Προς το περιεχόμενο

Service Ενισχυτή (Επαρχία)


Reborn

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπητοί καλησπέρα! Μένω Ναύπακτο (Στερεά Ελλάδα) και δεν έχω στον ήλιο μοίρα από άποψη service. Θέλω να επισκευάσω έναν ενισχυτή που έχω και δεν ξέρω που να απευθυνθώ. Έχετε κάτι στα υπόψιν (Πάτρα, Αγρίνιο κλπ); Ευχαριστώ πολύ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αγρίνιο είναι ο αντιπρόσωπος του Νάκα ο Αποστολιώτης  και ο Μάτσικας . Και τα δύο είναι καταστήματα που πουλάν μουσικά όργανα και ίσως μπορούν να σε βοηθήσουν .Η γνώμη μου όμως είναι να επικοινωνήσεις με τον Φρεμεντίτη τον Βασίλη στην Πάτρα , ο οποίος πέρα από κιθάρες , φτιάχνει και διάφορες ηλεκτρονικές κατασκευές (πχ μαγνήτες ,στο εργαστήρι του έχει και ένα ενισχυτή με το όνομα του επάνω) .Το εργαστήρι τους είναι σε ένα στενό πάνω από την Κορίνθου ,άρα σε βολεύει πάρα πολύ αφού είσαι από Ναύπακτο.Πέρα από όλα τα άλλα οι αδελφοί Φρεμετίτη  (για κιθάρες που που τους πήγα) είναι ευγενέστατοι και καλοί στην δουλειά τους . 

Επίσης για ηλεκτρονικά θέματα μπορείς να  ρωτήσεις και τον Ντούκα στα Γιάννενα ,συνεργάζεται με κάποιον μάστορα .Ο οποίος Ντούκας είναι στο ίδιο επίπεδο ευγένειας και μαστοριάς και τον Φρεμεντίτη .Ακόμη οι αποστάσεις μην σε πτοούν στον Φρεμεντίτη στέλνεις με το ΚΤΕΛ και στον Ντούκα με courier . 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου