Superfunk Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 νατονε κι αλλος για sg2000! Ειχα μια (ασπρη) στα 90s (την ειχα παρει νομιζω μεταχειρισμενη κοντα στα 400 σημερινα ευρω (πληθωρισμενα)),την χαρισα σε εναν φιλο που ειχε αναγκη (παιχταρας αλλα απενταρος ΚΑΙ ρεμαλι ;D)...μαλλον θα την σκοτωσε για να παει τιποτα διακοπες ή να πιει αλλα εγω το καθηκον μου ως φιλος το εκανα ;D Ωραια κιθαρα αλλα βαρΓια...ΠΟΛΥ βαρΓια... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Moderator Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Στα 22 να λέω "ποτέ" είναι λίγο χαζό, αλλά μέχρι τώρα ενώ είχα την ευκαιρία, δεν έχω αγοράσει κάποια PRS. Ελπίζω μετά από studio monitors να πάρω μία SE. More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
matawan Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Gretsch, ειδικα η G6122T 1959 Country Gentleman. Χλιδη. It's a shame stupidity isn't painful. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 25 Αυγούστου 2017 Ειχα μια (ασπρη) στα 90s (την ειχα παρει νομιζω μεταχειρισμενη κοντα στα 400 σημερινα ευρω (πληθωρισμενα)),την χαρισα σε εναν φιλο που ειχε αναγκη (παιχταρας αλλα απενταρος ΚΑΙ ρεμαλι ;D)...μαλλον θα την σκοτωσε για να παει τιποτα διακοπες ή να πιει αλλα εγω το καθηκον μου ως φιλος το εκανα ;D Ωραια κιθαρα αλλα βαρΓια...ΠΟΛΥ βαρΓια... ναι αλλά την αγγιξε ο μεγάλος. ασε που είναι πιο ελαφριά απ τη ντελουξ... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2017 Guru Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2017 Εξακολουθώ να μην είμαι σίγουρος για το θρεντ... Δηλαδή, πρακτικά, τι θα θέλαμε νε έχουμε (από κιθάρες) και δεν τις πήραμε τελικά για οποιονδήποτε λόγο. Το οποίο είναι ακριβώς αυτό που απάντησε ο Λάκης: Porsche! :D Για εμένα, τον πιανίστα: Steinway. Sorry για το off topic! O0 Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Holystone Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2017 Share Δημοσιευμένο 26 Αυγούστου 2017 Εξακολουθώ να μην είμαι σίγουρος για το θρεντ... Δεν πειραζει! Και για αλλα πολλα, αλλα οκ!!! ;D Your Ear Rulez! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση