Προς το περιεχόμενο

MAXmsp


dima

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είναι ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχω ασχοληθεί μαζί του για κάποια πράγματα. Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις;

Reading The Fucking Manual

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κανενας που να ξσερει το maxmsp??? :roll:

 

Ακόμα και την έκδοση demo να κατεβάσεις έχει τόσο καλό documentation με παραδείγματα που σε 1 εβδομάδα βασικά απλά πράγματα τα μαθαίνεις άνετα.

 

Αλλά το θέμα είναι τι θες να κάνεις - είναι γνωστό ότι με Max/MSP μπορείς να κάνεις το 100% από ό,τι σου περάσει από το μυαλό, αλλά υπάρχουν άλλα πιο εύκολα προγράμματα (π.χ. Reaktor, διαφορα software modular synths) με τα οποία μπορείς να κάνεις το 90% οπότε κατά πάσα πιθανότητα μπορείς να βολευτείς με κάτι πιο light...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για σας παιδια ευχαριστω που απαντισατε..! εγω οταν σπουδαζα ειχα τιν ευκαιρια να παρω μια ματια και με εβαλε σε πολυ μεγαλη σκαψη γιατι τοση φασαρια για ενα maxmsp αφου μπορω να γραψω μουσικι η να πιραματιστω με οτι αλο πολυ πιο σιγκεκριμενο προγραμα... το αγορασα το Max/MSP και αρχισα οσο σπουδαζω και εχω τον καθηγιτη του Max/MSP να σκαβω το προγραμα αυτο...ξενεροσα πολυ γιατι εχανα ωρες στο κομπιουτερ και καταφερνα σχετικα λιγα πραματα και το παρατισα... πριν απο λιγο καιρο ειχα παει στην μοσχα και ακουσα πος γινετε μια εκθεση καλον τεχνον και ειπα να παω.... παιδια ενα παιδι ειχε φτιαξει με το Max/MSP ενα "ομπτζεκτ" που σιμαδευε μια καμερα τιν εκφραση του κοσμου και αναλογα με το αν εισαι φλιωεροσ η χαρουμενος μονο του διμιουργουσε μουσικι με αναλογο υφος... ενασ αλλος επεζε κλασκη μουσικη!!! με λιγα λογια εθεσα το εροτιμα εδο για να μαθω τισ δικεσας εμπιριες με το Max/MSP και αν κανενας απο εσας θα ηθελε να κατσουμε να αλιλο στιριχτουμε να το μαθουμε!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

για σας παιδια ευχαριστω που απαντισατε..! εγω οταν σπουδαζα ειχα τιν ευκαιρια να παρω μια ματια και με εβαλε σε πολυ μεγαλη σκαψη γιατι τοση φασαρια για ενα maxmsp αφου μπορω να γραψω μουσικι η να πιραματιστω με οτι αλο πολυ πιο σιγκεκριμενο προγραμα... το αγορασα το Max/MSP και αρχισα οσο σπουδαζω και εχω τον καθηγιτη του Max/MSP να σκαβω το προγραμα αυτο...ξενεροσα πολυ γιατι εχανα ωρες στο κομπιουτερ και καταφερνα σχετικα λιγα πραματα και το παρατισα... πριν απο λιγο καιρο ειχα παει στην μοσχα και ακουσα πος γινετε μια εκθεση καλον τεχνον και ειπα να παω.... παιδια ενα παιδι ειχε φτιαξει με το Max/MSP ενα "ομπτζεκτ" που σιμαδευε μια καμερα τιν εκφραση του κοσμου και αναλογα με το αν εισαι φλιβερος η χαρουμενος μονο του διμιουργουσε μουσικι με αναλογο υφος... ενασ αλλος επεζε κλασκη μουσικη!!! με λιγα λογια εθεσα το εροτιμα εδο για να μαθω τισ δικεσας εμπιριες με το Max/MSP και αν κανενας απο εσας θα ηθελε να κατσουμε να αλιλο στιριχτουμε να το μαθουμε!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 χρόνο αργότερα...

An endiaferese, exw ftiaxei ena patch pou kanei tracking 3 diaforetika xrwmata(dialegeis esu pia)  apo mia camera (h' video) kai metatrepei to tracking tou kathe xrwmatos se x,y values. Meta mporeis na ta steieleis opou thes eite mesw MIDI eite mesw OSC.

 

mporeis na vreis ena proxeiro screenshot edw :

 

http://viewmorepics.myspace.com/index.cfm?fuseaction=viewImage&friendID=42734998&albumID=661737&imageID=10018459

 

an thes pas na sto steilw

 

warpie

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι πρόγραμμα βασικά είναι γλώσσα προγραμματισμου.

και μπορεις να κανεις οτι θελεις περισοτερο για midi .

υπάρχει και η jmax freeware κάτι ανάλογο με τη maxmsp αλλά τρέχει σε  java(=linux,macos,windows)

ουφ σορυ για το link...τες πα ειναι απο το ircam οποιος θελει google it

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

pantws an apofasiseis na asxoleitheis me Reaktor, tsampa xronos.

Xekina to Max kalutera.

Ektos kai an endiaferese mono gia mousika apotelesmata, opou to Reaktor isws einai ligo pio

"straightforward"..(kai auto pali suzhthsimo einai omws...)

 

 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου