Προς το περιεχόμενο

Αγορα ηχειου - ενισχυτη


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επειδή το θέμα έχει συζητηθεί πολλές φορές boukaw7 όπως λες και τα έχω διαβάσει σχεδόν όλα. Δεν λέω ότι όλοι κάνουν λάθος αλλά δεν είναι και τοσο τραγικά τα πράγματα.

1)Από πότε όταν κάποιος πουλά λιγο ακριβότερα απο κάποιον αλλο ονομάζεται "κλεφτηςµ;

Ο heretic λέει ότι πήρε το LINE 6 412 795 euro (παίρνω δεδομένο οτι πλήρωσε μετρητα). Η τιμή στον Thomann είναι 715 euro μετρητα. Τεράστια κλοπή από τον Νακα 80 euro!!.΄

Ανοιξα τον κατάλογο του Bon Studio και έψαξα τυχαια τρια ενδεικτικά προιόντα.

Κιθάρα Gibson Flying v 67 ch.

Bon 1540 euro - Musikstore 1299 euro - Thomann 1259 euro

Marsall AVT412

Bon 400 euro - Musikstore 429 euro - Thomann 433 euro

Marsall AS50R

Bon 380 euro - Musikstore 277 euro - Thomann 299 euro

Ποιός είναι μεγαλύτερος κλέφτης μπορεί να μου πεί κάποιος;

Οι τιμές του Bon είναι τιμές καταλόγου. Αν πληρώσεις μετρητά παίρνεις 20% έκπτωση σίγουρα και ίσως παραπάνω ανάλογα με το είδος και τον πωλητή. Το ίδιο ισχύει και στα άλλα μεγάλα καταστήματα. Ρωτήστε να σας πουν για τις εκπτώσεις και τους τρόπους πληρωμής.

Τωρα για το 90% των περιπτώσεων που λες boukaw7 ψάξε το λίγο παραπάνω και ίσως σου φανεί λίγο υπερβολικό

2)Η δυνατότητα επιστροφής που σου δίνει ο Thomann καμμια περίπτωση δεν δείχνει την ποιότητα της εξυπηρέτησης. Διάβασε τους όρους που θέτει για την επιστροφή. Διάβασε τους όρους που σου δίνει οποιοδήποτε καταστημα στην Ελλαδα και θα δεις ότι είναι ακριβώς οι ίδιοι.

Ο τύπος που επιστρέφει εφφέ μετά απο μία εβδομάδα επειδή λέει ότι έκανε λάθος σε ένα κουτί ξεσκισμένο ανοιγμενο απο την ανάποδη και το manual σκισμενο και λερωμένο σε κανένα Thomann δεν θα μπορούσε να το επιστρέψει. Ούτε ο τύπος που επιστρέφει πλήκτρα με τσαμπουκά λέγοντας ότι πήρε χαλασμένο γιατί κολλανε δυο κουμπια και ανακαλύπτεις ότι το φραπόγαλο έφτασε και στην Κίνα θα εβρισκε κάπου δίκιο.

Την συμπεριφορά στους πελάτες από κοντα δεν την έχω δει και μπορεί να έχεις δίκιο, να είναι άψογη.

Μ' όλα αυτά δεν θέλω να δικαιολογίσω μαγαζάτορες ή πελάτες αλλα θέλω να πω ότι υπάρχουν σήμερα πολλοι τρόποι ωστε να κάνεις μια καλή αγορά είτε από Ελλάδα, είτε από εξω χωρίς να αισθάνεσαι ότι είσαι θύμα.

Η Agness γράφει οτί μπορεις ν' αγορασεις από εξω με τα μισά λεφτα. Agness πες μας που μπορεις να το κάνεις αυτο μήπως μας μείνουν λίγα euro να πάμε διακοπές τώρα που έρχετε καλοκαιράκι. :-)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 26
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Να ξεκαθαρισω για αλλη μια φορα

Το θεμα με το Νακα ΔΕΝ ειναι τα λεφτα, δεν ειναι μεγαλη η διαφορα οπως λες αλλα η πολιτικη της εταιριας, δε μπορει να σου πουλαει για καινουριο μηχανημα που εχει ανοιχτει και δεν υπαρχει η οριτζιναλ συσκευασια.

Οσον αφορα το Laney ο Νακας μετρητα το δινει 1250 ευρω ενω εξω κανει 1000. Τιμη καταλογου εδω 1480. Αυτα τα 250 ευρωπουλα σε ποιανου τσεπη μπαινουν;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σάκη διαφωνώ κάθετα με όσα γράφεις, για πολλούς και διάφορους λόγους, που τους έχω ξαναγράψει πολλές φορές, αλλά τι να κάνουμε; Δεν μπορείς να συμφωνείς με όλους!!! peace mate!

Για όσα μου έδωσες, μπορώ να σου δώσω άλλα 1000 παραδείγματα, που οι τιμές είναι εξωφρενικές σε σχέση με έξω

 

Και για άλλη μια φορά θα στο ξαναπώ, ότι δυστυχώς δεν είμαι ο μόνος!

 

 

¶σχετο αλλά στο 1ο παράδειγμα μου λες ότι στα 800¤ η διαφορά είναι μόνο 80¤ !!!!!!! (25χιλιάρικα δλδ; ), στο 2ο 300¤ (100 χιλιάρικα δλδ; ) και στο τελευταίο 100¤ από τα 380¤ του έλληνα; Και δεν το θεωρείς κλοπή; Καταλαβαίνεις τι μου γράφεις; Διαφορές από 10-30%;

 

Και αυτά τα γράφει κάποιος που έχει πει ότι στα 1000¤ μια διαφορά ως τα 70-90¤ την δικαιολογεί και τότε άκουσε ότι άκουσε!!!!!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...Αν εμεις οι Ελληνες δεν ειμασταν τοσο ξερολες και τοσο σκατοεγωιστες τοτε ισως πλησιαζαμε λιγακι τους Ευρωπαιους συναδελφους. Αλλα δυστυχως μιζεροι θα μεινουμε παντα.

..

 

+10

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

...Αν εμεις οι Ελληνες δεν ειμασταν τοσο ξερολες και τοσο σκατοεγωιστες τοτε ισως πλησιαζαμε λιγακι τους Ευρωπαιους συναδελφους. Αλλα δυστυχως μιζεροι θα μεινουμε παντα.

..

 

+10

 

+1 και απο μενα.

αλλα πραγματικα νομιζω οτι ξεκιναει απο εμας καταρχην τους μουσικους και επειτα αυτο συνεχιζεται και στη διαμορφωση της αγορας...

η σχεδων παντελης ελλειψη μουσικων σκηνων εδω στην ελλαδα δημιουργει τρομερα προβληματα...

απο πλευρας εξοπλισμου πχ. αντι να πηγαινουμε πρως τα μπροστρα,γυρναμε χρονια πισω...ακομα προσπαθουμε να πεισουμε τον εαυτο μας οτι μια πεταλιερα γ@μ#ει....(βλεπε topic για tonelab...)

η ελλειψη μουσικων σκηνων δημιουργει και μια μιζερια που δεν αναζητας καθολου καινουριους ηχους,παραμενοντας στα ιδια και τα ιδια...(δεν μπορω να ακουω αλλο ,metal)

αυτο ξεκιναει απως προειπωθηκε απο τον σκατοεγωισμο μας...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δε τους βαζω στο ιδιο τσουβαλι ολους.

Φυσικά και δεν έπρεπε να αγοράσεις το ηχείο για καινούριο. Σ' αυτό, είμαι απόλυτα σύμφωνος μαζί σου. Και δεν είπα οτι είναι λίγοι οι σωστοί επαγγελματίες, με παρεξήγησες.

Τώρα, οτι οι περισσότεροι αγοράζουν απο το εξωτερικό, είναι μεγάλος μύθος. Κακοί πελάτες/κακοί πωλητές ή το αντίθετο, δεν υπάρχουν. Υπάρχουν καλοί και κακοί άνθρωποι. Και σε όλο το κόσμο, υπάρχουν και τα δυο. Έχετε σκεφτεί οτι ο Thoman κάνει αλλαγές χωρίς πολλά-πολλά, γιατί τον παίρνει; Οι δικοί μας έχουν ένα πολύ μικρό και ιδιαίτερο όπως λέτε αγοραστικό κοινό. Τα κέρδη τους είναι περιορισμένα. Και μη ξεχνάμε, πόσες φορές έχουμε εμείς οι ίδιοι ξεπαστρέψει ένα μηχάνημα και επιμένουμε "ούτε που το άνοιξα". Δούλευα ένα φεγγάρι σε service και έχουν δει τα μάτια μου... Για να μην ανοίξω το κεφάλαιο τι θα συμβεί στην αγορά αν ψωνίζουμε όλοι απο έξω. Πράγμα αδύνατο, αλλά λέμε τώρα.

Όσο για τις τιμές, στα πράγματα που ψωνίζω εγώ, δε βρίσκω διαφορές. Το Bass V-Amp, με τα μεταφορικά πάει 118 ευρώ sto Thoman. Πριν 5 μέρες, πήρα το αντίστοιχο της κιθάρας (που έχουν την ίδια τιμή) 113,00 ευρώ απο μαγαζί κοντά στη περιοχή που μένω. Και πριν το πάρω μου το άνοιξαν, το τσέκαρα και όλα καλά. Και το είχα την ώρα που το ήθελα. ¶ρα, που είναι το κέρδος σου αν το παραγγείλεις εσύ απο το Thoman; Μάλλον κανένα. Και μεταξύ μας, συμφωνώ με τον Agness. To μόνο που δε πρέπει ποτε να αγοράζουμε απο βιτρίνα, είναι τηλεόραση. Αλλά αν έχει κάποιο ελάττωμα, παύει να είναι ένα δοκιμασμένο και σίγουρο. Και σίγουρα χρειάζεσαι τύχη και υπομονή...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου