Προς το περιεχόμενο

Travel Guitar!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Παίδες επειδή από αυτή την πέμπτη θα είμαι φαντάρος θα ήθελα την βοηθειά σας.

 

Eπειδή δεν θέλω να πάρω μαζί μου ολόκληρη κιθάρα θα ήθελα να μου προτείνετε καμία Travel Guitar αν ξέρετε κάποια.

Ioannina! The best city in this f@ckin' world!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι;

 

Για τον 1ο μήνα που είναι η εκπαίδευση ξέχνα το.

 

Τώρα δεν ξέρω καν αν θα σε αφήσουν να πάρεις κιθάρα. Πάντως γιατί να το κάνεις; Για να την "χάσεις" η να σου την χαλάσουν. Κάνε υπομονή θα περάσει και το στρατιωτικό.

 

Χώρια που καλύτερο είναι να μην το μάθει κανένας, ότι ξέρεις να παίζεις κάποι μουσικό όργανο, γιατί κατά πάσα πιθανότητα θα φας πήξιμο τρελό. Θα σε έχουν να παίζεις κάθε πσκ για τους υπόλοιπους, στη λέσχη. Και φαντάζεσαι για τι ρεπερτόριο μιλάμε ε;

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Αν θες οπωσδήποτε να πάρεις μια, πάρε καλύτερα μια φτηνή των 60 ευρώ. Αλλά όχι από την αρχή. Περίμενε να ορκιστείτε πρώτα. Εγώ δεν είχα πάρει και δεν το μετάνιωσα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μπες πρώτα...δες τι παίζει και στο πρώτο επισκεπτήριο ζήτα από τους δικούς σου να σου φέρουν κάποια από τις παλιές κιθάρες σου..που και να κοπανηθεί δεν θα κλαίς με μαύρο δάκρυ..

Εννοείται πως θα παίζεις ενόσω είσαι φαντάρος όχι γιατί στο λέω εγώ αλλά γιατί είναι μεγάλο το διάστημα για να την παρατήσεις..

Το..διαφορετικό ρεπερτόριο στο οποίο αναφέρεται ο boukaw7 είναι μια πραγματικότητα αλλά κι αυτό έχει την πλάκα του. (επιστέφοντας δεν θα είσαι πια ο κολλημένος μεταλass που παίζει μόνο solo στις γκόμενες αλλά και κανά Πλούταρχο, κανά Τερζή...άσε που η μαμά θα τρελαθεί με τα δημοτικά που θα παίζεις.. :lol: :lol: σου λέω έχει την πλάκα του.)

Μπορεί να μην γουστάρεις να παίζεις για τον κάθε π@@τσολοχία αλλά τα συμφάνταρά σου θα σ έχουν στα όπα όπα..Μπορεί ορισμένες φορές να νιώθεις ότι σε χώνουν αλλά μπορεί και να καβατζωθείς πουθενά που θα σου δώσει τον χρόνο να παίζεις και αυτά που γουστάρεις εσύ.

Υπομονή φιλαράκι και να προσέχεις. :D :wink:

If the house is rocking,don't bother knocking...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Όχι το διαφορετικό ρεπερτόριο του το είπα για να ξέρει ότι δεν θα παίζει εκεί στον θάλαμο και θα χαίρονται όλοι μαζί! Αυτό μόνο στις ταινίες της Αλίκης Βουγιουκλάκης γίνονταν. Θα φάει χώσιμο. Θα βλέπει τους άλλους να βγαίνουν και αυτός εκεί.....

 

Τώρα για το διάστημα που θα είναι φαντάρος, σιγά! Έτσι όπως έγινε ο στρατός κάθε 2-3 εβδομάδες άδεια θα έχει, οπότε θα μπορεί να την ξεσκίσει.

 

Και σιγά δλδ 10 μήνες είναι ο στρατός. Το ναυτικό και η αεροπορία (βέβαια στην από του χρόνου αυτά δεν θα παίρνουν φαντάρους -----> Ο ΑΚΑΙΡΟΣ) είναι διακοπές!!!

 

Δεν είναι τπτ δλδ:wink:

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για όποιες απορίες έχεις με τα του στρατου ->

 

http://www.omhroi.gr

 

Έχουν και φόρουμ για να κάνεις ερωτήσεις, όπως άν μπορείς να φέρεις κιθάρα η όχι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γιατί να μην χαίρονται όλοι μαζί?! :lol: :lol:

Είναι μάλλον θέμα εμπειριών...κι εγώ είχα χωθεί με την κιθάρα (υπήρχαν φορές που μετά το καθάρισμα των πολυβόλων,όποιος ήταν πυροβολικό ξέρει...πήγαινα στα καπάκια για πρόβα στη λέσχη με τα γράσα στο χέρι... :lol: :lol: , άλλες φορές έπαιζα στη λέσχη και μετά έκανα περίπολο 3 - 6.. 8O ..ωραίες εποχές.. :lol:

Γενικότερα όμως πάντα είχα μια κιθάρα μαζί μου και είχαν και άλλοι και παίζαμε μαζί σαν την Αλίκη χωρίς τα χορευτικά στις σκάλες.. :lol: :lol: :lol: ..έγραφα μουσική,μελετούσα για το δίπλωμα..καλά ήταν.

If the house is rocking,don't bother knocking...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά η πλάκα ήταν ότι το 2003 (Ιούνιο - Ιανουάριο) ήμαν Πολυχνάιτ Μυτιλήνης στο 264ΜΚΤΕ (ναι πήγα μεγάλος 28 χρονών χεχε) , έπαιξα στην λέσχη Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, Τα χριστούγεννα η μπάντα έπαιξε 9μμ - 2.45πμ ΑΔΙΑΚΟΠΑ! Μας ξέχασαν να παίζουμε, δεν φάγαμε, δεν κάναμε διάλλειμα (διαρκώς χορευάν όλοι και έδιναν παραγγελιές!). Μόνο ο Λοχαγός μου μας άνοιξε 2 κρασιά, και στραβολέμιασα ξεπατικόνοντας τα μισά ακόρντα από τον νέο που θα με αντικαταστούσε στο 1ο γραφείο, και έπαιζε κιθάρα δίπλα μου (ήξερε τα ντιριντάχτα αυτός). Την πρωτοχρονιά ήταν καλύτερα... στις 12 παρά 5 μμ, κάναμε διάλειμα να πούνε όλοι οι άλλοι το πάει ο Παλιός ο χρόνος, και στο 4λεπτο 5λεπτο μπουκώσαμε ότι είχε α΄πομείνει στα ταψιά. :lol: :lol: :lol: :lol: είχα μάθει και το περισσότερο ρεπερτόριο, και δεν ξεσβερκιάστηκα τόσο..... γ@μώ ήταν...... ήταν η μοναδική επαφή μου με την κιθάρα επί 14 μήνες..... :twisted:

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Moderator
Βασικά η πλάκα ήταν ότι το 2003 (Ιούνιο - Ιανουάριο) ήμαν Πολυχνάιτ Μυτιλήνης στο 264ΜΚΤΕ (ναι πήγα μεγάλος 28 χρονών χεχε) ' date=' έπαιξα στην λέσχη Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, Τα χριστούγεννα η μπάντα έπαιξε 9μμ - 2.45πμ ΑΔΙΑΚΟΠΑ! Μας ξέχασαν να παίζουμε, δεν φάγαμε, δεν κάναμε διάλλειμα (διαρκώς χορευάν όλοι και έδιναν παραγγελιές!). Μόνο ο Λοχαγός μου μας άνοιξε 2 κρασιά, και στραβολέμιασα ξεπατικόνοντας τα μισά ακόρντα από τον νέο που θα με αντικαταστούσε στο 1ο γραφείο, και έπαιζε κιθάρα δίπλα μου (ήξερε τα ντιριντάχτα αυτός). Την πρωτοχρονιά ήταν καλύτερα... στις 12 παρά 5 μμ, κάναμε διάλειμα να πούνε όλοι οι άλλοι το πάει ο Παλιός ο χρόνος, και στο 4λεπτο 5λεπτο μπουκώσαμε ότι είχε α?πομείνει στα ταψιά. :lol: :lol: :lol: :lol: είχα μάθει και το περισσότερο ρεπερτόριο, και δεν ξεσβερκιάστηκα τόσο..... γ@μώ ήταν...... ήταν η μοναδική επαφή μου με την κιθάρα επί 14 μήνες..... :twisted:[/quote']

 

:lol: :lol: :lol:

Μη μου πείς ότι προσπάθησες να βγάλεις και σωστό ήχο για να παίξεις τα ντιριντάχτα? :lol: :lol: :lol:

 

Πάντως όταν ήμουν φαντάρος, μια φορά μας είχε πιάσει ένας ρουφιάνος ανθυπασπιστής ενώ ήμουν μαζί με έναν άλλον και ένα δόκιμο και τραγουδούσαμε με μια ακουστική. Την άλλη μέρα μας "έδωσε" στο δοικητή ο οποίος μας φώναξε στο γραφείο του:

 

-"Τραγουδάτε εεε?"

 

Μας "βάφτισε" ψάλτες της μονάδας καθώς πλησίαζε μεγάλη εβδομάδα. Κάναμε πρόβες στο φαμακείο της μονάδας (τα πρωϊνα) (τα σχετικά τροπάρια ...άνευ κιθάρας :lol: ), και τα βράδυα ερχόταν ένας κανονικός παπάς και γινόταν πλήρης λειτουργία. Εγώ είχα ειδικότητα στα "Εεεεεεεεεε" και στο "kyrelation" :wink: )

 

 

Στο φίλο που θα πάει τώρα, εύχομαι να προλάβει να νοσταλγήσει την κιθάρα του. Δηλαδή να είναι αρκετά χαλαρός ώστε να έχει και όρεξη για μουσική.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παίδες επειδή από αυτή την πέμπτη θα είμαι φαντάρος θα ήθελα την βοηθειά σας.

 

Eπειδή δεν θέλω να πάρω μαζί μου ολόκληρη κιθάρα θα ήθελα να μου προτείνετε καμία Travel Guitar αν ξέρετε κάποια.

 

Δεν γνωρίζω πολλές "ταξιδιωτικες" κιθαρες που να μπορείς να τις βρείς ευκολα (ή καν) στην Ελλάδα...

 

Οταν πηγα στρατο αγορασα απο το Μοναστηράκι μια κλασσική 1/2 μεγεθος του κιλου (15.000δρχ το '99), μια φθηνή μαλακιά θηκη και αρκετές χορδες...

 

Στην θεση σου θα επαιρνα κατι φθηνο για ευνόητους λογους...

 

Οπότε ΔΕΝ σου προτείνω την ταξιδιωτική ηλεκτρική της Fernardes που μπορεις να την βρείς στο κεντρο της Αθήνας (την ειχα οταν ημουν νοσοκομειο), ακριβή και βαριά (ακριβως επειδή εχει και ενσωματωμενο ηχείο και πολυεφε κλπ κλπ)...ΔΕΝ σου προτείνω ουτε την λιλιπούτεια Harley Benton HARLEY BENTON MS JR. III BK παρότι κοστίζει 49 ευρώ...το scale παραείναι μικρό και δεν βολευει με τιποτα (ναι, την είχα για ακριβώς 1 ώρα και μετα δωθηκε σε 10χρονο παιδί)...η επόμενη φθηνοτερη αυτής της κατηγορίας (στον Θωμά τουλαχιστον) ειναι στα 135 ευρω (HÖFNER SHORTY DMGR) αλλα το scale της τουλαχιστον ειναι "φυσιολογικό"...anyway αυτά αν σκεφτεσαι για ηλεκτρική...

 

Επίσης προσωπικά δεν είχα παρει κιθαρα οταν μπήκα στο κέντρο και δεν το μετάνιωσα...ειδικα με την ταλαιπωρία και το κουβάλημα της πρωτης ημέρας δεν θα ηθελα να κουβαλάω και μια κιθαρα...στο πρωτο επισκεπτήριο (μια εβδομαδα μετα) ειπα στους δικους μου να μου την φέρουν...καπάκι ζητησα (ετσι, τυπικά, γουστάρουν την τυπικοτητα εκει περα μεσα) την αδεια των "ανωτέρων" μου και μου εδώσαν το ΟΚ χωρις κανενα απολύτως προβλημα...

 

Καλή θητεία... :wink:

Με λέγανε Freedom...

...τώρα με λένε...ΑpussyΑ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου