Προς το περιεχόμενο

Επιλογη crash cymbal!


Joey17

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πριν απο κανα μηνα αγορασα ενα Istanbul radiant series 16'' crash.Τωρα σκεφτομαι σε λιγο καιρο να παρω αλλο ενα crash.Ειμαι αναμεσα σε 2:η το Zildjian A-custom 15'' η 16'',η to Sabian AAX studio crash 16''.Ποιο απο τα 2 ειναι καλυτερο?Θα ταιριαζει ο ηχος τους με το δικο μου?Κανενα αλλο να προτεινετε?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Βασικά εγώ έχω PaiSTe.Απλά το μόνο που μπορώ να σου πώ είναι ή να μπεις στο site κάθε εταιρίας και να τα ακούσεις και τα δυο ή να πας σε έναν μουσικό οίκο και να τα ακούσεις(ακόμα καλύτερα)

Προσωπική μου γνώμη είναι ότι τα SABIAN υπερέχουν λίγο.

Βέβαια τα καλύτερα είναι τα PaiSTe!!! :lol: :lol: :P

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φυσικα και ΔΕΝ θα παρεις ΠΑΛΙ 16αρι ,θα παρεις ενα 18αρι (η 19αρι) για να εχεις και ενα πιατινι με μεγαλυτερη "διαρκεια".

Γενικα Paiste & Zildjan δεν τα πανε καλα μαζι στο ιδιο σετ,παρε καλυτερα το 18αρι Α-custom ή ακομα καλυτερα ενα 18αρι Radiant...

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

  • 1 μήνα αργότερα...

αυτη ειναι δικη σου επιλογη. οπιος ηχος σου αρεσει τον περνεις. Εγω θα σου προτεινω το zildjian αλλα μπορει να μην ειναι του γουστου σου ο ηχος του και να μην σου αρεσει. Τα παιδια καλα σου λενε αμα παρεις crash παρε αλλο μεγεθος οχι το ιδιο. παρε κανενα 14 ή 15.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε konio καλώς ήρθες στο noiz. Αν και δεν σε προλαβαίνω ανάμεσα στα θέματα που απαντάς, να ρωτήσω κάτι;

 

Για παράδειγμα στη σειρά B8 της SABIAN τα 16'' Crash, Medium Crash & Rock Crash ακούγονται το ίδιο στο συνδιασμένοι ηχητικό αποτέλεσμα όσον αφορά ένταση διάρκεια χρειά κ.λ.π. κ.λ.π.; Γιατί πρέπει οπωσδήποτε να υπάρχουν διαφορετικές διαστάσεις στα crash, μια που για αυτά γίνεται η κουβέντα;

 

Μμμμμ; Τι λες σχετικά;

Then as it was, then again it will be...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

μπορει καποια πιατινια να φαινονται ιδια στο ακουσμα αλλα το αυτι δεν μπορει να πιασει ολες τις διαφορες τους. Θα δεις μεγαλη διαφορα στον ηχο χρησιμοποιωντας μικροφωνα στο σετ, και βεβαια με αξιολογα ηχεια. οσο μεγαλυτερο το πιατινι τοσο περισσοτερο διαρκει ο ηχος που βγαζει. αμα παρεις ενα πιατινι π.χ. 18 thin crash και ενα 14 rock, metal ή master sound πιατινι ειναι μικρες οι ηχητικες διαφορες τους αλλα εχουν διαφορα στην εκταση του ηχου, στον ογκο και στην διαρκεια. θελει πολυ ψαξιμο στην ντραμς ιδιαιτερα στα πιατινια για να βρεις κατι καταληλο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου