Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Guitar Rig 2...


jumerang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν.. Έφτιαχνα ένα κομμάτι με το Cubase 3, και μεταξύ άλλων instruments και plugins κλπ κλπ χρησιμοποίησα στο συγκεκριμένο κομμάτι και το guitar rig 2. Όταν πάω να ανοίξω όμως το κομμάτι, εκεί που πάει να φορτώσει το guitar rig, κολλάει. Κι έτσι δε μπορώ να ανοίξω καν το κομμάτι! Υπάρχει κανένας τρόπος να απενεργοποιήσω, έστω, το guitar rig εκ των προταίρων, ούτως ώστε να ανοίξει το αρχείο; Ή έστω κάποιος άλλος τρόπος για να μη χάσω το κομμάτι;;;

Κι ήταν πολύ ωραίο ρε γαμώτο... (Όχι να το παινευτώ δηλαδή!... :P)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bασικα οταν ηχογραφεις ενα κομματι, να κανεις πολλα save, σαν να επαιζες παιχνιδι ενα πραμα. Ακριβως ετσι την ειχα παθει και γω με ενα κομματι και ευτυχως που το ειχα σωσει ενα βημα πιο πριν.

 

Αυτο μαλλον εχει γινει γιατι ολα τα vst, χρησιμοποιουν την cpu και το g r την λιωνει για τα καλα. Δυστυχως δεν εχω να σου προτεινω κατι αλλα καποια στιγμη που ειχα παει να ανοιξω το ιδιο project που μου κολλαγε(πρεπει να ηταν πρωι και ο υπολογιστης κρυος δηλαδη), μου ανοιξε. Κοιτα να μην φορτωνεις πολυ το καθε project.

 

(Μια καλη λυση θα ηταν παντως-χωρις να το εχω κανει και να ξερω αν γινεται- αν εχεις ετοιμο τον ηχο που θες να χρησιμοποιησεις στο guitar rig, να το ανοιγεις σαν stand alone και να δεις αν μπορεις να ηχογραφησεις ετσι στο cubase. Αν γινεται τελικα, γλυτωνεις απειρη επεξεργαστικη ισχυ)

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ναι, δεν έχεις άδικο σ'όλα αυτά. Όσον αφορά τα πολλά save, εννοείται ότι κάνω! Το αριστερό μου χέρι έχει γίνει ένα με το Control+S !!! Αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Δεν είναι ότι μου κόλλησε το project την ώρα που το δούλευα. Μια χαρά μου δούλευε. Απλά το έκλεισα κάποια στιγμή και όταν πήγα την επόμενη μέρα να το ανοίξω, κόλλαγε στο φόρτωμα του G R . Και από τότε, δεν έχει καταφέρει ποτέ ο υπολογιστής να το ανοίξει...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι ότι μου κόλλησε το project την ώρα που το δούλευα. Μια χαρά μου δούλευε. Απλά το έκλεισα κάποια στιγμή και όταν πήγα την επόμενη μέρα να το ανοίξω' date=' κόλλαγε στο φόρτωμα του G R . Και από τότε, δεν έχει καταφέρει ποτέ ο υπολογιστής να το ανοίξει...[/quote']

 

Ναι-ναι, ακριβως αυτο το πραγμα λεω και γω!Υποθετω οτι εχεις μονοπυρηνο επεξεργαστη. Το μονο που θα μπορουσες να κανεις, ειναι να πας το project σε καποιον φιλο σου με 2πυρηνο και αν το ανοιξει εκει, να το ξεφορτωσεις απο τα πολλα vst. Το guitar rig συνηθως δεν κολλαει, αλλα κολλαει οταν εχεις και αλλα βαρια vst μεσα. Οποτε βγαλε τα υπολοιπα απο το "vst instruments" και καθε φορα που το ανοιγεις βαζε τα και πριν το σωσεις να τα ξαναβγαζεις.

 

Επειδη μιλαμε καθαρα για το ποσο τραβαει το καθε vst απο το cpu, δεν μπορω να σκεφτω καμια καλυτερη λυση. Εκτος αν παρεις κανενα πολυεφε για την κιθαρα, οποτε θα εχεις μειον το g r.

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόσεξε: Οι γνώσεις μου δε φτάνουν για να ξέρω αν έχω μονοπύρηνο επεξεργαστή!! Αλλά για να το λες, κάτι θα ξέρεις!!

Περί πολυεφέ που μου γράφεις, ναι μωρέ, εννοείται ότι έχω και πολυεφέ για την κιθάρα (για τα live μου), και στον υπολογιστή έχω και το Amplitube (που νομίζω ότι είναι πιο ελαφρύ), και στο κάτω κάτω δε βάζω και καθόλου! Μια χαρά είναι και ο ήχος του ενισχυτή μου καθαρός!! Το θέμα είναι πώς να σώσω τώρα το κομμάτι!! Αν και αυτή η λύση που μου προτείνεις, καλή μου φαίνεται! Αρκεί να βρω κάποιον γνωστό μου με 2πύρηνο επεξεργαστη!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πρόσεξε: Οι γνώσεις μου δε φτάνουν για να ξέρω αν έχω μονοπύρηνο επεξεργαστή!! Αλλά για να το λες' date=' κάτι θα ξέρεις!!

Περί πολυεφέ που μου γράφεις, ναι μωρέ, εννοείται ότι έχω και πολυεφέ για την κιθάρα (για τα live μου), και στον υπολογιστή έχω και το Amplitube (που νομίζω ότι είναι πιο ελαφρύ), και στο κάτω κάτω δε βάζω και καθόλου! Μια χαρά είναι και ο ήχος του ενισχυτή μου καθαρός!! Το θέμα είναι πώς να σώσω τώρα το κομμάτι!! Αν και αυτή η λύση που μου προτείνεις, καλή μου φαίνεται! Αρκεί να βρω κάποιον γνωστό μου με 2πύρηνο επεξεργαστη!![/quote']

 

To βλεπεις απο το πινακας ελεγχου-->συστημα. Αν σου λεει pentium 4, τοτε εισαι μονοπυρηνος. Αν εχεις 2πυρηνο, τοτε δεν ξερω :oops:

 

Επισης, δεν ειμαι και σιγουρος για την λυση που προτεινω, ισως καποιοι απο εδω μεσα που εχουν τετοιο μηχανημα να μπορουν να μας διαφωτισουν περισσοτερο αν οντως ενας 2πυρηνος μπορει να σηκωσει περισσοτερα vst απο ενα κλασσικο p4. :?:

Κill the wise one!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κλεισε το Cubase.Βρες το folder (C:\Program Files\Steinberg\VstPlugins).

Εκει μεσα θα βρεις αυτο: "GuitarRig 2.dll".Καν'το move σε καποιο αλλο

folder και ανοιξε το project σου.Θα σου βγαλει μηνυμα οτι δεν βρηκε το

plugin και απλα θα ειναι κενο το effect slot οπου ειχες φορτωσει το rig.

"Αδειασε" χειροκινητα το συγκεκριμενο slot (no effect) και κανε ενα καινουριο

save (το σωστο ειναι Ctrl+Alt+S για πολλαπλα save με αυξοντα αριθμο).

Αφου κλεισεις το Cubase μπορεις να επαναφερεις το dll στον αρχικο του φακελο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε μου, Prodmaster, να σε φιλήσω! (Αν είσαι κοπέλα - πράγμα δύσκολο - ακόμα καλύτερα!! :lol: )

Δεν το δοκίμασα γιατί είμαι στο γραφείο ακόμα, αλλά με το που θα πάω σπίτι θα είναι το πρώτο πράγμα που θα κάνω! Με έσωσες!! Αν ποτέ βγάλω λεφτά απ'αυτό το κομμάτι, σου χρωστάω ποσοστά!!! :lol:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου