Προς το περιεχόμενο

What pedal board


Mr. Mallady

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλημερεςςςς!!

καιρο ειχα να κανω θεμα....

λοιπον να μπω στο θεμα...παιζω αλτερνατιβ ροκ με σκοτεινες προεκτασεις βεβαια να αναφερω και την πολυπλοκοτητα αυτου καθως υπαρχουν και πολλα βρομικα που παραπεμπουν σε doom-gothic κτλ.Απο the cure,sisters of mercy κτλ μεχρι him opeth children of bodom κτλ(λεω τα ακρα) απο interpol ,new order , incubus μεχρι pink floyd,red sparowes ,isis,black sabbath κτλ.πανω κατω μερικες απο τις πηγες μου...i know καμια σχεση η μια με την αλλη αλλα....Και στο προκειμενο θελω μια πεταλιερα πριν παρω πεταλακια.Ευχρηστη ,οσο το δυνατον ζεστο και analog ηχο(δν γινεται αλλα εστω πολυ λιγο) με πολλα ατμοσφαιρικα και στανταρ εφφε αλλα και με πολλα βρομικα και hi gain ηχους και ακομα οσο το δυνατο να μν "ριχνει" την κιθαρα μου και την δυναμη της.

Με ενα απλο searching βρηκα την vox tonelab le(αλλα νομιζω χανει σε βρομικα) και την boss gt-8(η οποια πιστευω ειναι αρκετα πολυπλοκη και χανει σε ατμοσφαιρικα "περιεργα" εφφε).

Αυταααα... so i hear suggestions απο πιο εμπειρους...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοίτα,τις τελευταίες 2 μέρες έχω την GT-8 ενός φίλου και την δοκιμάζω.Παρόλο που κανονικά παίζω με πεταλάκια και έχω συνηθίσει τον "αναλογικό" ήχο,η πελιέρα μου έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις.Καλύπτει αρκετά είδη μουσικής(τείνει προς τζιτζίκια όμως) και τα εφφέ είναι αρκετά καλά χωρίς να ακούγωνται τελείως ψηφιακά.Πιστεύω πως όλα αυτά που ζητάς τα έχει και αρκετά ποιοτικά.Όσον αφορά το θέμα της ευκολίας χρήσης,οι 2 πρώτες ώρες είναι δύσκολες.....από κει και πέρα είναι πολύ εύκολο να φτιάξεις ήχο.Αυτά...Αν θες κάτι παραπάνω,feel free to ask. :wink:

Μυστικό:Τα 80's είναι κιτς πλεον...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου