Προς το περιεχόμενο

SY 77


Χάρης Ο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παιδια θελω μια βοηθεια. Εχω το synth Yamaha SY77 και προσπαθω να γραψω midi αλλα δεν μπορω να το συχρονισω με τιποτα με το cubase sx3 που εχω. Γνωριζει κανεις πως γινεται;Απο το manual δεν εβγαλα ακρη γιατι δεν ξερω καλα Αγγλικα. Εγραψα κατι τελειως ασυχρονιστα και μου τα βγαζει ολα τα midi καναλια σε ενα.Πως γινεται να τα χωρισω;Καθε βοηθεια ευπροσδεκτη.

Πρώην VARTANIS 🙂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ευχαριστώ καταρχήν για τις απαντήσεις. Κατά δεύτερο έχω μείνει έκπληκτος για την κατάσταση που επικρατεί στο site εδώ και αρκετό καιρό. Στασιμότητα, στασιμότητα και τίποτα άλλο. Έχουν γίνει θέμα αν κάποιος έφυγε γιατί κουράστηκε αν θα μείνει κ.λ.π σελίδες ολόκληρες και ουσία καμία. Νόμιζα ότι το site αναφέρετε σε θέματα μουσικής, ηχοληψίας και άλλα παρεμφερή, αλλά έχει καταλήξει σε καταστάσεις Τατιανας Στεφανιδου. Όλοι σχεδόν έχουν ύφος μεγάλου και τρανού ο τα ξέρω όλα είμαι πάνω από όλα και δεν σηκώνω μύγα στο σπαθί μου. Κάποιοι άτυχοι που ρώτησαν κάποια πράγματα είδα να έχουν μια αντιμετώπιση με πολύ υπεροψία του στυλ τι ρωτάς τώρα, διάβασε κανένα manual και πολύ κλασικό παράδειγμα ήταν για μένα η ερώτηση κάποιου φίλου που ρώτησε (Μήπως μπορείτε να μου εξηγήσετε πώς μπορώ να ηχογραφήσω την έξοδο του VST INSTRUMENT σε ένα κανάλι Audio, Real time και όχι να το κάνω πρώτα export και μετά import ; Ποιά βήματα θα πρέπει να ακολουθήσω;) που ήταν και δική μου απορία και τρόμαξα όταν πήρε την εξής απάντηση (Φτιάξε ένα καινούριο stereo audio track και δώστου input πχ το stereo input 2. Μιούταρε το και κάντο arm. Τώρα πήγαινε στο Audio channel strip του vst και δώστου έξοδο πχ stereo out 2. Πάτα record και βουαλά !). Βέβαια δεν κατάλαβε τίποτα όπως και εγώ αλλά η απάντηση στην συνεχιζόμενη απορία του ήταν Π.Μ(Πολύ Μ……). Μπράβο ρε φίλε πολύ σε χαίρομαι. Νομίζει ότι επειδή εκείνος ξέρει τι εννοεί το καταλαβαίνουν και οι άλλοι. ¶ντε γεια καιμενε και μάθε όταν εξηγείς κάτι να γίνεσαι αντιληπτός από τους άλλους και όχι να είσαι στον κόσμο σου.

Είχα την ατυχία να μην μπορώ να μάθω Αγγλικά λόγω οικονομικών δυσκολιών της οικογένειας μου (αλλά ξέρω υπάρχουν αρκετοί εκεί έξω) για να μπορώ να μπαίνω σε ξένα site για να λύνω τις απορίες μου και έτσι περιμένω μήπως και κάποιος έχει την καλή διάθεση και γράψει κάτι που να μου ανοίξει τα μάτια και με βοηθήσει. Παλιά γραφόταν και κανένα άρθρο από κάποιους, αλλά τώρα τελευταία τίποτα.

Έρχομαι σε ένα άλλο θέμα τώρα. Πολύ γελάω μα παρά πολύ, όταν κάποιος αναφέρεται σε πειρατικά προγράμματα που πέφτουν όλοι επάνω του και του φωνάζουν διάφορες παπαριες. Έλεος τώρα ρε παιδιά, οι πάντες μα οι πάντες μηδενός εξαιρουμένου έχουν πειρατικά, εκτός του Βαρδινογιάννη και κάποιων άλλων συγγενών και φίλων του, όποτε ποιος ο λόγος της κατακραυγής ειδικά από τους modulators( γιατί εσείς δεν έχετε; Χα χα χα χα χα).Καταλαβαίνω ότι πρέπει να δείξετε ότι είστε αδιάφθοροι αλλά με μέτρο. Ποιος έχει να δίνει σήμερα τόσες χιλιάδες ευρώ για ένα πρόγραμμα και να μην ξέρει κιόλας αν του κάνει , γιατί κακά τα ψέματα με μια παρουσίαση ενός προγράμματος που θα σου κάνει ένας πωλητής ( που σίγουρα θα είναι άσχετος η θα βαριέται) σιγά μην βγάλεις και συμπέρασμα αν είναι αυτό που θες. Ας είμαστε σοβαροί. Τέλος πάντως την απάντηση στο ερώτημα μου την βρήκα μόνος, μετά από ώρες ψαξίματος και από ότι κατάλαβα είναι η ίδια για όλα τα Synths, όποτε οποίος φίλος την χρειάζεται θα του την δώσω. ΑΣΧΕΤΟ. Κάποιος φίλος μου είχε στείλει email και με ρωτούσε πώς να αλλάξει το floppy disk στο SY 77 (μου φαίνεται τον λέγανε Βασίλη) θα του πω ότι βρήκα τον τεχνικό ξανά που μου άλλαξε στο δικό μου και αν ακόμη ενδιαφέρεται ας επικοινωνήσει μαζί μου. ΑΥΤΑ.

Πρώην VARTANIS 🙂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μαγκα,

δε πειραζει που εισαι ασχετος ουτε που δε ξερεις αγγλικα , ουτε που εχει οικονομικα προβληματα η οικογενεια σου. αλλωστε και οι δικες μας οικογενειες καπως ετσι ειναι.

 

Πειραζει ομως που εισαι χωριατης , αγενης , αχαριστος και αμετροεπης.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μαγκα' date='

δε πειραζει που εισαι ασχετος ουτε που δε ξερεις αγγλικα , ουτε που εχει οικονομικα προβληματα η οικογενεια σου. αλλωστε και οι δικες μας οικογενειες καπως ετσι ειναι..[/quote']

 

+1

 

Πειραζει ομως που εισαι χωριατης ' date=' αγενης , αχαριστος και αμετροεπης.[/quote']

 

+2

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1. Αν θέλεις να σου πει κάποιος πως να ηχογραφήσεις, απαντήσεις υπάρχουν και τις βρήκες απ' ότι είδα. Αν θέλεις να σου κάνει ιδιαίτερα μαθήματα για το πως θα χρησιμοποιήσεις τον υπολογιστή και τα προγράμματα τύπου "κάνε κλικ στο εικονιδιάκι πάνω αριστερά που λέει τάδε, πάτα το κουμπάκι δίπλα", να προσλάβεις κάποιον που είναι η δουλειά του και να τον πληρώνεις με την ώρα (θα φάτε πολλές, είναι σίγουρο). Γιατί όποιος δεν ξέρει Αγγλικά, δεν έχει διάθεση να ψάξει και λίγο μόνος του και δεν έχει υπομονή, αυτό πρέπει να κάνει.

 

2. Αν δεν σ' αρέσει η κατάσταση στο Noiz, τσαγάκι μέντα σου προτείνω. Δέξου τη όπως οι υπόλοιποι (γιατί σίγουρα σε κανέναν από εμάς δεν αρέσει το μπάχαλο) αλλιώς πήγαινε να σε καθοδηγήσουν στα Abbey Road studios αφού είσαι και τόσο gentleman!

 

3. Σίγουρα όλοι έχουμε ή είχαμε κάποιο πειρατικό λογισμικό στην κατοχή μας. Όμως δεν το περηφανευόμαστε (εγώ τουλάχιστον) και δεν λέμε ότι αυτός είναι ο σωστός τρόπος να πορευόμαστε. Αντιληπτό;

 

Φιλάκια... 8)

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπράβο σου ανάγωγε που έβγαλες συμπέρασμα για όλους εδώ μέσα και μας βάζεις στο ίδιο τσουβάλι. Και αυτό με τα πειρατικά έχει αναλυθεί άπειρες φορές. Απλώς να σου πω ότι υπάρχουν και μερικοί μα@#$@κες όπως εγώ που έχουν γνήσια προγράμματα και αποφεύγουν τα πειρατικά ως ο διάολος το λιβάνι.

Τώρα στην απορία που είχες έψαξες σε παλαιότερα ποστ; οι οδηγίες που σου έδωσε ήταν (όπως μας τις παρουσιάζεις) σωστές και απλές. Απλά οι όροι μερικές φορές είναι πιο εύκολοι στα αγγλικά, παρά στα ελληνικά.Αν για παράδειγμα σου έλεγε όπλισε το κομμάτι αντί του μιούταρέ το και κάντο arm τι θα καταλάβαινες να κάνεις; Να το βουλώσεις, να του βάλεις σφαίρες και να αρχίσεις το κυνήγι;

Και το γεγονός ότι ίσως δεν χρειάζεται να ηχογραφήσεις το vst σε audio κανάλι ( μα γιατί να το κάνεις; ) δεν σου πέρασε από το μυαλό;

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

να γιατι κραζω και αρπαζονται μερικοι απο εδω μεσα...μαθε φιλε πως στην ζωη τιποτα δεν ειναι στο πιατο και οτι πρεπει να δουλεψεις απο μονος σου για το οτιδηποτε...επισης καλο ειναι να αντιπετωπιζεις ολα τα παιδια που βοηθανε εδω μεσα πιο σωστα και οχι επειδη δεν εκανες την δουλεια σου να φερνεσαι ετσι...τι να πω ετσι και αλλιως δεν θα εμπαινα ποτε στον κοπο να απαντησω στις αποριες σου οποτε... :( :( :(

ead, Follow or Get out of the way !!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καταρχήν ευχαριστώ για τις απαντήσεις (gentleman!). Μόλις γύρισα στο χωριάτικο σαλέ μου (όντως χωρικός) στην Αράχοβα μετά από κυνήγι (arm κ.λπ ) και κάθισα να πιω το τσάι μου με μέντα (όπως πάντα) και να μπω στο γνωστό site όπου είδα ότι με έχουν επικηρύξει.

Ως προ τι το μίσος και οι βολές ορέ αδέλφια. Δυστυχώς η αλήθεια είναι πικρή αλλά αν την αλείψεις με μέλι τρώγεται μια χαρά (Γεια σου Μάκη Μηλάτε όπου και αν βρίσκεσαι).

Από ότι πολύ εύκολα συμπέρανα οι απαντήσεις ήταν από παιδιά κάτω των τριάντα και φαίνεται από το γνωστό ύφος της υπεροψίας, του λόγου χωρίς επιχειρήματα, του θράσους και του γνωστού στυλ ο τα ξέρω όλα, είμαι γ…… κ.λ.π.

Λυπάμαι πολύ παιδιά, γιατί είχα πολλούς μαθητές που τους δίδασκα κιθάρα και αυτό το στυλακι είχαν όλα ( τουλάχιστον στην αρχή).Μετά χειροτέρεψαν (χα χα χα χα)

Δεν είναι ότι εκτιμώ κάποια παιδιά στο site (Superfunk-απίστευτος, Yameth -φοβερός, Freemind-άπαιχτος κ.λ.π) που λένε κάποια πράγματα πολύ ωραία και με όμορφο τρόπο και πάντα κατανοητό αλλά έχει δυστυχώς και πολλές Τατιάνες (το αναφέρω για όσους είχαν τις μύγες).

Τώρα θα έρθω να απαντήσω (κακώς) στον καθένα σας.

Χωριάτης δυστυχώς δεν είμαι αλλά θα ήταν τιμή μου και δεν καταλαβαίνω γιατί θίγεις σίγουρα τον εαυτό σου που θα είσαι ΣΙΓΟΥΡΑ(από χωριό) αν το θεωρείς βρισιά.

Το αγενής μάλλον γιατί είσαι με αυτούς με τις μύγες, το αχάριστος μάλλον γιατί μου έδωσες κάτι (χα χα χαχααα) και δεν το εκτίμησα και τέλος είμαι (ήμουν ) πολλά χρόνια επαγγελματίας μουσικός και μάλλον θα είχα πολύ καλή αίσθηση του μέτρου.(χα χα χα χα)

Ο άλλος φίλος (modulator) μάλλον ακόμη μαθαίνει αριθμητική. Αν δεν μπορείς να το γράψεις ζωγράφισε το, θα σε καταλάβω. Όλα τα παιδάκια ξέρουν να ζωγραφίζουν.

Ο τρίτος φίλος είναι σίγουρα παιδάκι και δεν μπαίνω στο κόπο(είμαι και κάποιας ηλικίας και κουράζομαι εύκολα) να του απαντήσω. Ο γνωστός άγνωστος με το συγκεκριμένο ύφος που έχουν επισημάνει και πολλοί άλλοι..

Ο τέταρτος φίλος είναι στην κατηγόρια με τις μύγες και αυτοπροσδιορίζεται μόνος του σαν μ…..Μου πέρασε από το μυαλό ότι ΕΣΥ είσαι πιο άσχετος από μένα όταν ρωτάς γιατί να κάνω ένα vst όργανο σε audio.Όταν το μάθεις θα καταλάβεις.

Τον τελευταίο φίλο δυστυχώς δεν τον κατάλαβα γιατί δεν γνωρίζω κορακίστικα(????)

Τελος πάντων παιδιά υγεία να υπάρχει να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε ( γεια σου φίλε Σαββόπουλε).

Πρώην VARTANIS 🙂

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ο τρίτος φίλος είναι σίγουρα παιδάκι και δεν μπαίνω στο κόπο(είμαι και κάποιας ηλικίας και κουράζομαι εύκολα) να του απαντήσω. Ο γνωστός άγνωστος με το συγκεκριμένο ύφος που έχουν επισημάνει και πολλοί άλλοι..

Μπορείς να ζητήσεις από τον Yameth να με κάνει ban από το site αν δεν είσαι ικανοποιημένος από το ήθος και τη συμπεριφορά μου αγαπητέ (μιας και πιάσαμε τις ευγένειες). ¶λλωστε' date=' ένας μεγάλος άνθρωπος όπως εσύ προφανώς μπορεί να συγκρατήσει τις ορμές του προτού επιδοθεί σε ανελέητο trolling όντας νεοεισελθείς σε ένα forum και προσβάλλοντας τα υπόλοιπα μέλη!

 

Τελος πάντων παιδιά υγεία να υπάρχει να ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε ( γεια σου φίλε Σαββόπουλε).

Είδες βρε πόσο διασκεδάζουμε και ξεφαντώνουμε; Εσύ φαντάζομαι θα έχεις ήδη ξεκαρδιστεί...

 

EDIT: Αν έχεις διάθεση να συνεχίσεις το trolling, υπάρχουν και τα p.m. γιατί αυτό το thread θα κλειδωθεί ευελπιστώ...

Yes it is!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ε τα παράπονά σου και τις διαπιστώσεις σου,

ι βαριέμαι να το διαβάσω. Σε βαριέμαι

 

Η πρωταρχικη σου απορία σου, χρειάζεται απο κάποιον πληκτρά από εμάς να γράψει ολόκληρο οδηγό για να σε κατατοπίσει.

 

Και μην ξαναπειράξει κανένας τον Ανδρέα γιατι θα γνωρίσει την οργή του Ανθρώπου με την Μοναδική Λάμψη.

:twisted:

 

Είναι σαν να ρωτάει κάποιος , πώς να γράψω ένα song στο sequencer του triton.

 

Τι απάντηση να του δώσουμε ρε φίλε? Ε? Δεν μιλάς έτσι?

Πιανίστας, Διδάκτωρ Γιουροβιζιονολογίας

με εξειδίκευση στα ΣΥΝΘΕΣΑ'ΙΖΕΡ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου