Προς το περιεχόμενο

αυτοδιδακτος > πως?


jasonf

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ασχολουμαι με την παραγωγη αρκετο καιρο αλλα ποτε δεν ειχα μαθει καποιο οργανο η εστω σκετη θεωρια. ημουνα (και ειμαι) σε φαση βλεποντας και κανοντας οσο αναφορα τις νοτες και γενικοτερα τη συνθεση, αλλα οπωσ περναει ο καιρος και εχει φυγει η πολλη ορεξη για βλεποντας και κανοντας δεν βγαινει τπτ.

 

πηρα πληκτρα και κατι εχω αρχισει και βγαζω αλλα αυτο βεβαια δεν λυνει το προβλημα του... "απο νοτες μηδεν".κ ετσι λεω να πεσω με τα μουτρα στο διαβασμα.

 

πηγα νακα και ρωτησα για βιβλια αλλα τελικα δεν πηρα γιατι δεν βρηκα κατι που να ειναι ενδιαφερον η δεν ημουνα σιγουρος αν ειναι αυτο που χρειαζομουνα. ψαχνω για κατι που να μην εχει και πολυ παρτιτουρα (ειμαι midi boy) και να ειναι σχετικα ευκολο με την εννοια απλο και χωρις πολλα πολλα που θα μπορουσαν να με μπερδεψουν αλλα και να ειναι βασισμενο σε πληκρα / πιανο.

 

το βουλωνω.. τι προτινετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 27
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Φίλε μου, αν η ηλικία σου και τα οικονομικά σου το επιτρέπουν, αναζήτησε κάποιον δάσκαλο. Αυτός θα πρέπει να είναι πρόθυμος να καταλάβει τις ιδιαιτερότητες των αναγκών σου, και εσύ θα πρέπει να είσαι πρόθυμος να δεχτείς αυτά που (στην αρχή) θα σε "μπερδέψουν".

 

Αν όντως θέλεις αυτό που λες ότι θέλεις, αυτός είναι ο συντομότερος τρόπος, και (έχε υπ' όψιν σου) ότι μπορεί να σου αρέσει κιόλας μετά από λίγο καιρό.

 

Καλή επιτυχία.

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ειναι θεμα αν θα μου αρεσει γιατι αυτο το ξερω.. για αυτο ειμαι και διατεθημενος να μαθω μονος μου.

αλλα προσ το παρων τα οικονομικα μου δεν το επιτρεπουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Νομιζω οτι κανεις μια "ανιση" μαχη γνωσης και πρακτικης! Ο δρομος για τη γνωση, ειναι σπαρμενος με αγκαθια ( εε..καποιος μεγαλος το ειχε πει αυτο, αλλα μου διαφευγει:P ). Εσυ αναζητας κατι που δεν θα σε κανει να κουραστεις πολυ και μεσα σε 2-3 βιβλια, να βρεις αυτο που αλλοι εκαναν 10 χρονια να το βρουν...Ισως να πρεπει να θεσεις αλλες βασεις στην αναζητηση σου...και καλο διαβασμα:)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φιλε μου αυτο που ζητας ειναι λιγο δυσκολο!!!Το μονο που θα σου προτεινα να κανεις ειναι να βαλεις καποιο φιλο σου να σου δειξει 5 πραγματα γυρω απο τα πληκτρα,τα πολυ βασικα δηλαδη ποιες νοτες ειναι στο πενταγραμμο κτλ.

Μετα προσπαθησε να βρεις καμμια παρτιτουρα υπερβολικα ευκολη κ σιγα σιγα προσπαθησε να την παιξεις.

Αν δεν εχεις παντως κανεναν να σου δειξει τοτε προσπαθησε να βρεις το

Beginner Piano MasterClass.Ειναι ενα προγραμμα το οποιο το φορτωνεις στον υπολογιστη σου κ σιγα σιγα σου μαθαινει κομματακια.Ειναι μια καλη λυση πιστευω.Καλη επιτυχια κ οτι χρειαστεις εδω ειμαστε.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

περιμενα τετοιεσ απαντησεισ. ρε φιλε.. συγνωμη ρωτησα πουθενα αν ειναι καλυτερο το e-jay h to magic music maker? προφανως ψαχνω μια αρχη και οχι shortcuts οπως θελησες να πιστεψεις. δεν ειπα να μην με κουρασει ειπα να μπορω να μπω στο νοημα σχετικα ευκολα για να συνεχισω στα δυσκολα... και επισεις ειπα χωρις πολυ παρτιτουρα γιατι δεν μου χρειαζεται και δεν θα την χρησημοποιησω ποτε...

 

ευχαριστω.

 

jimbrain. einai dyskolo na vrw 8ewrhtiko vivlio gia arxarious? btw den me endiaferei toso to organo oso h 8ewria... aples melwdies mporw na pai3w den einai ekei to 8ema. den paw gia mpoemhs pseutoartistas mpouzoukshs me oriental hxous se Casio.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οκ..παω πασσο...ισως να εχω κλασσικες αποψεις περι μουσικης γνωσης και μελετης...Προσωπικα θεωρω πολυ σημαντικο καποιος να γνωριζει εστω τη βασικη θεωρια. Οταν στο μελλον ενδεχεται να συνεργαστει με μουσικους, θα αναγκαστει ή να γινει ρεζιλι δειχνοντας με το στομα ή με το δαχτυλο τι θα πρεπει να παιξει ή θα κατσει να διαβασει για να μπορει να συνεργασατει...;) Οπως και να εχει, νομιζω οτι η λυση καθηγητη σε ωδειο ειναι πιο φτηνη απ'οτι σε ιδιαιτερο...Και δεν ηταν αναγκη να πεσεις να μας φας επειδη ειπαμε την γνωμη μας,ετσι? Εξαλλου εσυ την ζητησες...;)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν ηθελα να φανω επιθετικος, απλα να ξεκαθαρισω το θεμα.

 

παντος μαλλον δεν με εχεις καταλαβει. με ενδιαφερει η παραγωγη κ οχι το να μπορω να παιξω σε μια μπαντα.

 

 

ευχαριστω για τις απαντησεις παντοσ :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μια στιγμη...Πιο πανω αναφερεις οτι θελεις να μαθεις να παιζεις και λιγα πληκτρα...Κατι που να ειναι με λιγες νοτες...Ομως τωρα αναζητας κατι για παραγωγη!!! Με συγχωρεις, αλλα με μπερδεψες..Τελικα τι θελεις να μαθεις?? Μουσικη παραγωγη ή μουσικη θεωρια? Γιατι εχουν μεγαλη διαφορα και σιγουρα αλλα βιβλια χρειαζεσαι για το ενα..και αλλα για το αλλο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου