Προς το περιεχόμενο

ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΟΣ


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημέρα σε όλους.Είπα να ανω και εδώ μια ερώτηση.Δυστυχώς πριν κανα δίμηνο μου παρουσιαστηκαν πόνοι στα γόνατα.Στο αριστερό έκανα μαγνητική και μου έδειξε ότι η επιγονατίδα μου είναι ψηλά και μια μικρή ρήξη μηνίσκου.Ο ορθοπεδικός που πήγα και ο φυσικοθεραπευτής μου είπαν ότι δεν είναι για κανένα λόγο για χειρουργείο. Το δεξί γόνατο, στο οποίο δεν έχω κάνει μαγνητική, έχει και αυτό πάνω κάτω τα ίδια συμπτώματα. Το νοιώθω "γέματο" με ενοχλεί σε κάποιες κινήσεις (πχ όταν πάω να ανέβω στην μηχανή κλπ΄). Έχω κάνει 10 φυσικοθεραπείες σε κάθε γόνατο. Γενικά βελτιώθηκε η κατάσταση αλλα ακόμα ταλαιπωρούμαι. Λόγω του ότι δεν υπάρχει ιδιωτική ασφάλεια και χρήματα για πιθανή επέμβαση, ψα΄χνω να βρω καποιο καλό ορθοπεδικό , για γόνατα, σε καποιο δημόσιο νοσοκομείο. Θα μπορούσα πχ να πάω σε κα΄ποιο στο ΚΑΤ και ασ είναι και απογευματινο ραντεβου επι πληρωμή, αρκει όταν και αν (ελπίζω οχι) χρειαστεί επέμβαση αυτη να γίνει σε δημόσιο.

Ήθελα να ρωτήσω άν έχετε κάποιον υπόψιν σας, δικιμασμένο.Είτε στο ΚΑΤ είτε σε κάποιο άλλο.

Ευχαριστω πολυ.

MUMRA

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Να πας σε καλό ιδιώτη γιατρό, ακόμα κι αν πρέπει να χρεωθείς ή να πουλήσεις το μουσικό σου όργανο. Δεν παίζουμε με τα γόνατα μας. 

 

Αν θέλεις σύσταση για έναν εξαιρετικό, άνθρωπο πάνω από όλα, στείλε pm.

 

Περαστικά

  • Like 1
  • Ευχαριστώ 1

Hot Dog .......................

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου