Προς το περιεχόμενο

τι firewire εχω? + W.D mybook


boody

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι laptop έχεις;

 

Αν πας στο Device Manager, είναι πιθανό να γράφει "IEEE 1394b" αν πρόκειται για 800άρι, αλλά δεν το έχω τσεκάρει πραγματικά.

 

Επίσης, έχουν άλλους connectors. Δες τα σχήματα:

 

Firewire 400 IEEE 1394 (a):

https://www.iomega.com/support/images/firewire_400_port.gif

 

Firewire 800 IEEE 1394b:

https://www.iomega.com/support/images/firewire_800_port.gif

 

 

Γεράσιμος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

εχω ενα innovator απο eshop . το πηρα τον αυγουστο του 2005. 1,5 χρονο δηλαδη πριν.

 

λογικα εχω 400 .

το device manager δε γραγφει a ή b , αλλα λογικα οταν βγηκε το a ισως να μην ξεραν οτι θα ακολουθησει b , οποτε λογικο μου μοιαζει να μη γραφει. Πιθανον επομενως αν ειναι b να το γραφει.

 

Θελω να αγορασω καινουργιο εξωτερικο σκληρο , και συγκεκριμενα το western digital 250 my book , γιαυτο την ψαχνω. η essential εκδοση εχει μονο usb 2, και κανει 99ευρω απο το πλαισιο , ενω η pro edition εχει και usb 2 , και firewire 800 με τιμη 160.

 

βεβαια η διαφορα τιμης ειναι τεραστια. αλλα πιστευω οτι θα εχει μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα και ισως να αξιζει.

 

εχει κανεις εμπειρια απο τους My book?

 

εχω 2 250αρηδες western digital μεσα σε κουτι akasa (κωλοκουτο) και μου εχει σπασει τα νευρα . write delay fails , delay μεχρι να αναγνωρισει οταν συνδεω σε firewire , ζεσταινεται , ακουγεται ειδικα σε καποιες επιφανειες συντονιζει .

 

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=826&product=846554&tab=specs

 

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303866

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με Innovator και 1,5 χρόνο παλιό, δεν υπάρχει περίπτωση να έχεις FW800. :(

 

Λοιπόν, εγώ έχω τον WD My Book Essential στα 320 Gb εδώ και αρκετούς μήνες και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Συμπαγής, συμμαζεμένος σε διαστάσεις, αξιόπιστος και με διάφορες ωραίες μόντες (π.χ. έχει σύστημα που ανάβει το δίσκο αυτόματα μόλις ανάψεις το PC και επίσης αυτόματα τον κλείνει). Παρ' όλο που τον συνδέω με USB2, δεν παρατηρώ σοβαρές καθυστερήσεις σε σχέση με τον εσωτερικό SATA2 σκληρό μου.

 

Αν σε νοιάζει η απόλυτη ταχύτητα πάρε το μοντέλο με το firewire. Ούτως ή άλλως, και με το 400άρι θα έχεις μια χαρά επιδόσεις αλλά ψάξε να τον βρεις σε άλλο κατάστημα εκτός του Πλαισίου, νομίζω ότι τον έχουν λίγο τσιμπημένο τον firewire...

 

EDIT: Μετά από ένα γρήγορο ψάξιμο στον γνωστό δικτυακό... τσιγκούνη, τον βρήκα στα 125 ευρώ, ή 150 ευρώ για τον 320άρη...

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θελω να αγορασω καινουργιο εξωτερικο σκληρο ' date=' και συγκεκριμενα το western digital 250 my book , γιαυτο την ψαχνω. η essential εκδοση εχει μονο usb 2, και κανει 99ευρω απο το πλαισιο , ενω η pro edition εχει και usb 2 , και firewire 800 με τιμη 160.

 

βεβαια η διαφορα τιμης ειναι τεραστια. αλλα πιστευω οτι θα εχει μεγαλη διαφορα στην ταχυτητα και ισως να αξιζει.

 

εχει κανεις εμπειρια απο τους My book?[/quote']

 

Πάρε καλύτερα dual interface, θα σου χρειαστεί στο μέλλον.

 

Εγώ έχω το MyBook 320GB με USB2.0 και Firewire400. 180euro από Markt.

Mια χαρά το πάει προς το παρόν, αλλά σύντομα θα χρειαστώ και δέυτερο μάλλον!

:lol: :lol: :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

λοιπον...οι δισκοι usb2 εχουν τεραστια διαφορα με τους sata2 τοσο στην ταχυτητα οσο και στην πολυφωνια που μπορουν να ''τρεξουν'' των samρle playback-samplers οργανων οπως και των audio καναλιων..

.... τεραστιες διαφορες θα δεις κατα την μεταφορα αρχειων,τον χρονο που κανουν αξιοπρεπη μεγαλα δειγματα να φορτωσουν κ.α.. :lol: :lol:

Η καλυτερη λυση για laptop(to εχω εφαρμοσει σε πολλες laptop που εχω στησει...) ειναι η αγορα μιας pcmcia καρτας η οποια να δινει 2 sata.... αγοραζεις και 1-2 κουτακια που να παιρνουν sata δισκους και να βγαζουν εξοδο sata & usb2(για λογους συμβατοτητας με αλλα συστηματα το usb2...)

...πολυ καλα κουτακια και αξιοπιστα ειναι τα icy box..η pcmcia θελει λιγο ψαξιμο σε σχεση με το κουτι και το Laptop..... :wink: :wink: :wink:

αν τα εφαρμοσεις ολα αυτα θα εχεις κανει οτι καλυτερο μπορουσες απο την στιγμη που δουλευεις με laptop... :D :D :D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες πριν 2 βδομάδες ψηνόμουν κι εγώ να αγοράσω τον 250άρη MyBook. Πάω λιπόν μια βολτούλα στα MediaMarkt και βρήκα έναν LaCie 500άρη..................169 ευρώ!!! Ισως η καλύτερη αγορά hardware που έκανα ποτέ....Τεράστιος, αθόρυβος, πολύ γρήγορος, δεν ανεβάζει θερμοκρασία και σε τιμή σκότωμα! Τον προτείνω ανεπιφύλακτα! Ο κολλητός μου πάντως έχει τον 320αρη MyBook και είναι απόλυτα ευχαριστημένος!

raco Dormiens Nunquam Tittilandus

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου