Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτροκλασσική


jumerang

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποια η διαφορά 1 κανονικής ηλεκτροκλασική, από 1 για brazilian, bossanova, latin;

 

Αν δεν έχει δες κάποια (αρκετά) παλιότερα θέματα. Αν έχουν διαφορές, τότε περίμενε.

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η ηλεκτροκλασικη της Godin ειναι παρα πολυ καλη , την εχει ενας δασκαλος μου και ειχε πει τα καλυτερα για αυτη και αν δεν κανω λαθος πρεπει να ειναι στο χιλιαρικο.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Έτυχε μια σεζόν να παίξω με την godin και μπορώ να σου πω τα καλύτερα. Μαλακή, εύκολη στο παίξιμο και από ποιότητα είναι η γνωστή godin (αν βέβαια σου αρέσει η συγκεκριμένη μάρκα).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ποια η διαφορά 1 κανονικής ηλεκτροακουστικής' date=' από 1 για brazilian, bossanova, latin; [/quote']

 

Οι διαφορες ειναι τεραστιες αλλα δεν εχει κ τοσο σημασια μιας κ ο φίλος δεν ενδιαφερεται καν για ακουστικη αλλα για κλασσικη.

 

Για την Godin που λετε,καταρχήν υπαρχουν πολλές με διάφορες τιμές και ποιότητες.Οι καλές ειναι αρκετα πάνω απο 1000 κ δεν ειναι ακριβως αυτο που λεμε για bossa κλπ.ειναι all around modern ηλεκτροκλασικες και το χειροτερο ειναι οτι δεν παιζουν ακουστικά.

 

Aπο ηλεκτροκλασικες δεν ξερω πολλά,αλλά δεδομενου οτι θελεις κατι ξεχωριστό μάλλον θα δυσκολευτεις να το βρεις στην ελληνικη αγορα.Εχω δει οτι η Taylor και η Takamine βγαζει καποια μοντελα ηλεκτροκλασικών.Κοίτα προς τα εκεί για αρχη.

 

Παντως τα ειδη που συζητας παίζονται και με parlor (ή οποιαδήποτε μικρόσωμη) ακουστική.αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο,εχω μερικες υπόψιν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Bασικά οι Godin που το σώμα ξεκινάει στο 16 τάστο δεν ακούγονται ακουστικά ή μάλλον ακουγονται πολύ λίγο.Οι πιο κλασσικές όμως που το σώμα ξεκινα από το 12 τάστο ακούγονται μια χαρα unplugged,Ισως όχι όσο δυνατά όσο μια Martin των 3000 αλλά ακούγεται κανονικότατα.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παντως τα ειδη που συζητας παίζονται και με parlor (ή οποιαδήποτε μικρόσωμη) ακουστική.αν σε ενδιαφερει κατι τετοιο' date='εχω μερικες υπόψιν.[/quote']

Βγαίνει parlor ηλεκτρο-κλασσική όμως? Δε με ενδιαφέρει αν δεν είναι και ηλεκτρική. Για κατατόπισέ με ποιές έχεις υπόψιν.

Και θενξ σε όλους, guys, έχω αρχίσει ήδη να ξεκαθαρίζω το τοπίο!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

H Alhambra εχει ενα μοντελο σε αυτα τα λεφτα. 5P νομιζω λεγεται και βγαινει και με λεπτο σκαφος. αρκετα καλη για αυτα που θες να παιξεις (τις εχει ο Νακας). Μετα υπαρχει και ενα της takamine (TC-132SC) που ειναι πιο μοντερνο/all-around μοντελο. Επισης υπαρχει και η δυνατητα να παρεις μια κλασσικη που σου αρεσει στο ακουστικο ηχο και να της βαλεις τα καλυτερα ηλεκτρικα. Αυτα απο εμενα.

"Everything should be made as simple as possible, but no simpler" (except my pedalboard)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου