Προς το περιεχόμενο

LANEY VH100R


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μολις παρελαβα τον Laney VH100R και εχω να μοιραστω τα παρακατω καθως και να σας ρωτησω καποια πραγματα.

1) Οταν λενε να αφηνω τον ενισχυτη να κρυωσει μετα το παιξιμο τι ενοουνε ακριβως ; Τον βαζω στην επιλογη stand by; Μηπως κλεινω εντελως τον ενισχυτη? Η βαζω τα settings ολα στο 0? Παντως εκανε πολυ ωρα να κρυωσει οποτε βαρεθηκα να περιμενω και τον εκλεισα. Ας βοηθησει καποιος με λαμπατο ενισχυτη.Παντως μετα το κλεισιμο ακουγα κατι θορυβους απο το πισω μερος (σαν τριξιματα) ενα τακ ανα λεπτο περιπου για καποιο διαστημα, ειναι φυσιολογικο αυτο?

2) Το μπροστινο μερος του ενισχυτη οπου γραφει και το λογοτυπο της εταιριας ειναι στραβα καρφωμενο στη μια πλευρα και εχει μια ελαφρα κλιση προς τα κατω, αλλωστε φαινονται και τα καρφακια που το συκρατουν να εχουν βγει απο τη θεση τους στην πλευρα αυτη(πανω αριστερα). Βεβαια αυτο δε ξερω αν ειναι κατι ουσιωδες αλλα εμενα μου κανει κατι οταν βλεπω τον ολοκαινουριο ενισχυτη να εχει αυτο το λαθος (μαλλον ειναι κατασκευαστικο γιατι κατα τα αλλα ο ενισχυτης δουλευει κανονικα οποτε δε νομιζω να εγινε στη μεταφορα).Λετε να ζητησω αλλαγη του ενισχυτη για το λογο αυτο η θα μπω σε νεες περιπετειες? Τον Αγορασα απο το music-town .de .

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικά με το άνοιξε-κλείσε του ενισχυτή:

Οταν είναι να τον ανοίξεις, ΠΡΩΤΑ ανοίγεις το power, συνδέεις καλώδια κτλ και μετά από κανα 3-5λεπτο πατάς το standby, ρυθμίζεις εντάσεις κλπ και παίζεις. Οταν είναι να κλείσεις τον ενισχυτή, χαμηλώνεις εντάσεις και gain και αφού τα έχεις χαμηλώσει κλείνεις ΠΡΩΤΑ ΤΟ STANDBY. Πας για ένα κατούρημα, νερό κτλ, επιστρέφεις, βγάζεις καλώδια και κλείνεις και το power στο τέλος. Για να κρυώσει ο ενιχυτής τελείως θα χρειαστεί αρκετή ώρα, ανάλογα πάντα με το πόση ώρα και πόσο δυνατά έπαιζες. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην τον μετακινήσεις για κανα τέταρτο από τη στιγμή που τον κλείνεις, γιατί όσο είναι πολύ ζεστός πιθανώς να είναι ευπαθείς οι λάμπες σε έντονους κραδασμούς. Αυτά.

 

Οσον αφορά την πρόσοψη που είναι στραβά τοποθετημενη, εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις. Δικαιούσαι να ζητήσεις αντικατάσταση πάντως, πιστέυω..

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σ ευχαριστω για το ανοιξε-κλεισε!

Οσον αφορα την προσοψη μου κανει εντυπωση γιατι ενω φαινεται οτι τα καρφακια που τη συγκρατουν στην πανω αριστερα μερια εχουν υποχωρησει, η αριστερη πλευρα της προσοψης ειναι καρφωμενη κανονικα, δηλαδη αυτοι μαλλον τον καρφωσαν στραβα απο το πλαι και μετα που καρφωσαν το πανω μερος δεν εφαπτοταν καλα, Λογικα αν ηταν απο τη μεταφορα δε θα επρεπε να ξεκαρφωθει και το πλαινο μερος?

Αυτα ειναι τα ρισκα του να παρεις ενα προιον απο το εξωτερικο τελικα..τωρα δε ξερω τι να κανω γιατι αντε να μπεις παλι σε διαδικασια..μαλλον θα τον κρατησω ετσι.

Παντως απο ποιοτητα κατασκευης αστα να πανε απο οτι καταλαβα, κανονικα θα επρεπε να υπηρχαν βιδες και οχι καρφια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικά με το άνοιξε-κλείσε του ενισχυτή:

Οταν είναι να τον ανοίξεις' date=' ΠΡΩΤΑ ανοίγεις το power, συνδέεις καλώδια κτλ και μετά από κανα 3-5λεπτο πατάς το standby, ρυθμίζεις εντάσεις κλπ και παίζεις. Οταν είναι να κλείσεις τον ενισχυτή, χαμηλώνεις εντάσεις και gain και αφού τα έχεις χαμηλώσει κλείνεις ΠΡΩΤΑ ΤΟ STANDBY. Πας για ένα κατούρημα, νερό κτλ, επιστρέφεις, βγάζεις καλώδια και κλείνεις και το power στο τέλος. Για να κρυώσει ο ενιχυτής τελείως θα χρειαστεί αρκετή ώρα, ανάλογα πάντα με το πόση ώρα και πόσο δυνατά έπαιζες. Αυτό που έχει σημασία είναι να μην τον μετακινήσεις για κανα τέταρτο από τη στιγμή που τον κλείνεις, γιατί όσο είναι πολύ ζεστός πιθανώς να είναι ευπαθείς οι λάμπες σε έντονους κραδασμούς. Αυτά.

 

Οσον αφορά την πρόσοψη που είναι στραβά τοποθετημενη, εσύ αποφασίζεις τι θα κάνεις. Δικαιούσαι να ζητήσεις αντικατάσταση πάντως, πιστέυω..[/quote']

 

Έχω την εντύπωση ότι στο κλείσιμο χαμηλώνεις ένταση και κλείνεις κατευθείαν το Power.To Stand by είναι ουσιαστικά για το άνοιγμα ώστε να μην πάθουν απότομα "ηλεκτρικό σοκ" έτσι πως είναι κρύες. :wink:

You are wrong f**ked and overatted...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πως θα πει στα αγγλικα το ασπρο φελιζολ που βαζουμε στις συσκευασιες ? Θελω να στειλω ενα μαιλ στο καταστημα γιατι η μονη προστασια που ειχε στη μεταφορα ηταν αυτο το πλαστικο με τις φουσκες που βαζουμε στα γραμματα και οχι καποιο φελιζολ που να το συγκρατει. Σκεφτομαι οτι μπορει οι παπαρες εδω στην Ελλαδα να πεταξαν το κουτι και να ξεκολλησε η προσοψη

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Σχετικά με το άνοιξε-κλείσε του ενισχυτή:

Οταν είναι να τον ανοίξεις' date=' ΠΡΩΤΑ ανοίγεις το power, συνδέεις καλώδια κτλ και μετά από κανα 3-5λεπτο πατάς το standby, ρυθμίζεις εντάσεις κλπ και παίζεις. Οταν είναι να κλείσεις τον ενισχυτή, χαμηλώνεις εντάσεις και gain και αφού τα έχεις χαμηλώσει κλείνεις ΠΡΩΤΑ ΤΟ STANDBY. Πας για ένα κατούρημα, νερό κτλ, επιστρέφεις, βγάζεις καλώδια και κλείνεις και το power στο τέλος. [/quote']

 

nop..οπως τα ειπες αλλα κλεινεις πρωτα το power και μετα το standby....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κλείνεις ΠΡΩΤΑ ΤΟ STANDBY. Πας για ένα κατούρημα' date=' νερό κτλ, επιστρέφεις, βγάζεις καλώδια και κλείνεις και το power στο τέλος. [/quote']

 

εκτός κι αν ξέρεις κάτι πολύ ειδικό για αυτο το συγκεκριμένο ενισχυτή, αλλιώς ο σωστός τρόπος είναι να κλέινεις πρώτα το power.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Οχι ρε παιδιά... Χρόνια τώρα σε ότι μαγαζιά και στούντιο έχω βρεθεί όλοι μα όλοι πρώτα κλείνουν το standby. Και εγώ εδώ και χρόνια στον δικό μου ενισχυτή πρώτα το standby κλείνω. Σήμερα σε αυτό το thread διαβάζω για πρώτη φορά το αντίθετο... 8O 8O 8O 8O 8O Είστε σίγουροι;

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου