Προς το περιεχόμενο

Αγορα καρτας ηχου pci


animae

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ωρέ, forensick, και να υπάρχει και να μην υπάρχει, τι σε νοιάζει; Αφού έτσι και αλλιώς ξεκαθάρισες ότι πειρατικά θα τα έχεις τα προγράμματα. Πάρε κανά δυο παραπάνω και διαλέγεις. Και αν δεν βρεις, παίρνεις κανά δυο ακόμη, που είναι το πρόβλημα;

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 77
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ωρέ' date=' forensick, και να υπάρχει και να μην υπάρχει, τι σε νοιάζει; Αφού έτσι και αλλιώς ξεκαθάρισες ότι πειρατικά θα τα έχεις τα προγράμματα. Πάρε κανά δυο παραπάνω και διαλέγεις. Και αν δεν βρεις, παίρνεις κανά δυο ακόμη, που είναι το πρόβλημα;[/quote']

 

Προφανως με νοιαζει. Γιατι αναλογα με το τι θα χρησιμοποιησω, αναλογα θα πρεπει να παρω και αντιστοιχο hardware.Εσενα μπορει να μην σου λεει κατι αυτο, εμενα ομως μου λεει.

 

 

Mια ερωτηση χωρις παρεξηγηση(δεν το λεω καθολου ειρωνικα):ta windows, office, photoshop, antivirus, firewall, antispyware....για ολα αυτα που εχεις στο πισι σους,εχεις πληρωσει? Αν ναι, πραγματικα μπραβο σου. Ειλικρινα. Απο την αλλη, αν οχι, τοτε γιατι ρωτας τον ψαγμενο φιλο σου για το ποιο antivirus ειναι καλυτερο και να σου δωσει το σπασμενο pro evolution soccer?(λεμε τωρα ετσι, παραδειγμα ειναι).

 

Αν δεν σε καλυψε το παραπανω, να σου πω, οτι επισης αυτη τη στιγμη το κανω απο καθαρη ορεξη(ουτε επαγγελματικα, ουτε τιποτα). Σε 5 μηνες μπορει να μην ξαναγγιξω κιθαρα. Οταν δω οτι μετα απο 5 χρονια ειμαι ακομα μεσα στη φαση και ειναι ενα πραγματικα εργαλειο στα χερια μου, τοτε ναι, θα τα σκασω.

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν δεν σε καλυψε το παραπανω' date=' να σου πω, οτι επισης αυτη τη στιγμη το κανω απο καθαρη ορεξη(ουτε επαγγελματικα, ουτε τιποτα). Σε 5 μηνες μπορει να μην ξαναγγιξω κιθαρα. Οταν δω οτι μετα απο 5 χρονια ειμαι ακομα μεσα στη φαση και ειναι ενα πραγματικα εργαλειο στα χερια μου, τοτε ναι, θα τα σκασω.[/quote']

 

Να υποθέσουμε ότι και με την κιθάρα σου και τον ενισχυτή σου το ίδιο έκανες έτσι; Τα έκλεψες και όταν είδες μετά από μερικούς μήνες ότι εξακολουθείς να παίζεις, πήγες και αγόρασες κανονικά. :roll: :roll: :roll:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mια ερωτηση χωρις παρεξηγηση(δεν το λεω καθολου ειρωνικα):ta windows' date=' office, photoshop, antivirus, firewall, antispyware....για ολα αυτα που εχεις στο πισι σους,εχεις πληρωσει? Αν ναι, πραγματικα μπραβο σου. Ειλικρινα. Απο την αλλη, αν οχι, τοτε γιατι ρωτας τον ψαγμενο φιλο σου για το ποιο antivirus ειναι καλυτερο και να σου δωσει το σπασμενο pro evolution soccer?(λεμε τωρα ετσι, παραδειγμα ειναι).[/quote']

 

Αυτο να υποθεσω οτι δεν το ειδες?

 

Επισης, απο την αρχη δηλωσα οτι το ξερω οτι ειναι λαθος, αλλα και να ηθελα να αγορασω κατι τετοιο δεν θα ειχα τα φραγκα. Και αν δεν υπηρχε η αλλη οδος, πιθανοτατα να μην τα χρησιμοποιουσα καθολου. Θελουμε να κανουμε μαθηματα ηθικης?

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

Αυτο να υποθεσω οτι δεν το ειδες?

 

Επισης' date=' απο την αρχη δηλωσα οτι το ξερω οτι ειναι λαθος, αλλα και να ηθελα να αγορασω κατι τετοιο δεν θα ειχα τα φραγκα. Και αν δεν υπηρχε η αλλη οδος, πιθανοτατα να μην τα χρησιμοποιουσα καθολου. Θελουμε να κανουμε μαθηματα ηθικης?[/quote']

 

Δόξα το Δία, ακόμα βλέπω 20/20. Εσύ;

 

Αυτό που δεν κατάλαβα, είναι εσύ τι προσπαθείς να κάνεις.. μαθήματα εξυπνάδας και θράσσους;

 

Που ξέρεις ποιος/τι είναι ο άλλος και ρωτάς πετώντας τέτοιες προβοκατόρικες ατάκες; Προς ενημέρωσή σου, ο Wow! είναι επαγγελματίας της πληροφορικής και αυτά που γράφεις προφανώς τα έχει original. Αλλά δεν είναι εκεί το θέμα.

 

Καταλαβαίνεις και μόνος σου (ή ίσως δεν θέλεις να καταλάβεις) πόσο ελάχιστα στέκει ο λογικοφανής ισχυρισμός σου. Γιατί αν έστεκε θα έπρεπε να μας ρωτήσεις από που μπορείς να ΚΛΕΨΕΙΣ και την κάρτα ήχου.

 

Ενημερωτικά λοιπόν, όλες σχεδόν οι κάρτες ήχου, έρχονται με δωρέαν light εκδόσεις διαφόρων προγραμμάτων. Έτσι μπορείς να 'δεις και να δοκιμάσεις' με την άνεσή σου, κάνοντας μάλιστα και πραγματική δουλειά, ως ένα σημείο.

 

Από κει και πέρα, υπάρχουν ΠΟΛΥ φτηνότερα προγράμματα από το Sonar για παράδειγμα με τα οποία σε βεβαιώνω, γιατί δεν έχεις προσωπική εμπειρία, ότι μπορείς να κάνεις εξαιρετικά επαγγελματική δουλειά.

 

Πως να το κάνουμε... είναι κι'αυτά μέσα στο κόστος της δημιουργίας ενός προσωπικού studio. Και τέλος, σε περίπτωση που όντως τα παρατήσεις, όπως θα μπορείς να 'σκοτώσεις' την κάρτα ήχου σου, έτσι μπορείς να μεταβιβάσεις και την άδεια χρήσης του λογισμικού (γιατί το software δεν το ΑΓΟΡΑΖΕΙΣ, μόνο την άδεια χρήσης του), οι περισσότερες εταιρείες που ξέρω το δέχονται.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα, καταρχην εγω ρωτησα για αλλο και τελικα ερχομαστε σε αντιπαραθεση για τα πειρατικα. Πρωτο ατοπο. Το να με ενημερωνες για αυτα που ρωταω και να ανοιγαμε μια αλλη κουβεντουλα, περι πειρατικων και οχι, να το δεχτω. Αν ηθελα μαθηματα ηθικης θα το λεγα απο την αρχη.

 

Προβοκατορικα αυτα που ειπα? Οπως ειπα και στην ερωτηση ποιο πριν, δεν το λεω με καμια ειρωνια και κανενα υφος. Δεν ηθελα να παρεξηγηθει κανεις για τιποτα απο αυτα, αλλα ηταν εντελως αστοχο το να ρωταω κατι αλλο και τελικα να εχω απαντηση του στυλ "μα δεν θα πληρωσεις, τι μας ζαλιζεις τα @@".

 

Λογικοφανης ισχυρισμος για τι? Σου λεω, το ξερω οτι αυτο που κανω ειναι λαθος. Το ξερω. Και προφανως εχεις δικιο σε οτι και να μου πεις. Τι δουλεια εχει με αυτο το θρεντ ομως?

 

Επισης,λογω ασχετοσυνης, ουτε ηξερα για τις light εκδοσεις(και ποσο κοστιζουν να τις αναβαθμισεις), ουτε εχω ψαχτει με το τι προγραμματα παιζουν γενικα και ποσο κοστιζουν εναλλακτικα. Ερασιτεχνης ειμαι. chill out δηλαδη.

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα' date=' καταρχην εγω ρωτησα για αλλο και τελικα ερχομαστε σε αντιπαραθεση για τα πειρατικα. Πρωτο ατοπο. Το να με ενημερωνες για αυτα που ρωταω και να ανοιγαμε μια αλλη κουβεντουλα, περι πειρατικων και οχι, να το δεχτω. Αν ηθελα μαθηματα ηθικης θα το λεγα απο την αρχη.

 

Προβοκατορικα αυτα που ειπα? Οπως ειπα και στην ερωτηση ποιο πριν, δεν το λεω με καμια ειρωνια και κανενα υφος. Δεν ηθελα να παρεξηγηθει κανεις για τιποτα απο αυτα, αλλα ηταν εντελως αστοχο το να ρωταω κατι αλλο και τελικα να εχω απαντηση του στυλ "μα δεν θα πληρωσεις, τι μας ζαλιζεις τα @@".

 

Λογικοφανης ισχυρισμος για τι? Σου λεω, το ξερω οτι αυτο που κανω ειναι λαθος. Το ξερω. Και προφανως εχεις δικιο σε οτι και να μου πεις. Τι δουλεια εχει με αυτο το θρεντ ομως?

 

Επισης,λογω ασχετοσυνης, ουτε ηξερα για τις light εκδοσεις(και ποσο κοστιζουν να τις αναβαθμισεις), ουτε εχω ψαχτει με το τι προγραμματα παιζουν γενικα και ποσο κοστιζουν εναλλακτικα. Ερασιτεχνης ειμαι. chill out δηλαδη.[/quote']

 

Επειδή είναι η δέκατη φορά που μιλάς για ηθική, να σε ενημερώσω ότι προσωπικά την κυρία την έχω γραμμένη εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Δεν πιστεύω δηλαδή ότι θα πας στην Κόλαση αν κλέψεις προγράμματα (ή και την Τράπεζα της Ελλάδος εδώ που τα λέμε). :P

 

Από τα γραφόμενά σου λοιπόν είναι ολοφάνερο ότι ξεκίνησες να ρωτήσεις κάτι βασιζόμενος σε 'κάτι που άκουσες', 'κάτι που είπε κάποιος που το άκουσε από κάποιον άλλον', κλπ. Δες και τα πρώτα σου post.

 

Αυτό που έπρεπε να κάνεις είναι να βγεις και να πεις: 'παιδιά, θέλω να κάνω αυτό και αυτό. Ξέρω ότι θα χρειαστώ μια κάρτα ήχου, τι άλλο χρειάζομαι και πόσο θα μου κοστίσει;'

 

Η συζήτηση ήταν επόμενο να καταλήξει στα προγράμματα, γιατί το hardware δεν δουλεύει μόνο του. Εξάλλου όλες οι συζητήσεις στα fora συνήθως ακολουθούν άλλα, παράλληλα μονοπάτια από το αρχικό.

 

Τέλος, δυστυχώς ή ευτυχώς, το γεγονός ότι είσαι ερασιτέχνης δε σημαίνει κάτι στον οικονομοτεχνικό τομέα: κάθε άλλο, αφού πολλοί ερασιτέχνες διαθέτουν εξοπλισμό πολλαπλάσιας αξίας από καταξιωμένους επαγγελματίες. Ωστόσο, αν είσαι φοιτητής, για παράδειγμα, μπορείς να εκμεταλευτείς κάποιες εκπτώσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια ερωτηση: τι σχεση εχει, το αν θα εχω αυθεντικο software, με αυτα που ρωταω? Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι να διαχωρισουμε τις 2 αυτες συζητησεις?

 

Αυτο που λες οτι "ρωτησα καποιον αλλον για μπλα-μπλα-μπλα" δεν ισχυει. Μου εδωσε φιλος το cubase, ειπα να δω τι κανει, εκανα καποια πραγματα, ολα οκ. Το pro tools το εχει αλλος φιλος. Απο κει και περα δεν εχω κοιταξει τι αλλο υπαρχει.

 

Ναι το hardware, δεν δουλευει απο μονο του, αλλα οπως ειδες δεν ρωτησα το ποσο κοστιζει το pro tools, αλλα ρωτησα ποιο απο τα 2 εχει αυτο που ζηταω. Τεσπα.

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως, παρότι αλλιώς φαίνεται, εγώ αγαπητέ forensick δεν ήθελα να σου τη πω για τα πειρατικά. Απλά, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο φέρεσαι σα να έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιο σημαντικό καταναλωτικό δίλημα, τη στιγμή που (είναι γνωστό πως) θα έχεις πρόσβαση σε κάποιο σημαντικό όγκο λογισμικού οπότε θα έχεις κάθε ευκαιρία να βρεις τις απαντήσεις μόνος σου. Δηλαδή τι; Ότι χρειάζεσαι οδηγό αγοράς για τη κατανάλωση πειρατικού λογισμικού; Ε, αυτό δεν το έχω ματαδει... :) :) Αν μη τι άλλο, στην εποχή μου, όποιος έσπευδε στη Στουρνάρη για να βρει πειρατικά παιχνίδια είχε αποδεχτεί ότι θα πάρει και μερικά παραπάνω προκειμένου να βρει αυτό που του αρέσει. Εσύ σε λίγο θα κάνεις μήνυση αν κάποιος σου δώσει πειρατικό Cubase που δεν "τρέχει" σωστά το πειρατικό BFD :) :) :)

 

Όπως και ο Abraxas, έτσι και εγώ, δεν ηθικολογώ. Θα ήταν προς το συμφέρον σου να επέλεγες τη μη-κλοπή του λογισμικού που χρησιμοποιείς, αλλά απ' την άλλη είναι δικαίωμά σου να εισέρθεις σε ένα κόσμο ατελεύτητης ταλαιπωρίας και ημιμάθειας. Λυπάμαι μόνο για την υπεκφυγή των πέντε ετών (μετά από τα οποία - και καλά - θα πληρώσεις). Εγώ λέω να πας και στην αντιπροσωπεία της BMW, να πάρεις ένα αυτοκίνητο και μετά από πέντε χρόνια (αν δεν τρακάρει και αν επιτύχεις τους στόχους σου με δαύτο) τους δίνεις και κανά φράγκο. :) :) :)

 

Σε τελευταία ανάλυση, όπως ισχυριζεσαι, μπήκες εδώ για να μάθεις κάποια πράγματα: θεώρησε τις σχετικές αναφορές στο πειρατικό λογισμικό ως μερικά ακόμη (δωρεάν, άλλωστε) μαθήματα, τα οποία πρέπει να δίνουμε ένεκα των καθηκόντων μας απέναντι στο φόρουμ αλλά και απέναντι στους φίλους μας.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου