Προς το περιεχόμενο

Jazz it up live @ My Place 26-12-2015.


pericles

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Oταν δεν παιζω και υπαρχει μια καλη μπαντα που παιζει live προσπαθω να παω !Ετσι και χθες το βραδυ (πριν 2 ωρες δηλαδη) ανηφορισα στο My Place στον Χολαργο οπου επαιζε η μπαντα του Βαγγελη Μουλακακη (vagelism) οι Jazz it Up!!Tην επαφη την ειχα βοηθησει εγω ;) .Οποτε θα ηταν περιεργο να μην πηγανα να ακουσω την μπαντα που συστησα στο μαγαζι που παιζει και η δικη μου συχνα. 8) 8)

Οι Jazz it up παιζουν ενα ποικιλο ρεπερτοριο απο rock,jazz,pop ,soul ,blues κομματια τα οποια ''πειραζουν''.Η μπαντα ειναι εξαιρετη με σφιχτα παιξιματα ,πολυ καλη τραγουδιστρια και πολυ καλο ηχο.Τους ακουσα για πρωτη φορα ( η συσταση εγινε λογω του οτι ενας μουσικος σαν τον Βαγγελη δεν μπορουσε να παιζει με δευτεραντζες και ειχα δικιο. ;D)

Πραγματι ωραιοι παικτες απαντες & πολυ καλη τραγουδιστρια.

Ο Βαγγελης ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥς ΠΙΟ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ντραμερ που κυκλοφορουν στην πιατσα με πολυ καλο κτυπημα,παντα σωστος στα τουτι και με τον αερα του επαγγελματια.

Οι jazz it up ειναι: Βανεσσα Πεντογαλου φωνη ,Δημητρης Φαρης :πληκτρα ,σαξοφωνο ,Αποστολης Κυριακος Κιθαρα,Τολης Μετζηδακης :μπασο και ο Βαγγελης Μουλακακης :τυμπανα.Αν μαθετε οτι παιζουν καπου πηγαινετε να τους δειτε αξιζει τον κοπο!!

Χρονια πολλα σε ολους !!!!!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mετα απο πολυ καιρο...

Περικλη το μονο που μπορω να πω ειναι ενα πολυ μεγαλο ευχαριστω για ολα.

Πραγματικα χαιρομαι που γουσταρες τη κατασταση που εχουμε φτιαξει με τα παιδια γιατι εχει φτιαχτει με πολυ μερακι.

Ευχαριστω επισης για τα πολυ ομορφα σχολια σου. Αισθανομαι πραγματικα λιγος..οταν ερχονται απο εναν μουσικο της γενιας και της κλασης σου.

Καλη χρονια σε εσενα και σε οσους διαβαζουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bαγγελη τωρα που εχουμε γνωριστει και εκτος Ιντερνετ θα καταλαβες οτι λεω τα πραγματα με το ονομα τους.Ασχετα αν αυτο δεν αρεσει σε μερικους ;).Ε αυτο εκανα και χτες(σημερα;) εγραψα οτι ακουσα ,ειδα και καταλαβα.Αντε και συντομα θα τα πουμε παλι.Καλη χρονια σε ολους. :) :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου