Προς το περιεχόμενο

Kολλα για εγκατασταση Fishman Sonitone


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εχω μια ακουστικη κιθαρα που φοραει το Fishman Sonitone, το οποιο περιλαμβανει ενα control module το οποιο κολλαει στο underside του καπακιου, αναμεσα στο soundhole και το X brace.

 

sonitoneonboardpreampoem1_large.jpg

 

Εδω και καποιες μερες το μαραφετι αυτο λοιπον ειχε μισο-ξεκολλησει και μου εσπαγε τα νευρα καθως το ακουγα να τριζει με τις πιο μπασες νοτες. Σημερα ξεκολησε τελειως και κρεμεται στο εσωτερικο της κιθαρας. Κοιτωντας πως θα το ξανακολλησω ειδα οτι το πραγματακι αυτο οταν το αγοραζεις εχει στην πανω του πλευρα ενα adhesive surface, το οποιο προφανως ξεραθηκε και αχρηστευθηκε στην περιπτωση μου.

 

Οποτε τωρα για να το ξανακολλησω τι κανω?

 

Α) Το κολλαω με κολλα, και αν ναι με τι ειδους? Καποια που να κανει και για πλαστικο και για ξυλο, αλλα να μπορει και να αφαιρεθει σχετικα ευκολα στο μελλον χωρις να κινδυνευσει το καπακι?

 

Β) Του βαζω καποιο adhesive sticker και ελπιζω να κρατησει καλυτερα απο το εργοστασιακο?

 

Γ) Οπως παραπανω, αλλα αντι για sticker να του βαλω velcro? Eτσι κουμπωνει και το "τσαντακι" της μπαταριας στο εν λογω συστημα.

 

Δ) Το ξηλωνω ολοκληρο μιας και δε το χρησιμοποιω ποτε και η ιδεα του να εχω κατι κολλημενο στο underside του καπακιου με ενοχλει απο πιουριστικης αποψης, και αν ποτε το χρειαστω...βλεπουμε?

 

 

Τεινω προς το Β, αλλα ακουω ιδεες και προτασεις αν εχετε δοκιμασει κατι παρομοιο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

Το Β.  Mε αυτοκόλλητα household (χοντρά) διπλής όψης . Θα πρέπει να ξύσεις τα υπολείμματα αυτοκόλλητου/κόλλας και να καθαρίσεις με ζιπέλαιο/καθαρή βενζίνη.

 

Δεν υπάρχει κόλλα που να βαστάει ξύλο με πλαστικό πέρα από τη superglue, η οποία όμως μπορεί να σου ξηλώσει ίνες ξύλου σε περίπτωση αφαίρεσης.

Hλιθιούθιερ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου