Προς το περιεχόμενο

2 PC -> 1 MONITOR,KEYBOARD,MOUSE,SPEAKERS


philippe

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Είμαι σε ένα αδιέξοδο!

Εχω εναν υπολογιστη που τον χρησιμοποιω για internet, εργασιες,προγραμματα,παιχνιδια,και πρεπει να φτιαχνω και μουσικη!

Κατα συνεπεια καθε τρεις και λιγο το pc να φορτωνεται με 1002 πραγματα και να φορτωνονται 1002 ασχετα αρχεια απο το internet ως αποτελεσμα να ειναι αναγκαιο το Format καθε τρεις και λιγο!

Σκεφτηκα λοιπον να αγορασω ενα μηχανηματακι απο το πλαισιο της Belkin switch http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=6360668&product=929921 στα 54 ευρω που εχεις δυο κεντρικες μοναδες σε μια οθονη keyboard,mouse ηχεια κτλπ που με το πατημα ενος κουμπιου θα μπορεις να εχεισ στην οθονη σου οποιο pc θες!

Το θεμα ειναι οτει εγω εχω επαγγελματικη καρτα ηχου m-audio audiophile 192 και δυο μονιτορ ηχεια m-audio studiophile bx-8 και δεν ξερω αν μπορω να τα συνδεσω αμεσα στη μοναδα που θα υπαρχει η επαγγελματικη καρτα ηχου η θα πρεπει για να εχω ηχο να τα συνδεσω στο μηχανημα της belkin!δηλαδη δυο rca των bx-8 στην υποδοχη Minijack του belkin!

το εχει κανενας;εχει κανει κανεισ κατι παρομοιο?εχετε να μου προτεινεται κατι?

 

Ευχαριστω πολυ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

κοιταξε...το μηχανημα αυτο απ'οτι ειδα εχει μια υποδοχη για ηχεια και το αντιστοιχο καρφι για την καρτα ηχου του υπολογιστη...αυτο ομως δε σημαινει οτι θα πρεπει να συνδεσεις το μηχανημα σου στην καρτα ηχου του επαγγελματικου πισιου σου!!το μηχανημα αυτο θα το χρησιμοποιεις μονο για να μαζευεις τα τις 2 κεντρικες μοναδες με κοινα περιφερειακα!!απο κει και περα ο επαγγελματικος σου υπολογιστης θα βγαζει το δικο του ηχο μεσω των ηχειων σου(μονιτορ) που ειναι συνδεδεμενα στην m-audio...

Φέντερ σε Λέο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δηλαδη μπορει να ειναι συνδεδεμενοι και οι δυο και να συνδεσω απευθειας τα ηχεια μου με την καρτα?αυτο με καλυπτει πληρως!εγω φοβαμε μηπως τα συνδεσω και δεν εχει ηχο και θα πρεπει sony και καλα να τα συνδεσω μεσω belkin!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το belkin συνδεεται με usb και στους 2 υπολογιστες!!κατι τετοιο δε μπορει να ανκοψει τη λειτουργια των καρτων και συνεπως και της καρτας ηχου σου!!ομως για καθε περιπτωση μια ερωτηση στους υπευθυνους δεν κανει κοπο!!

Φέντερ σε Λέο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μολις πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει προβλημα να συνδεσω κατευθειαν στην καρτα ηχου τα ηχεια!!οποτε εφυγα να το παρω!!!!!!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

..η λυση 2 bootable σκληρων δεν θα ηταν πιο φτηνη?

 

αλλο να ταλαιπωρεις το ιδιο συστημα με 2 μπουταμπλ σκληρους και αλλο να εχεις 2 διαφορετικα που μοιραζονται τα βασικα περιφερειακα! :)

Φέντερ σε Λέο...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου