Προς το περιεχόμενο

Working Class Hero Cover


leon7pap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στην παρεα Περιμενοντας να ερθει το κιτ της τελε για να αρχισω το ματσακονιασμα βρηκα λιγο χρονο και διασκευασα ενα παλιο αγαπημενο.Το gear που χρησιμοποιησα ειναι μια Gibson les Paul Classic Custom Antique Natural την Boss Gt-100 ενα μικροφωνο Shure SH55 το Cubase 5 και μια Guitar pro tab του κομματιου.Ελπιζω να σας αρεσει.

https://www.dropbox.com/s/olc1oneakbst4vs/Michael%20-%20Working%20Class%20Hero%20w%20Vocals%20%28Cover%29.mp3?dl=0

 

"The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια φορα που το ακουσα και χωρις να το ακουσω απο Greenday για να συγκρινω, εισαι απο λιγο εως αρκετα εκτος χρονου σε πολλα αν οχι τα περισσοτερα σημεια, σε αλλα πατας σωστα οποτε και να διορθωσεις χρονικα τη φωνη παλι θα εισαι εκτος. Ενα αλλο ειναι πως οταν μπαινουν κιθαρες, μπασο κτλ χανεται η φωνη καπως εμφανως.

 

Επισης νομιζω πως ενα ημιτονιο σε επαιρνε να κατεβασεις η αλλιως μη κομπρεσαρεις τοσο τη φωνη σου γιατι ακουγεται πιεσμενη. Αποσο θυμαμαι και ο τραγουδιστης των Greenday εχει τετοιο ηχο και λιγο ενρινο, αυτο ειναι καθαρα προσωπικη αποψη. Θαθελα να μου πεις αν σου ηταν οντως ψηλα η απλα δινει αυτη την αισθηση. Μονο "σοβαρο" παραπτωμα, στο τελος ηταν λιγο φαλτσαδουρα η μου φανηκε;

 

Γενικα πολυ καλο παντως μπραβο, φωνητικα πιστευω θελει σιγουρα ξαναγραψιμο με σωστο πατημα στο ρυθμο και η μιξη λιγο περισσοτερο προσοχη. Ωραιος!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σ ευχαριστω που μπηκες στον κοπο να το ακουσεις και να γραψεις και δυο λογακια.Πραγματι εχεις δικιο.Εχω κανει αρκετα λαθη στη φωνη.Ειναι ολο one take.Βγηκε ευκολα ετσι.Ειναι Αm με capo στο δευτερο ταστο δηλαδη Bm.Δυστυχως τα λαθη τα ακους μετα την ηχογραφηση☺ (εχει φαλτσα...καποιες καταληξεις τις εχω τραβηξει πολυ...οι distorted ηθελαν ενα κλικ κατω και οι clean ενα κλικ πανω...γενικα οι εντασεις θελουν λιγο μαζεμα...τα τυμπανα ειναι απλα το τρακ της guitar pro πεταμενο στο cubase)και επειδη δεν ξερω καλα το κοψε ραψε του cubase την πατησα.Προσπαθησα να ξανα γραψω τον πρωτο στιχο σε αλλο τρακ και τον εσβησα απο το δικο του .Μετα προσπαθησα να το κατσω το κομμενο σωστα χρονικα στο υπολοιπο κομματι μα εχασα καποια  ms και πηγε ολο εκτος χρονου.Γενικα ειναι προχειροδουλεια που μου πηρε καμια ωρα να το φτιαξω χωρις να βαλω πολλα πραγματα στο μικροσκοπιο.Πιο πολυ με ρνδιεφερε να εχω καλο ηχο στις κιθαρες και τη φωνη...η οποια φωνη να φανταστεις και αυτη απο την boss gt100 βγαινει!!!Ποιο σημειο λες στο τελος φαλτσαδουρα;;;Εκει που εχω βαλει δευτερες η το σημειο που κλεινει το κομματι;Αν λες το δευτερο δεν ειναι φαλτσαδουρα...οντως αλλαζει τονο το κομματι κλεινει σε Σολ στα τελευταια λογια που λεει ο Lenon και οχι σε Σι)

"The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τις 2 τελευταιες φρασεις εννοουσα, δεν ηξερα οτι πεφτει ο τονος.

 

Για ενα περασμα που το εκανες εχεις μια καλη βαση, θα σου προτεινα να διορθωνεις πρωτα οτι μπορεις να καταλαβεις οτι πρεπει να διορθωθει (μονος σου ανεφερες ηδη αρκετα) ωστε και εμεις να ακουσουμε κατι πιο ομορφο ηχητικα και εσυ να παρεις πιο συγκεκριμενη κριτικη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αληθεια ειναι πως επρεπε να ασχοληθω παραπανω.Μολις βρω λιγο χρονο θα το δουλεψω.

 

 

Το ξαναποσταρω σε mp3 χωρις dropbox αυτη τη φορα για αμεση ακροαση απο τον οποιο ενδιαφερομενο.Ευχαριστω!!!

michael_working_class_hero_demo_w_vocals11.mp3

"The Tone Is In The Gear.....The Skill Is In The Hands"

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου