Προς το περιεχόμενο

Riders On the Storm (The Doors ) - Fingerstyle Cover


panakon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Για να μην "χαθείς στη μετάφραση" που λένε, βάλε τα κάτω βέβαια και σκέψου και αν το κόστος του να αναβαθμησεις τον εξοπλισμό σου και να αρχίσεις το διάβασμα για την τεχνογνωσία σε αποπροσανατολίσει απο τον σκοπό σου.

Αν δηλ, εχεις κάποιους άλλους πχ γνωστούς σου, φίλους κτλ που για αρχή έχουν το "know how" και σε βοηθήσουν στα πρώτα σου βήματα στο Διαδυκτιακιο ανέβασμα.

 

Τοτε μήπως και πιο φθηνά σου βγει, και πιο γρήγορα κανεις δουλεια, και να συνεχίσεις να ασχολείσαι περισσότερο με το φτιάξιμο και παιξιμο των κομματιών παρά με το πώς θα το διαδωσεις.

 

Ειναι αυτο που σου είπα και πριν. "Τα πάντα ειναι στο planning."

 

 

Φιλε Holystone ,σε ευχαριστω για ολες τις χρησιμες συμβουλες...πολυ σωστα οσα λες!

Υπαρχει οντως ο κινδυνος που λες ,να σε ρουφηξει δηλ το κυνηγι της τεχνολογιας κ του εξοπλισμου και να χασεις λιγο το feeling κ το στοχο σου , που ειναι η ιδια η μουσικη κ η κιθαρα...

   Σκεφτομαι κι εγω αυτο που προτεινεις ,βοηθεια δηλ απο καποιο φιλο που ηδη εχει το know how ,ενδεχομενως κ μερος του εξοπλισμου...για να μεινω προσηλωμενος στις διασκευες....

   Βεβαια,να σου πω την αληθεια,πολλες απο τις διασκευες μου ειναι ηδη στανταρισμενες παικτικά και το μονο που μενει πια να γινει ειναι η εγγραφη τους...και εδω ειναι που χρειαζεται αυτο που αναφερεις, καλο planning..

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 34
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Καταπληκτικό, πολλά μπράβο και από εμένα Πάνο.

Πόλυ όμορφη εκτέλεση, ατμοσφαιρική και ονειρική. Μαρέσει το παίξιμο σου που είναι απαλό και το μπάσο όπως ακούγεται δένει με τη μελωδία και δεν υπερκαλύπτει ούτε ακούγεται φτωχό. Τι κιθάρα παίζεις αν επιτρέπεται? Μοιάζει με Guild.

Και τι δε θάδινα για ένα μέρος, κάποιο bar όπου θα μπορούσα να ακούσω live τέτοιες κιθαριστικές ενορχηστρώσεις fingerstyle, folk blues, jazz, solo κιθάρα νάναι και τίποτα άλλο. Σίγουρα με μία όμορφη γυναικεία φώνη θα είναι εξίσου υπέροχο.

 

Όσο για εξοπλισμό για προσωπικά home recordings είναι λίγο tricky θα έλεγα, daws, κάρτες ήχου, μικρόφωνα, preamp, ηχεία, ακουστική και προπάντως γνώσεις.. Αν δε ξέρει κάποιος μπορεί πανέυκολα να χαθεί και να το παρακάνει και δουλειά να μην κάνει. Για σοβαρή ηχογράφηση θα προτιμούσα έναν επαγγελματία που χρησιμοποιεί απίθανα και ακριβά μηχανήματα/μικρόφωνα που ούτε που μπορώ να φανταστω ότι θα μπορούσα να αποκτήσω και να χρησιμοποιήσω όπου και όταν και όπως χρειάζεται. Και έπειτα solo κιθάρα πιστεύω δε θα είναι και τόσο ακριβή δουλειά λόγω του ότι δε χρειάζεσαι και κάποια ιδιαίτερη μίξη αν ο ήχος είναι εξαρχής όπως τον θες. Είναι ολόκληρη επιστήμη και τέχνη το recording/mixing και τείνει να υποβαθμίζεται στις μέρες μας, είναι κρίμα.

Νάσαι καλά, καλές επιτυχίες/ενορχηστρώσεις. 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

     Καταπληκτικό, πολλά μπράβο και από εμένα Πάνο.

Τι κιθάρα παίζεις αν επιτρέπεται? Μοιάζει με Guild.

Και τι δε θάδινα για ένα μέρος, κάποιο bar όπου θα μπορούσα να ακούσω live τέτοιες κιθαριστικές ενορχηστρώσεις fingerstyle, folk blues, jazz, solo κιθάρα νάναι και τίποτα άλλο.

 

Φιλε gutter ,

Σε ευχαριστω πολυ για τα καλα λογια και για τις χρησιμες συμβουλες σου..

Η κιθαρα μου οντως ειναι μια  Guild  GAD50e ...οχι κανενα υπερπανακριβο εργαλειο ,κοντα στο 1000αρικο ειναι,μπορει και πιο χαμηλα τωρα πια, αλλα παιζοντας αρκετες οταν την αγορασα ,αυτη μου ταιριαξε απο την 1η στιγμη, και οντως δεν με εχει απογοητευσει ουτε στον ηχο,ουτε στο playability...

 

  Μεγααααλη κουβεντα το θεμα που ανοιξες για καποιο χωρο ,μπαρακι κτλ που θα φιλοξενουσε διαφορες ακουστικες δουλειες ,οχι μονο σολο κιθαρα ,αλλα και μπαντες με βαση τον ακουστικο ηχο...θα ηταν σουπερ!! Πιθανον και να υπαρχουν,εσεις θα μου πειτε, δεν πολυβγαινω το τελευταιο διαστημα κ εχω χασει επεισοδια  ;D ;D

 

Οσον αφορα τωρα στον εξοπλισμο ,αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι ...ταβανι δεν υπαρχει! Μπορει να το φτασεις το πραγμα οοοοσο ψηλα θες ,αρκει να αντεχεις οικονομικα...

Εγω προς το παρον ειμαι σε πολυ αρχικο σταδιο σ'αυτον τον τομεα...

και εδω θα ηθελα τις πολυτιμες συμβουλες σας:  

   

  Χρειαζομαι οπωσδηποτε ενα καλο μικροφωνο ( πυκνωτικο?) για εξωτερικη ηχογραφηση,να το συνδεσω με την καμερουλα που εχω και να γραφω ηχο απο κει και οχι απο τα mic της καμερας που ειναι και απομακρυσμενα οπως εκανα εδω στο βιντεακι του  Riders ..Τι θα μου προτεινατε ? Επισης, αυτο που περιγραφω ειναι το ιδανικο setup? ( καμερα+πυκνωτικο μικροφωνο μόνο) ή χρειαζονται κι αλλα,πχ υπολογιστης ,καρτες ηχου ,DI κτλ ?!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 11 μήνες αργότερα...

 

  Γεια χαρα παιδια...

Προσφατα καθησα και εφτιαξα τα  Tabs  της διασκευης ...

Αν τα θελει κανεις ,μπορω να του τα στειλω

στο εμαιλ του ..δωρεαν φυσικα..

Καλημερα!..

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου