Προς το περιεχόμενο

Ελεύθερη Αγορά VS Ελληνική πραγματικότητα


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οπωσδήποτε, δεν με ενδιαφέρει αν εσένα σου αρέσει να χάνεις το χρόνο σου με διαδηλώσεις και φιλίες του κοινού αγώνα (αν και σε προειδοποιώ ότι θα μετανιώσεις σαν το σκυλί μια μέρα), αλλά σε παρακαλώ να μη με αναγκάζεις να κάνω το ίδιο.

 

Αν θα μετανοιωσει.......μωρε θα μετανοιωσει (γιατι δυστυχως για αυτον οντως φαινεται ιδεαλιστης και ειλικρινης & οχι κατευθυνομενος) ΠΙΚΡΑ αλλα θα το καταλαβει μονο οταν σε 10 χρονια θα πηγαινει καθε πρωϊ σκυφτος απο το αγχος στο γραφειακι του για να παρει τις 3 και 60 του, οταν οι "συναγωνιστες" του θα κυκλοφορουν με Mercedes θα παιρνουν 10000 ευρω το μηνα ...ξυνοντας τα κανονικα & θα πηδανε "μοντελες" στη Μυκονο... :cry: :cry: :cry: :cry:

(οπως ακριβως αλλωστε εξελιχθηκε και η ζωη των ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ αγωνιστων του "Πολυτεχνειου" και οχι βεβαια των ΚΑΤΑ ΦΑΝΤΑΣΙΑ που τρωμε στη μαπα εδω και 30 χρονια.....γιατι αν τους πιστευαμε τοτε ρε παιδι μου ολη η Ελλαδα θα πρεπει να ηταν ΜΕΣΑ στο Πολυτεχνειο τις ημερες του "αγωνα" και δυο-τρια ατομα καθονταν απεξω και εβλεπαν!!!)

 

Ο μονος λογος που αξιζει καποιος να ΒΓΕΙ απο τα συνορα αυτης της αστειας χωρας στην οποια ζουμε ειναι για ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ (και να την κανει οπως αυτος ονειρευεται) ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ & τον ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ αγωνα.....αν περιμενει απο τη ΜΑΖΑ να τον σωσει (με τους "κοινους" αγωνες και αλλες ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΚΤΑΩΡΕΣ,συγγνωμη για τα γαλλικα μου :oops: ) ΧΑΘΗΚΕ!!!!!

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 145
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Το αν κατεβαινω στις πορειες η οχι' date=' δεν το ξερεις, οποτε μην σχολιαζεις πραγματα που δεν ξερεις. Το οτι καποιος ανθρωπος ασχολειται με αυτα τα πραγματα, δεν σημαινει οτι τον εχουν απορροφησει ωστε να τα χει κανει μανταρα στην ζωη του. Οσο βαζεις ορια κλπ, τοσο πιο πολλα πραγματα μπορεις να κανεις και να τα συνδιαζεις. [/quote']

 

 

Φαντασου και να μην το ελεγα αυτο βρε sf! :lol:

 

Μην νομιζεις οτι ζω σε ενα γυαλινο κοσμο, ευτυχως για μενα, τα εχω δει και τα τα χω καταλαβει αυτα τα πραγματα. Οπου αυτοι οι "αγωνιστες" ειναι το ιδιο με αυτους που κατηγορουν.

Τεσπα, οσο το θετουμε σε αυτη την βαση, δεν βγαινει ακρη.

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καθένας θέτει το ζήτημα στις βάσεις τις οποίες ο ίδιος μπορεί να αντιληφθεί ανάλογα με τις εμπειρίες του και τις αναφορές του. Αυτό είναι φυσιολογικό και όχι απαραίτητα κακό.

 

Με την ουσία των διαπιστώσεων του Superfunk και του Eyeprotocol συμφωνώ κι εγώ.

Η διαφωνία μου είναι στο ότι κρίνουν τις σημερινές φοιτητικές πορείες με όρους εικοσαετίας. Δε μπορεί να είναι είναι έτσι έχουν αλλάξει πολλά πράματα από τότε.

Θεωρώ ότι οι φοιτητές σε αυτήν την ηλικία έχουν από την φύση τους έφεση σε δυναμικές διαμαρτυρίες, έτσι συνέβαινε πάντα. Κι αυτό το θεωρώ καλό, τρομάζω στη ιδέα ότι κάποτε θα βγει μια γενιά ευνουχισμένη, με το κεφάλι κάτω, που θα περιμένει μόνο τις "εκλογές" για να δείξει την παρουσία της.

Επίσης δε θεωρώ σωστό να καταδικάζουμε τις φοιτητικές διαδηλώσεις, χωρίς να εξετάζουμε την ουσία των αιτημάτων (χωρίς και εγώ να τα υποστηρίζω πλήρως), στο όνομα ενός υποτιθέμενου καπελώματος από κομματικές παρατάξεις.

Νομίζω ότι και η σημερινή νεολαία, όπως και εμείς κάποτε, είναι σε θέση να καταλάβει πότε καπελώνεται ο αγώνας τους, και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα, ή να αποστασιοποιηθεί. Αυτό όμως δε δικαιολογεί κατά τη γνώμη μου την πρόωρη εγκατάλειψη των κινητοποιήσεων τους για αυτό που θεωρούν σωστό.

Empty Rooms

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Καθένας θέτει το ζήτημα στις βάσεις τις οποίες ο ίδιος μπορεί να αντιληφθεί ανάλογα με τις εμπειρίες του και τις αναφορές του. Αυτό είναι φυσιολογικό και όχι απαραίτητα κακό.

 

Με την ουσία των διαπιστώσεων του Superfunk και του Eyeprotocol συμφωνώ κι εγώ.

Η διαφωνία μου είναι στο ότι κρίνουν τις σημερινές φοιτητικές πορείες με όρους εικοσαετίας. Δε μπορεί να είναι είναι έτσι έχουν αλλάξει πολλά πράματα από τότε.

Θεωρώ ότι οι φοιτητές σε αυτήν την ηλικία έχουν από την φύση τους έφεση σε δυναμικές διαμαρτυρίες' date=' έτσι συνέβαινε πάντα. Κι αυτό το θεωρώ καλό, τρομάζω στη ιδέα ότι κάποτε θα βγει μια γενιά ευνουχισμένη, με το κεφάλι κάτω, που θα περιμένει μόνο τις "εκλογές" για να δείξει την παρουσία της.

Επίσης δε θεωρώ σωστό να καταδικάζουμε τις φοιτητικές διαδηλώσεις, χωρίς να εξετάζουμε την ουσία των αιτημάτων (χωρίς και εγώ να τα υποστηρίζω πλήρως), στο όνομα ενός υποτιθέμενου καπελώματος από κομματικές παρατάξεις.

Νομίζω ότι και η σημερινή νεολαία, όπως και εμείς κάποτε, είναι σε θέση να καταλάβει πότε καπελώνεται ο αγώνας τους, και να λάβει τα κατάλληλα μέτρα, ή να αποστασιοποιηθεί. Αυτό όμως δε δικαιολογεί κατά τη γνώμη μου την πρόωρη εγκατάλειψη των κινητοποιήσεων τους για αυτό που θεωρούν σωστό.[/quote']

 

 

+1.000.000

 

Αυτό προσπαθώ κι εγώ να πω εδώ και τόσα posts!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εγώ θα το πω πιό απλά...... και γω ακόμα μπορεί να Θεωρηθώ "γεροφοιτητής" στα 33 & 1/2 χρονάκια μου μιά και ακόμα να πάρω πτυχίο, αλλά βλέποντας τα πράγματα απ΄την απ ΄έξω πλέον θέλω να γράψω την σκέψη μου.....

ΜΩΡΕ ΟΛΟΙ θέλουμε δυναμική τη νεολαία να διεκδικεί και να κερδίζει ΑΛΛΑ ΠΟΥ στους δρόμους?? Εγώ θα την γούσταρα ΕΞΩ από το γραφείο του Υπουργού με καθιστή διαμαρτυρία! και ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥΣ !!! ΔΕΝ συμφωνείς με το σύστημα? ΤΡΑΒΑ 3 η ώρα το μεσημέρι και 4 που κλείνει η σχολή σου (και μην εμποδίζεις ΚΑΙ αυτούς που θέλουν να μη χάνουν μαθήματα ) και ψαλτους τα κάθε μέρα 1000 φοιτητές συνέχεια εκεί πέρα εκ περιτροπής και με βάρδιες μέχρι να τους τα "πρήξετε" και να τους δίνετε στο χέρι τα αιτηματά σας , να τους ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ότι και μαθήματα δεν θέλετε να χάνονται ΚΑΙ ότι έχετε σοβαρότατα προβλήματα ΚΑΙ ότι είστε δυσαρεστημένοι. ΚΑΙ όχι να μου κλείνουν 3 κεντρικές αρτηρίες στο κέντρο την ώρα που "καίγονται" 2-3 πελάτες δικοί μου για service στο PC τους! και μαζί με τους δρόμους να μου "κλείνουν" και το σπίτι ΕΛΕΟΣ!

Χάνονται τα εξάμηνα? τι λε ρε! Εμ βέβαια! Αφού το 80% της μάζας των καλοπροαίρετων φοιτητών παρασύρεται από τα συνθήματα της μειοψηφίας των κομματόσκυλων και των δουλοπρεπών χαραμοφάιδων τι να πω! Τους είπε ποτέ κανείς ότι τους δουλεύουν? και ότι ό, τι και να κάνουν "αυτοί" και τις γραμμές των κομμάτων τους θα περάσουν και θα βολευτούν και από πάνω? Εγώ απλά είπα μιά λύση ή αλλιώς μιά σκέψη.

Μόνο που κάτι τέτοιες λύσεις ενώ θα δίναν δυναμικότατη απάντηση, επειδή δε "βολεύει" θα κρινόταν ανεπαρκέστατη... και θα υπήρχαν "τεχνικά" προβλήματα (ανακάλυψη ελληνική ο όρος για την συντήρηση του προβλήματος και την αποπροσανατολισμένη κατεύθυνση λύσης που να ΜΗΝ εξυπηρετεί το κοινό συμφέρον)

.....βέβαια...!....βέβαια!...... γιατί και μαθήματα θα γινόντουσαν και διαμαρτυρία με ουσία και βλέπεις μπορεί να μη βολεύει έτσι..... ενώ αμα σπάσουμε και 5 βιτρίνες και ξηλώσουμε 40 πινακίδες, κάψουμε και το χημείο (το οποίο εγώ, αλλά και αυτός που το καίει σε 5-10 χρόνια θα πληρώσει, γιατί μαθηματικά βέβαιο έτσι όπως είναι τα πράγματα όλοι τα πληρώνουμε τα σπασμένα) , είναι καλύτερα....

Είναι καλύτερα να γίνεται χαβαλές και να χάνουμε το ζητούμενο , να αυξάνεται η θεαματικότητα και τελικά να περάσει ότι γουσταρει του καθενός! Ω! ωραία μου Ελλάς ο υπουργός και η κυβέρνηση στήνει καλύτερα αυτί.....με εκρήξεις ....και τα κανάλια κάνουν party.

Αποτέλεσμα οι φοιτητές με τις πορείες να έχουν αγανακτήσει τον πολίτη ο ένας να κατηγορεί τον άλλον, ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ένοιαζε δεν ήταν το ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΛΛΑ αν πυροβόλησε ο αστυνομικός στον αέρα που εν το μεταξύ απειλούνταν η ζωή του, (για να σού έρθουν εσένα 500 πάνω σου μπροστά από Δημόσιο κτήριο που θεωρείται στόχος σε τέτοιες περιπτώσεις και σύ βγάλε το χαλάκι να σκουπίσουν τα πόδια τους!! :lol: :lol:) Μα δε πάμε καλά.....

Και έπεσαν όλοι να φάνε την αστυνομία, (αλλά αν κάνουν τον κόπο να πάνε μέχρι Ν. Υόρκη ή Σουηδία, αυτοί που τα λένε θα καταλάβουν τι πάει να πει Αστυνομικός! Έτσι λοιπόν εμείς να λέμε που πάμε, και οι φοιτητές ηθικά.... ΗΘΙΚΟΤΑΤΑΤΑΤΑ να λένε πως έκαναν και ότι μπορούσαν! :lol: :lol: :lol:

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

taq +10000000000000000!!

 

Ασε που αν πιασεις εναν-εναν τους διαμαρτυρομενους θα δεις με εκπληξη οτι κατα πασα πιθανοτητα ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΟΥ ΠΟΛΕΜΑΝΕ!! (ο οποιος για να τα πουμε και εξω απο τα δοντια ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ & απλα ΒΑΖΕΙ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΤΕΜΠΕΛΙΑ ΤΩΝ "ΦΟΙΤΗΤΩΝ" & ΤΩΝ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΤΟΥΣ...τιποτα παραπανω & τιποτα παρακατω.. :twisted: )

 

Ρε δε πανε να κανουνε καμμια δουλεια καλυτερα που ελεγε και ο παππους μου (που ηταν και αριστερος.....) :twisted:

 

Και μη μου αρχισετε τωρα για τα "ιδιωτικα πανεπιστημια" (τα οποια υπαρχουν ΠΑΝΤΟΥ στον πολιτισμενο κοσμο) & τα "δωρεαν συγγραμματα" (ποιος εισαι ρε μαγκα που θα σου πληρωσω & τα συγγραμματα?(που ετσι κι αλλοιως δεν τα ανοιγεις παρα μια φορα το χρονο.... :twisted:) δηλ. σε ολο τον πολιτισμενο κοσμο που ΔΕΝ υπαρχουν δωρεαν συγγραμματα ειναι ηλιθιοι????)

 

Μαθαμε τωρα..."δικαιωματα" & "κοινωνικοι αγωνες" και παπαρια μαντολες... :roll: :twisted: ρε βαλε κατω τον...ποπο σου και τριψε το παντελονι στη δουλεια και τη μελετη ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ Η ΖΩΗ σου,αλλα βεβαια οποιος βαριεται να ζυμωσει 30 μερες κοσκινιζει.... :roll:

 

Καλα ρε παιδια δεν αναρωτηθηκατε ποτε σας γιατι ειμαστε η ΜΟΝΑΔΙΚΗ χωρα στον κοσμο που ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ θεωρει αναφαιρετο δικαιωμα του να κλεινει μερα μεσημερι οποιον δρομο του καπνισει???(και σας διαβεβαιωνω οτι στο εξωτερικο υπαρχουν πολυ περισσοτεροι πικραμενοι απο οτι στην ψωροκωσταινα....)

 

Και ενα τελευταιο,προς ολους τους οντως "αγνους" & "ανιδιοτελεις" επαναστατες φοιτητες:

 

Θελετε ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ καλυτερη παιδεια & συνθηκες σπουδων?Θελετε πραγματικα καλυτερες σχολες?

 

ΤΟΤΕ ΠΕΤΑΞΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ολα τα κομματικα τσουτσεκια,αλλα και ολους τους "κομματικοποιημενους" φοιτητες & ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ (οπως δηλ. γινεται ΣΕ ΟΛΟ τον πολιτισμενο κοσμο οπου πολιτικοποιηση ΔΕΝ υπαρχει στα πανεπιστημια) και θα δειτε ξαφνικα ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ παιδεια θα εχετε...ετσι κι αλλοιως μια μειοψηφια (θλιβερη μα πανισχυρη) ειναι ολοι αυτοι....

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πάντως έχει πλάκα να δει κανείς πως την πέφτουν τα κομματόσκυλα στους νέους και ανυποψίαστους. Το είδα με τα μάτια μου όταν είχα πάει με τον αδερφό μου να γραφτεί στην σχολή, οπού επιτόπου τον πλησίασε ένα κομματότσουλο ξανθό και "...τι σχολή είσαι, τι εξάμηνο, να τα πούμε, για καφέ, να περάσεις να γραφτείς κλπ κλπ κλπ..."

 

Μόνο μια λύση: κλωτσιές στα παϊδια.

Bagpipes are louder than banjos.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

 

ΤΟΤΕ ΠΕΤΑΞΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ολα τα κομματικα τσουτσεκια' date='αλλα και ολους τους "κομματικοποιημενους" φοιτητες & ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ (οπως δηλ. γινεται ΣΕ ΟΛΟ τον πολιτισμενο κοσμο οπου πολιτικοποιηση ΔΕΝ υπαρχει στα πανεπιστημια) και θα δειτε ξαφνικα ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗ παιδεια θα εχετε...ετσι κι αλλοιως μια μειοψηφια (θλιβερη μα πανισχυρη) ειναι ολοι αυτοι....[/quote']

 

 

ΣΩΣΤΟΤΑΤΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου