Προς το περιεχόμενο

Ηχητικός θόρυβος στο PC


KostasP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω θόρυβο στο PC μου τον ίδιο που έχουν τα αναλογικά ραδιόφωνα όταν ένας σταθμός δεν έχει τέλειο σήμα. Δε ξέρω αν είναι κοινό πρόβλημα πάντως στο προηγούμενο και αρκετά παλιότερο PC δεν το είχα. Στην αρχή νόμιζα ότι το πρόβλημα οφείλεται στην on board κάρτα ήχου αλλά άλλαξα μητρική (για άλλο λόγο) και το πρόβλημα συνεχίζεται και με την νέα on board κάρτα. Το σήμα φεύγει από τη κάρτα ήχου σε παθητικό ενισχυτή και μετά σε ενεργά ηχεία. Το περίεργο είναι ότι ακριβώς το ίδιο setup με το laptop ειναι απόλυτα ήσυχο!

 

Γνωστός μου τεχνικός που το είδε μου είπε ότι πιθανότατα ο θόρυβος οφείλεται στο τροφοδοτικό (500 Watt) μιας και με το laptop και το τηλέφωνο του που δοκιμάσαμε ο θόρυβος εξαφανίστηκε. Θεωρεί ότι με εξωτερική κάρτα ή με νέο μονωμένο κουτί ο θόρυβος μπορεί να φύγει. Κάποιες φορές είναι ιδαίτερα ενοχλητικό στο σημείο που πρέπει να βάζω ραδιόφωνο για να μην τον ακούω και θέλω να το λύσω.

 

Τη γνώμη σας.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το σήμα φεύγει από τη κάρτα ήχου σε παθητικό ενισχυτή και μετά σε ενεργά ηχεία.

Τι ειναι "παθητικος ενισχυτης"? Και γιατι εχεις συνδεσει ενεργα ηχεια σε εναν ενισχυτη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι ειναι "παθητικος ενισχυτης"? Και γιατι εχεις συνδεσει ενεργα ηχεια σε εναν ενισχυτη?

 

Λάθος δικό μου. Παθητικός προενισχυτής είναι, δηλαδή δουλεύει χωρίς ρεύμα. Υπήρχε από προηγούμενο setup και με βολεύει να χειρίζομαι το volume εύκολα όταν δεν είμαι δίπλα στον υπολογιστή.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου