Προς το περιεχόμενο

Πέθανε ο Mark E. Smith (the Fall)


TamTam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ανακοίνωση του θανάτου του ήταν λιτή, ανέφερε μόνο ότι πέθανε σήμερα το πρωί στο σπίτι του, χωρίς να ανακοινωθεί η αιτία. Υπάρχει ωστόσο υπόσχεση μιας πληρέστερης ανακοίνωσης μέσα στις επόμενες μέρες. Ήταν 60 χρονών.

 

Πέθανε ο Mark E. Smith

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο καημένος, έδειχνε πάντα κάπως αδύναμος, είχα πολλές φορές ανησυχήσει για την υγεία του, ελπίζω να μην χάθηκε από κάποια εκφυλιστική ασθένεια. Τον θυμόμουν συχνά αυτές τις τελευταίες δεκαετίες, και μάλιστα είχα κάνει έναν γύρο στη δισκογραφία του μόλις το τελευταίο καλοκαίρι, διαπιστώνοντας πόσο εξαιρετικό ήταν τα παλιότερο υλικό του και πόσο με ενδιέφερε ακόμη καi σήμερα. Θα τον θυμάμαι φαντάζομαι, για πολύ καιρό ακόμη. RIP.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ίσως τελικά ο επιδραστικότερος από αυτό το μεταπανκ κύμα, με έναν αντιποπ-ντανταϊσμό που άρχισε το '78 και πάνω από εκατό άλμπουμ, ep, σινγκλ, λάιβ, συμμετοχές σε δίσκους αργότερα. Δεν έχασε ούτε στιγμή την ειρωνική, χαοτική του ζωτικότητα - συχνά προσφέροντας μικρά δείγματα "προσεχώς" από όσα θα ακούγονταν δέκα χρόνια αργότερα σε μέινστρημ μορφή.

Δεν είχε ακριβώς προπάτορες αλλά έχει επιγόνους, που πρέπει να τους έχει βρίσει κάποια στιγμή όλους. Τιμή και δόξα και θα πιω κι ένα ποτό στη μνήμη του απόψε.

 

The Quietus | News | RIP Mark E. Smith

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου