Προς το περιεχόμενο

Κατηγοριοποίηση Μεταχειρισμένων Μουσικών προϊόντων.


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας κύριες δεσποινίδες και κύριοι!

 

Όντας νέος χρήστης του forum αυτού αλλα παλιά καραβάνα (lol) του site των αγγελιών της πλατφόρμας smart noiz, θα ηθελα να σας εκφράσω μια καθαρά προσωπική μου άποψη για το πως πρέπει να κατηγοριοποιούμε τα μεταχειρισμένα μας μουσικά όργανα και διαφόρων ειδών προϊόντα.

 

Διότι εχω πολλάκις φορές παρατηρήσει πως αλλα γράφουμε και αλλα ισχύουν με αποτέλεσμα να μπερδεύουμε και να παραπληροφορούσε  τους υποψήφιους αγοραστές, κάτι που συμβαίνει και σε μας όταν θελουμε να αγοράσουμε κάτι. Για να σεβόμαστε λοιπόν το χρόνο και την νοημοσύνη ημων και των άλλων παραθέτω τα εξής:

 

- Καινούριο / σφραγισμένο . Είναι κούτα ρε παιδί μου! Δεν το εχω ανοίξει ΠΟΤΕ. Εαν όμως το εχω ανοίξει για να το μυρισω ας πούμε δεν το εχω αγγίξει καν! Αλήθεια!..Είναι ακομα στη εγγύηση! Αν όχι δίνω εγώ ας πούμε!

 

-Άριστο.  Εντάξει.. Το άνοιξα έπαιξα λίγο κανα δυο μήνες άντε πέντε, το βαρέθηκα η δε μου κάνει, δεν φτιάχνει φραπέ, δεν αρέσει στη κοπέλα μου η μετακομίζω Ελβετία και μαζεύω λεφτά για το πρώτο σάντουιτς που θα φάω εκεί. Εχω τη κούτα του τα καλώδια του τα CD του τα όλα του, άντε και μια μικρούλα γρατζουνίτσα, και... Είναι ακομα στη εγγύηση! Αν όχι δίνω εγώ ας πούμε!

 

-Πολύ καλό.  Άκου δικέ μου το πραμα είναι σχεδόν ΑΡΙΣΤΟ αλλα το χω κανα πεντάρι χρόνια ας πούμε, είναι καθαρό δεν εχει χαλάσει ΠΟΤΕ που σημαίνει οτι ποτέ δεν το εχω ανοίξει για φτιάξιμο , εχει κανα δυο γρατζουνιές δεν εχει βρώμες ( μπορεί να είχε ;p αλλα..τις εχω καθαρίσει με τα σωστά υλικά..) . Κούτα εχει δεν εχει δεν θυμάμαι κάτσε να δω, καλώδια κάποια ίσως εχω κλπ.

 

-Καλό αλλα εμφανώς χρησιμοποιημένο. Το χω καιρό τωρα. Μήνες, χρόνια η και αιώνες, φαντάσου βοήθησα τον Rory Gallagher με αυτό στο πρώτο του λαιβ στη Φωκίωνος Νέγρη! Ναι ρε.. Δε σου λέω ψέματα.. Είναι άψογο λειτουργικά, εχει κάνει κανα δυο σέρβις , βαριέμαι όμως να το καθαρίσω και εχει φυσικά γρατζουνιές. Δηλαδη το πρόσεχα πολυ να δουλεύει Κ το συντηρούσα. Ήταν το μωρό μου.. Το πουλάω γιατί θα με χωρίσει η Κούλα.

 

-Λειτουργική. Του εχω βγάλει τα μάτια φιλε..! Έβγαλα μουςικάρες ηχογράφηςα μπαντάρες, το μισούσα το χτυπούσα , το κλώτσησα κανα δυο φορές την ώρα που έπεφτε σε ένα λαιβ για να μη σκάσει στο πάτωμα, εχει κανα δυο κιλά ιδρώτα με κολόνια κάπου μεςα αλλα ρε μαν.. Λειτουργεί ακομα κοιτά να δεις!! Το πουλάω το θες?

 

-Μη λειτουργική. Όπως και να φαίνεται ΔΕΝ λειτουργεί. Τέλος.

 

Επίσης θα ηθελα να τονίσω πως τα μεταχειρισμένα μας/σας κοστίζουν πάντα ΛΙΓΟΤΕΡΟ από τα καινούργια, εκτός και αν πρόκειται για συλλεκτικά / δυσεύρετα η πράγματα που δεν θελουμε να πουλήσουμε.. Όχι. Δεν κοστίζουν ούτε τα ίδια λεφτά έλεος.

 

Ευχαριστώ πολυ όλους όσους το αναγνώσουν και ζητάω μια συγγνώμη σε αυτούς που το βρήκαν περιττό βαρετό μακροσκελές αδιάφορο τοματένιο αναίσχυντο επαίσχυντο αδαές.

 

Υ?Γ Το συγγνώμη κολλάει στο οτι

¨συγγνώμη δεν θα αγοράσω ποτέ κάτι από σας¨

ή ¨συγγνωμη τόσα σου λείπουν?¨

ή ¨συγγνωμη αλλα είστε άσχετος κυριε¨ κλπ

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

 

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

πολύ πετυχημένη και παραστατική προσέγγιση...

δεν μιλάω αν δεν ξέρω... η σιωπή (μου) είναι χρυσός (στην τσέπη του άλλου)...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου