Προς το περιεχόμενο

ενισχυτης - συμπληρωμα!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

οπως καταλαβαινετε ο boogie του οποιου ειμαι ΠΑΝΕΥΤΥΧΗΣ κατοχος, εχει (πιο πολυ) vintage ηχο.με τον καιρο ποιον ενισχυτη (πρωτιστως απο mesa) θα μου προτεινατε ετσι ωστε να θεωρηθει πιο μοντερνος ,συγχρονος και γκαζιαρικος ηχος ετσι ωστε να ''συμπληρωνει'' κατα καποιο τροπο στο ηχοχρωμα και στον στυλ τον ηδη υπαρχον?

(να μην χανει ομως και σε καθαρα!!!!)

 

απο τιμη δεν εχω σκεφτει αλλα αν εβρισκα κατι γυρω στα 1200 θα μου αρεσε πολυ.

για να δουμε...

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στα 1200 ευρώ και Mesa Boogie ??? 8O 8O Μου φαίνεται ζητάς κάπως πολλά... Αυτό που περιγράφεις μου κάνει για Dual Rectifier ή Stiletto αλλά μιλάμε για σχεδόν 2500! 8O

 

Σκέψου όμως κανένα Engl Screamer, αυτός είναι μέσα στο budget σου και πιστεύω ταιριάζει σε αυτό που ψάχνεις. ¶κουσέ τον πρώτα βέβαια ο ίδιος!

 

Σε άλλη περίπτωση ψάξε κανένα μεταχειρισμένο μηχάνημα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με όλο το σεβασμό κι αν όντως είσαι κάτοχος του Mark I, δεν νομίζω πως έχεις ανακαλύψει πλήρως τι μπορεί να κάνει ο ενισχυτής σου ακόμη :wink:

Leo got it right the first time

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για να αποκτήσουν gain καλό οι Mesa Boogie πρέπει να τους τσιτώνεις στο 6-7 η και παραπάνω.Το γνωρίζω αυτό απο κάτοχο Mesa Boogie.¶μα πάς να παίξεις με volume στο 3-4 δεν θα σου βγάζει καλό drive.Ακόμη και οι Rectifiers θα φαίνονται λίγοι.

 

Βέβαια άμα θές ποιό μοντέρνο ήχο τότε μπορεί ο Mark I όντως να μήν σου κάνει.Απο την άλλη διευκρίνισε τί εννοείς μοντέρνο ήχο.Στύλ nu-metal ας πούμε? Διότι ένας απο τους κιθαρίστες των Blind Guardian έπαιζε με Mark IV νομίζω και είχε μια χαρά metal και μοντέρνο ήχο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Με όλο το σεβασμό κι αν όντως είσαι κάτοχος του Mark I' date=' δεν νομίζω πως έχεις ανακαλύψει πλήρως τι μπορεί να κάνει ο ενισχυτής σου ακόμη :wink:[/quote']

 

νομιζω πως εχεις δικιο κατα......1000.456 %.... :oops:

Mesa/Boogie & Strato

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου