! :) Συγχαρητήρια και καλό ξεκίνημα ξανά εκεί στην... "ξενιτιά". Ζηλεύω! Δεν είναι ακριβώς ξεκίνημα, ακριβώς γιατί το είχα πάντα στο μυαλό μου. Είναι... ΠΟΛΥ δύσκολη συνέχεια! ;D Θενξ μπος! Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru pipityri Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Λοιπόν, μόλις διάβασα το άρθρο. Δεν σου κρύβω πως συγκινήθηκα. Μπράβο, μπράβο, μπράβο. Πολύ ωραία και η συνέντευξη της κυρίας Ακριβού. Ανυπομονώ να φτάσουν τα καλούδια μου. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Μπραβο Νικολα και καλη τυχη.Ειμαι σιγουρος οτι σε ενα πιο φιλικο προς την ιδιωτικη πρωτοβουλια πλαισιο οπως αυτο της Μ.Βρεττανιας θα μεγαλουργησεις. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
neeq Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Μπραβο ρε Νικολα :) Αισθανομαι λίγο περηφανος, χωρις λόγο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 OP Guru Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Σας ευχαριστώ και πάλι όλους. Θα έπρεπε, όμως, να πω ότι και το Project, αλλά και οι επαφές με το περιοδικό έγιναν όσο ήμουν ακόμη στην Ελλάδα. Δεν με εμπόδισε η Ελλάδα στο να βγει αυτό το άρθρο, αλλά ο ερχομός μου εδώ βοήθησε πάντως. Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru npap Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Guru Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2015 Μπραβο ρε Νικολα :) Αισθανομαι λίγο περηφανος, χωρις λόγο ;D μια από τα ίδια συνονόματε... και σου εύχομαι επίσης και εις ανώτερα με την δυσκολία πάντα δημιουργική πρόκληση... δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geodimitri Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Συγχαρητήρια Νικόλα, καλή δύναμη και καλή συνέχεια! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Moderator Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2015 Μπράβο, πολύ ωραία είναι και Beauty, μα είναι και Hope! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση