Προς το περιεχόμενο

Carvin Bolt-T SSH


Προτεινόμενες αναρτήσεις

http://www.musik-schmidt.de/osc-schmidt/catalog/carvin-boltt-ssh-ebony-fretboard-jet-black-p-22267.html

 

Μ αρεσει παρα πολυ σαν κιθαρα αλλα δε ξερω τπτ για τη μαρκα.Ειναι αξιολογος ο κατασκευαστης?Εχει ηχο που μοιαζει με Fender η με ESP,Ibanez?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι γνωστή και πολύ αξιόλογη εταιρία η Carvin. Εχει πολύ καλό value for money και σου δίνουν τη δυνατότητα να κάνεις ένασχετικό customizing χωρίς να φτάσεις σε τιμές custom shop γνωστών εταιριών.

Για τον ήχο τώρα, καλύτερα να πας στον Τσιτιρίδη στην ακαδημίας να τις δεις και να τις ακούσεις από κοντά. Θα έλεγα πάντως ότι γενικά έχουν πιο σύγχρονο ήχο από τον κλασσικό Fender... Αλλά και αυτό παίζει, αφού έχουν μοντέλα σε στυλ stratocaster, superstrat από μαόνι, από alder και πάει λεγοντας.

 

 

Αυτό το thread δε θα ήταν καλύτρο να βρίσκεται στο "Guitar & Bass"?

Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προχώρησε άφοβα, είναι εξαιρετικές κιθάρες, τα spec τους είναι εκπληκτικά για την τιμή τους και πάνω από όλα έχουν εξαιρτετική ποιότητα και κατασκευής και υλικών...... Ειναι Αμερικάνικες και παράγονται στην Αμερική, ό, τι και να σου πω είναι λίγο.... είναι ο ορισμός της superstrat guitar!

 

Λίγα από την δική μου εμπειρία εδώ και 1,5 χρόνο που την έχω...

 

Έχω στην κατοχή μου την Carvin DC135 με Floyd, H/H/H με τον μεσαίο και νέκ μαγνήτη να είναι διπλός τύπου rail και φούλ διπλός ο bridge.... με 5 θέσιο επιλογέα.

Ο ήχος έχει vintage (στην δική μου κιθάρα) χαρακτήρα λόγω των συγκεκριμμένων διπλών που έχουν χρησιμοποιηθεί, αλλά είναι εξαιρετικά φιλικοί με distortion tones, καθαρίζουν τέλεια με το volume, και καλύπτουν τα περισσότερα πράγματα (παίζω χαρντ ροκ , μπλούζ, ροκ)

Τα μπράτσα τους έχουν ένα βολικότατο για όλα τα γούστα C και τα περισσότερα έχουν radius 12'' και φυσικά midi Jumbo frets.

To feel που μου δίνει ο bridge διπλός (η Carvin αναφέρει πως τους φτιάχνει όπως φτιάχνονται και οι original PAF της Gibson, μόνο που έχει προσθέσει διπλά polepieces, για να υπάρχει σταθερότητα ηχητική ανάμεσα στα bends) είναι το κάτι άλλο σε συνδιασμό με το nek through, προσφέρει απίστευτο sustain.....

Εν ολίγοις έχω παίξει με DC135, Bolt T, DC400, αποτέλεσμα ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ κιθάρες!

Η σχέση τιμής απόδοσης αν σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, είναι φυσικός νόμος στην συγκεκριμμένη περίπτωση...... :wink:

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • Guru

εγω ειχα παρει καποτε την bolt on carvin, με lock κλειδια και wilkinson τρεμολο. επαιζε πολυ ωραια (σουπερ μανικι), αλλα οι μαγνητες που φοραγε ηταν πολυ χαλια, και γενικα σου εδινε την αισθηση πιο πολυ για παιχνιδι παρα κιθαρα. την πουλησα 250 δολλαρια. ειχα παρει μαζι ζωνη και θηκη carvin που ηταν μαπα - χαλασαν κατευθειαν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου