Προς το περιεχόμενο

Roland GW-7 ή Roland Juno-D


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα στους πληκτράδες!!!!! Ψάχνω για πλήκτρα αυτο τον καιρό, και με το surfing βρήκα το roland GW-7. Ποια είναι η γνώμη σας για το όργανο?????? Το προβλημα είναι ότι δεν μπορώ να το βρω πουθενά στην Ελλάδα. Μονο thomann.de k musicstore.com.......Επίσης τι λέτε για το roland E-09????????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γεια και σε σενα.Το Ε-09 δεν υστερει κατα πολυ του wg7,απλα το gw 7 εχει

την καινουργια γενια πιανων της ρολαντ και το δυνατο σημειο του το οτι εχει USB+D-Beam controller.Tωρα εαν κανα μηνα δεν βγεις εξω και μαζεψεις κανα ευρω παραπανω :lol: θα σου προτεινα το Ε-50 το οποιο ειναι και workstation εχει καλυτερη ποιοτητα ηχων,styes,touch-screen οθονη 16-track sequencer with Punch-In/Out και οχι 16 track recorder οπως το Ε-09 κ.τ.λ.

 

 

 

http://www.roland.com/products/en/_support/om.cfm?ln=en&dsp=0&iCncd=1356

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ψάχτηκα κι άλλο και ο Στόλλας μου είπε ότι έρχεται με παραγγελία.Απο την άλλη βρήκα και το juno-d στην ίδια τιμή και μου φάνηκε καλό. Στα demo video όμως της Roland δεν άκουσα πουθενά ήχους ροκ οργάνου και αυτό με φοβίζει γιατί τα έτοιμα presets του με νοιάζουν προς το παρον. Εσείς τι λέτε???? Α!.....και.....αυτό το D-Beam στα Roland, τι κάνει ακριβώς?????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

D beam είναι η ποζεράδικη αόρατη ακτίνα, που ανάλογα με τη θέση του χεριού σου πάνω σ'αυτή επηρεάζονται παραμετροι όπως πχ. pitch, filters και που δυστυχώς το v-synthάκι μου δεν το έχει.

 

Το juno-d μου φάνηκε -από το λίγο που άκουσα- ότι έχει καλό ηχο, αλλά δεν ξέρω πόσα και τι preset έχει.Πάντως είχει τον γνωστό καθαρό ήχο της roland.Και η τιμή του το κάνει ένα καλό όργανο για ξεκίνημα, ή κάτι εξειδικευμένο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου