Προς το περιεχόμενο

randall rg50tc


ex-bokos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλοι μου...

:D

Μήπως τυγχάνει κανείς ιδιοκτήτης του ενισχυτή randall rg50tc combo?

Έχει celestion seventy 80 112, 50watts, 2 el34 e/h, και απέσπασε 5/5 σε παλαιότερο guitarist.....H πλάκα είναι ότι ο Τhomann ton d;inei 555e ενώ στο Διαμαντόπουλο κάτι έμαθα για 450ε μετά από παραγγελία διότι δεν υπάρχει τώρα.

Θα σκάσω :evil: ξέρει κανείς τίποτα....μήπως τον είδατε.... μήπως τον απαντήσατε?......... :wink:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχω παίξει με τον συγκεκριμένο ενισχυτή. Είναι πράγματι πολύ καλή περίπτωση, λαμπάτος με ξεχωριστό equalizer σε κάθε κανάλι. Το drive έχει και λειτοργία boost αν θυμάμαι καλά. Η τιμή του βρίσκεται στα επίπεδα των μεγάλων τρανζιστοράτων, τους οποίους τσακίζει στεγνά.

Είναι κορεάτικος ή κινέζικος (δεν θυμάμαι).

Τα καθαρά του είναι αρκετά καθαρά, μην περιμένεις βέβαια κάτι στο επίπεδο ενός αμερικάνικου fender και τα βρώμικά του αρκετά για οποιοδήποτε metal παίξιμο χωρις να φτάνουν βέβαια στα επίπεδα ποιότητας ενός Boogie rectifier η ενός αμερικάνικου λαμπάτου Randall. Θα έλεγα ότι είναι προσανατολισμένος σε rock και metal κοινό κυρίως, χωρίς βέβαια να αποκλείονται και άλλα παιξίματα.

Στην τιμή που παίζει δεν έχει ουσιασικά αντίπαλο, αφού μόνο ο Peavey Valve King υπάρχει σε αυτά τα λεφτά, αλλά απ'ότι έχω διαβάσει και σε ξένα περιοδικά και από συζητήσεις στο Noiz είναι πολύ υποδεέστερος.

Θα σου πρότεινα να προτιμήσεις το combo με τα δύο 12" μεγάφωνα γιατί η διαφορά στην τιμή είναι σχετικά μικρή και αξίζει. Εκτός και αν τον μετακινείς συχνά, οπότε προτίμησε αυτόν με το ένα που είναι πιο ελαφρύς. Υπάρχει και σε κεφαλή 50Watt πάντως αν ενδιαφερεσαι...;)8)

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 χρόνια αργότερα...

χμμ...επειδη εχω ψηθει κ σχεδον καταληξει σε αυτο τον ενισχυτη τον εχει ακουσει καποιος αλλος η να μου πει καποια γνωμη και επισης που θα βρω το κομπο με τα 2 ηχεια κ ποσο εχει τελικα στο διαμαντοπουλο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καλησπερα και απο μενα!

πηρα την κεφαλη απτο Παναγοπουλο και χαλασε πανω στο 2μηνο...μαλιστα πριν χαλασει ελεγα σεναν συν-forumιτη ποσο ευχαριστημενος ημουν... ;D την παω στο σερβις και μου λεει ο τυπας αφου ειδε το serial "ολη αυτη η παρτιδα ειναι ελατωματικη αλλα διορθωνεται μην ανησυχεις"

περα απο αυτο, εχω ακουσει και τον combo και οντως ειναι πολυ καλη περιπτωση για προσωπικους λογους καθαρα πηρα την κεφαλη.

οσο για την τιμη στον Διαμαντοπουλο εχουν κανει λαθος (κερδισα στοιχημα με τον πωλητη!)

και ειναι κινεζικος...

 

All the money of the world can't buy me

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ τον έχω από τον Μάιο και δεν έχει πάθει τίποτε. Καθαρό κανάλι με boost, 2 drive και ξεχωτιστό eq για καθαρό/βρώμικο. Έχει και effects loop και συνοδεύεται από ένα υπερπλήρες foot switch με 4 κουμπάκια. Ο ήχος του είναι αρκετά καλός, λίγο μοντέρνος αλλά εγώ πάλι vintage πράγματα πάιζω  :) Και ανταποκρίνεται πολύ καλά στα πεταλάκια. Σε αυτά τα λεφτά είναι πολύ καλή επιλογή κατά τη γνώμη μου.

Shoot him again. His soul is still dancing...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

τελικα η τιμη του διαμαντοπουλου ποια ειναι? εξω εχει 555 αμα εχει κ εδω τοσα μην κανω τσαμπα παραγγελιες...εχω στιλει μαιλ στον διαμαντοπουλο αλλα δεν μου εχουν απαντησει ακομα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ημουν κατοχος του συγκεκριμενου.

 

Θετικα(+): Ξεχωριστο EQ σε καθε καναλι...Παιζει πολυ καλα χαμηλα....Ειναι ελαφρυς

 

Αρνητικα(-): Απο τα χειροτερα καθαρα που εχω ακουσει σε ενισχυτη....Ιδιοτροπος ενισχυτης χωρις καθολου ευελιξια (κανει μονο για μοντερνα αμερικανικη thrash μουσικη)

 

Προσωπικα το gain του δε μου αρεσε καθολου. Αν θα αγοραζα τον ενισχυτη θα το εκανα επειδη θελω να παιζω ΜΟΝΟ βρωμικα και συγκεκριμενα αμερικανικη heavy μουσικη οπως τονισα παραπανω.

Παντως αν θες τη γνωμη μου υπαρχουν καλυτερα πραγματα σε αυτα τα λεφτα (ακομα και αν λεγονται Bugera...)

 

Αν το βαθμολογουσα (ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑ) 4/10

Στράαατα Stratούλα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε σεις γιατι ο θωμας δεν φερνει πια τον randall?..μηπως δν τον φτιαχνουν και πρεπει να κανω την παραγελια γρηγορα απο musicstore?!?!?!?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου