Προς το περιεχόμενο

Αγορα καρτας ηχου pci


animae

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ειλικρινα, πρωτη φορα βλεπω μια τετοια αντιμετωπιση, σε καποιον που απλα ρωτησε καποια πραγματα. Ασχετως η οχι αν χρησιμοποιησω πειρατικο λογισμικο, ρωτησα να με "φωτισετε" στην ουσια για το τι παιζει στον κοσμο του μουσικου software, ωστε να δω τι αγορα θα κανω, οσων αφορα το hardware. Δεν ρωτησα τιποτα περισσοτερο απο αυτο το πραγμα.

 

Επειδη οπως και να το κανουμε, αυτο που κανω αυτη τη στιγμη ειναι απλα η κ@βλα μου και επειδη λογω εξωτερικων παραγοντων, δεν εχω απειρο χρονο να πειραμαστω με το ποιο προγραμμα μπορω να δουλεψω καλυτερα, εκανα το αυτονοητο που κανουν ολοι σε ενα φορουμ: ρωτανε για να μαθουν, απο καποιους που κατεχουν περισσοτερο το θεμα. To δηλωσα εξ αρχης οτι γνωριζω πως αυτο που κανω(χρησιμοποιηση πειρατικου λογισμικου) δεν ειναι και οτι καλυτερο. Παρολαυτα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη οτι "οκ μωρε, αφου δεν θα πληρωσεις, βαλε οποιο να ναι και κανε οτι θες". ΜΑ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΥΤΟ. Για να πειραματιστω με το pro tools πρεπει να εχει hardware της digi ειτε της m audio. Ακριβως αυτο ρωτησα και τιποτα περισσοτερο.

 

Επισης το σχολιο σου περι του τι γινοταν στην εποχη σου πραγματικα, δεν μου λεει τιποτα και δεν με αγγιζει. Αν ειμασταν ακομα σε κεινη την εποχη, το Noiz δεν θα υπηρχε και κατα συνεπεια ουτε αυτη η συζητηση.

 

Θελω να ευχαριστισω οσους απαντησαν στις ερωτησεις μου και στους 2 που αντιπαρατεθηκαμε(χωρις λογο κατα την γνωμη)ελπιζω να θεωρηθει το "επεισοδιο" ληξαν. Δεν εχω κανενα σκοπο ουτε να τραμπουκιζομαι με καποιους αλλους σε ενα φορουμ, αλλα ουτε να με τραμπουκιζουν. Μπηκα εδω για παρω τις πληροφοριες που μπορει(και για αυτο το λογο εχει δημιουργηθει αλλωστε)αυτο το φορουμ να μου δωσει. Οποιος θελει ας μου τις δωσει, οποιος δεν θελει, θα προτειμουσα ειτε να μην μπει στο κοπο να πει κατι, ειτε αν θελει να πει κατι, να το κανει σε ενα αλλο θρεντ.

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 77
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

1)Πάντως' date=' παρότι αλλιώς φαίνεται, εγώ αγαπητέ forensick δεν ήθελα να σου τη πω για τα πειρατικά. Απλά, πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο φέρεσαι σα να έχεις να αντιμετωπίσεις κάποιο σημαντικό καταναλωτικό δίλημα, τη στιγμή που (είναι γνωστό πως) θα έχεις πρόσβαση σε κάποιο σημαντικό όγκο λογισμικού οπότε θα έχεις κάθε ευκαιρία να βρεις τις απαντήσεις μόνος σου. Δηλαδή τι; Ότι χρειάζεσαι οδηγό αγοράς για τη κατανάλωση πειρατικού λογισμικού; Ε, αυτό δεν το έχω ματαδει... :) :) Αν μη τι άλλο, στην εποχή μου, όποιος έσπευδε στη Στουρνάρη για να βρει πειρατικά παιχνίδια είχε αποδεχτεί ότι θα πάρει και μερικά παραπάνω προκειμένου να βρει αυτό που του αρέσει. Εσύ σε λίγο θα κάνεις μήνυση αν κάποιος σου δώσει πειρατικό Cubase που δεν "τρέχει" σωστά το πειρατικό BFD :) :) :)

 

2)Όπως και ο Abraxas, έτσι και εγώ, δεν ηθικολογώ. Θα ήταν προς το συμφέρον σου να επέλεγες τη μη-κλοπή του λογισμικού που χρησιμοποιείς, αλλά απ' την άλλη είναι δικαίωμά σου να εισέρθεις σε ένα κόσμο ατελεύτητης ταλαιπωρίας και ημιμάθειας. Λυπάμαι μόνο για την υπεκφυγή των πέντε ετών (μετά από τα οποία - και καλά - θα πληρώσεις). Εγώ λέω να πας και στην αντιπροσωπεία της BMW, να πάρεις ένα αυτοκίνητο και μετά από πέντε χρόνια (αν δεν τρακάρει και αν επιτύχεις τους στόχους σου με δαύτο) τους δίνεις και κανά φράγκο. :) :) :)

 

3)Σε τελευταία ανάλυση, όπως ισχυριζεσαι, μπήκες εδώ για να μάθεις κάποια πράγματα: θεώρησε τις σχετικές αναφορές στο πειρατικό λογισμικό ως μερικά ακόμη (δωρεάν, άλλωστε) μαθήματα, τα οποία πρέπει να δίνουμε ένεκα των καθηκόντων μας απέναντι στο φόρουμ αλλά και απέναντι στους φίλους μας.[/quote']

 

 

Επισης:

 

1)Ισως να παρεξηγησα εκεινη την απαντηση σου. Ομως ΔΕΝ ΘΕΣ να καταλαβεις, οτι ανεξαρτητα με το πειρατικο software, πρεπει να επιλεξω hardware συμφωνα με αυτο. Τι δεν καταλαβαινεις σε αυτη την προταση? Με την emu exw cubase με την m-audio εχω pro tools. Mεγαλα παιδια ειμαστε, λογικο ειναι να καταλαβαινουμε τι γινεται γενικα. Εσενα μπορει να μην σου φαινεται λογικο το να εχω τετοιο διλημα,εγω ομως το εχω(οπως και αρκετοι ακομα).Ακριβως αυτα που ειπα απο πανω, δειχνουν και το οτι δεν μπορω να παρω απαντησεις μονο μου, οπως λες.Τα περι μηνυσης και πειρατικου λογισμικου, μονο ως κακο αστεισμο μπορω να εκλαβω, οποτε και τα προσπερνω.

 

2)Στο οτι ειναι για το συμφερον μου να μην εχω πειρατικα, το ξερω πολυ πριν μου το πεις. Πιστεψε με δεν περιμενα να το ακουσω απο σενα. Η ημιμαθεια επισης ειναι ενα εντελως αστοχο σχολιο. Τα 5 ετη που εχετε και λετε εσυ και ο Abraxas, ισως ηταν ενα αποτυχιμενο παραδειγμα απο την μερια μου, ισως και οχι. Το μονο σιγουρο ειναι οτι ξερω πολυ καλα το τι ειναι καλο και κακο οσον αφορα τα πειρατικα και τα αυθεντικα. Το παραδειγμα με την bmw, επισης ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ αστοχο. Αλλα αφου μου θετεις τετοια ερωτηματα, εσυ γιατι δεν απαντησες στο δικο μου? Στο πισι στο σπιτι σου(αφου οπως ειπε ο Abraxas, εισαι επαγγελματιας προγραμματιστης και προφανως θα εχεις τα προγραμματα στην δουλεια σου αυθεντικα), τα εχεις ολα αυθεντικα? Επισης ολα τα υπολοιπα πραγματα που κανεις πανε ολα με το γραμμα του νομου? Προφανως δεν θελω να απαντησεις σε αυτο το ερωτημα, αλλα να σκεφτεις οτι τετοιου ειδους τραμπουκισμοι δεν σε κολακευουν.

 

3)Πιστεψε με, δεν περιμενα να μαθω απο εδω τα μαθηματα που λες και δευτερον πως εισαι τοσο σιγουρος πως χρειαζομαι εγω μαθηματα και οχι εσυ για παραδειγμα. Η κριτικη ειναι καλη. Η αυτοκριτικη ακομα καλυτερη.

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προφανως δεν θελω να απαντησεις σε αυτο το ερωτημα' date=' αλλα να σκεφτεις οτι τετοιου ειδους τραμπουκισμοι δεν σε κολακευουν.

[/quote']

 

Πίσω από τη φαινομενική ευγένεια και λογικοφάνεια των τρόπων σου είναι δύσκολο να κρύψεις τον τζαμπατζή ελληνάρα που ενδιαφέρεται μόνο για τη κ@βλ@ του, όπως άλλωστε ομολόγησες. Γύρευε τώρα, πόσο σοβαρά θα σε πάρω και πόσο με θίγουν οι κοτσάνες που γράφεις.

 

Τραμπούκος είναι όποιος επιχειρεί δια της βίας να επιβάλλει τη θέση του, κάτι για το οποίο διακρίνεστε όλοι εσείς οι "έξυπνοι". Να σου στείλω δώρο μία κάρτα ήχου, να πάρεις και τα ProTools πειρατικά από το φίλο σου να ησυχάσεις;

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά πάρε 1 καρτούλα ήχου που δώρο θα έχει και το cubase le το οποίο θα σε κάνει μάγκα για χρόνια! Έτσι ούτε παράνομος θα είσαι, ούτε τίποτα! Κομπλέ, τσιγκαρινάτος (που λέμε στο χωριό μου)

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πίσω από τη φαινομενική ευγένεια και λογικοφάνεια των τρόπων σου είναι δύσκολο να κρύψεις τον τζαμπατζή ελληνάρα που ενδιαφέρεται μόνο για τη κ@βλ@ του' date=' όπως άλλωστε ομολόγησες. Γύρευε τώρα, πόσο σοβαρά θα σε πάρω και πόσο με θίγουν οι κοτσάνες που γράφεις.

 

Τραμπούκος είναι όποιος επιχειρεί δια της βίας να επιβάλλει τη θέση του, κάτι για το οποίο διακρίνεστε όλοι εσείς οι "έξυπνοι". Να σου στείλω δώρο μία κάρτα ήχου, να πάρεις και τα ProTools πειρατικά από το φίλο σου να ησυχάσεις;[/quote']

 

Το ξερεις οτι δεν σε τιμα καθολου ο τροπος που μιλας? Κυριως επισης δεν σε τιμα το οτι εισαι "modulator" και εχεις αυτους τους τροπους. Δεν με ξερεις, οποτε και δεν μπορεις να με κρινεις. Μεινει λοιπον πισω απο νομιμοφανεια σου και μην κανεις την αυτοκριτικη σου. Οπως ειπα αλλωστε απο το πρωτα ποστ που καταλαβα λανθασμενα τα λεγομενα σου, με τις ερωτησεις που εκανα δεν ηθελα να θιξω κανεναν και αν γινοταν αυτο, θα ηθελα να μου το πει, ωστε να ζητησω συγνωμη(ειτε εσυ, ειτε ο Abraxas). Ο μονος λογος που μπηκα σε αυτο το φορουμ, ειναι να παρω πληροφοριες για το θεμα που με ενδιαφερει και αν μπορουσα να δωσω και γω πληροφοριες στο μελλον που μπορει να ενδιαφερουν τους αλλους.

 

Βια δεν χρησιμοποιησα ποτε στην ζωη μου και ουτε προκειται να χρησιμοποιησω και δω. Παραδεχτηκα απο την αρχη πως το εχεις στην κατοχη σου πειρατικο λογισμικο, δεν ειναι σωστο. Απο κει και περα ο καθενας κρινει. Το αν ειμαι "εξυπνος" η οχι, ασε να το κρινουν αυτοι που με ξερουν και οχι εσυ που μεσα απο την προστασια που εχει το moderation καθεσαι και με προσβαλεις ενω δεν εθιξα ουτε τριχα πανω σου.

 

Πραγματικα επισης, γυρευε και συ ποσο σοβαρα θα παρω αυτα που λες. Ας κρυφτουμε πισω απο το πληκτρολογιο, ας κανουμε το κυρηγμα μας, αλλα στο τελος της μερας, θα ειμαστε χειροτεροι ακομα και απο αυτους που κρινουμε.

 

 

boukaw7, τελικα αυτο ηταν το πιο πιθανο να κανω, γιατι πρωτον δεν ηξερα οτι παιζουν φοιτητικες εκπτωσεις σε τετοια προιοντα και δευτερον, δεν ηξερα οτι υπαρχει λογισμικο με τις καρτες που τουλαχιστον εμενα θα καλυψει, γιατι δεν εχω και τοσο μεγαλες απαιτησεις.

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια απορια: το cubasis που λεει οτι δινει μαζι με την emu ο Νακας, τι ειναι? Να υποθεσω το cubase, με πολυ λιγοτερες δυνατοτητες ε? Ξερει κανεις σε τι σε περιοριζουν?

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το cubase le που έρχεται πακέτο με τις emu (αλλά και άλλες κάρτες) είναι 1 μειωμένων χαραχτηριστικών έκδοση του cubase. Βέβαια τα χαραχτηριστικά που λείπουν αμφιβάλλω αν τα χρειάζεται κάποιος ερασιτέχνης ή έστω ημιεπαγγελματίας!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου