Προς το περιεχόμενο

UPS tracking από Thomann


apos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Moderator

Ρε παιδια τι γινεται? Η παραγγελια εφυγε την Παρασκευη 23 του μηνος, και επειδη ανησυχησα, ειπα να κανω shipment tracking απο dhl.de να δω που βρισκομαστε. Εβαλα οτι μου ζητησε, αλλα τιποτα! Ουτε parcel number ουτε zip  code αναγνωρισε!

Καποιος εμπειρος να μας φωτισει?

To ίδιο σχόλιο σήμερα είδα από κάποιον σήμερα που έψαχνα στο site του thomann...  :-\

 

Δείτε τι έγραψα 3 ποστ πιο πάνω  ::)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Απαντήσεις 58
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Ναί, το είδα, αλλά σκέψου πως ο άλλος δεν ήταν έλληνας, άρα σημαίνει πως γενικά χωλαίνει στο tracking ο thomann - ή οι courier με τις οποίες συνεργάζεται, δεν ξέρω...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Εχουν περασει 7 μερες, πηρα τηλ. στα ΕΛΤΑ και μου ειπαν οτι ο κωδικος ειτε ειναι λανθασμενος (που δεν παιζει, ο Georg Angelopoulos τον εστειλε 3 φορες), ειτε οτι το δεμα δεν εχει φτασει Ελλαδα ακομη! Ειναι δυνατον να κανει 7 μερες να ερ8ει Ελλαδα απο Γερμανια?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 2 εβδομάδες αργότερα...

Για όποιον απορεί.....

Το νούμερο που φαίνεται στη συνημμένη photo, παίζει σε αυτή τη σελίδα. (Μπορείτε ίσως το συγκεκριμένο νούμερο να το δοκιμάσετε για λίγες μέρες ακόμη)

 

 

 

Αν δεν παιζει στο site αυτο των ΕΛΤΑ σημαινει οτι απλα δεν εφτασε Ελλαδα η παραγγελια?Παντως προσπαθω και στο dhl.de με το parcel number(εχοντας τσεκαρει την επιλογη international shipment) και το μονο που μου βγαζει ειναι το εξης:

''Status: No Error Message defined for code 70''

??? ???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

εμενα συνηθως μου κανουν δυο τρεις βδομαδες οι παραγγελιες απο thomann, και ποτε σχεδον δεν καταφερα να κανω tracking. τελικα ομως ερχονται (αν και εχει παιξει και λαθος: καποτε αντι για δυο κιθαρες & δυο ενισχυτες στειλαν μονο μια κιθαρα, οποτε μεχρι να ερθουν ολα πηρε πανω απο μηνα)..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Hi guys..! Ψάχνοντας για κάτι τελείως άσχετο έπεσα πάνω στο συγκεκριμένο θέμα. Απλά, επειδή δουλεύω στην UPS στην Αθήνα, ήθελα να αποκαταστήσω την αλήθεια.

 

Για να δείτε αν το tracking number της αποστολής σας είναι UPS, FedEx, DHL, etc θα checkάρετε αν ο κωδικός αυτός ξεκινάει με 1Ζ... Σε αυτή την περίπτωση είναι UPS αποστολή. Επειδή γνωρίζω τη συγκεκριμένη εταιρία (thomann) σας λέω οτι τα δεματά της τα φέρνει στην Ελλάδα η UPS.

Ανάλογα με το επίπεδο της υπηρεσίας (και το αντίστοιχο αντίτιμο) η αποστολή μπορεί να έρ8ει με το αεροπλάνο μας, ή οδικώς μέσω Bari-IT. Υπολογίστε ότι οδικώς παίρνει 4-5 μέρες να να έρθει στην Ελλάδα.

Αν τώρα είστε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη το δέμα σας θα σας παραδοθεί από εμάς. Αν είστε σε οποιοδήποτε άλλο μέρος της Ελλάδας, θα έρθει είτε με Speedex, είτε με την υπηρεσία Πόρτα-Πόρτα των ΕΛΤΑ. Όταν η αποστολή "φύγει" από εμάς, εκδίδεται άλλη φορτωτική (Speedex, ΕΛΤΑ) η οποία όμως -χωρίς να θέλω να τους μειώσω- δεν δίνει στον πελάτη σαφή στοιχεία για το που ακριβώς βρίσκεται η αποστολή. Η UPS scanάρει τα δέματα που είναι στο δίκτυο της σε κάθε στα8μό και για οτιδήποτε αφορά το δέμα (αν έχει σπάσει, κλαπεί κτλ). Όλα αυτά φαίνονται στο search tool που υπάρχει στο website μας.

 

Για τα ελλιπή-λανθασμένα στοιχεία στη "φορτωτική UPS" δεν ευθύνεται η UPS, αλλά η κάθε εταιρία που ετοιμάζει τις φορτωτικές με τη χρήση του προγράμματος μας που της έχουμε εγκαταστήσει.

 

Για αυτό που σίγουρα ευθύνεται η UPS είναι η επιλογή των συνεργατών-εταιριών, αλλά όπως λέει και μια παροιμία "στους τυφλούς, βασιλεύει ο μονόφθαλμος".

 

Όπως και να 'χει, μπορείτε να δείτε το status της αποστολής σας στο www.ups.com, και για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 210-9984000.

 

P.S. This is supposed to be my first out of 7 days off work, and I'm here typing stuff about work..again!! UPS never sleeps.. hehehhe!

 

Anyway, ελπίζω να βοήθησα λίγο..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Tα Trackin' των Usps αλλά και του Thommann sto:

 

www.elta-courier.gr

 

http://www.elta-courier.gr/trackit/

 

;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

 

 

Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου