Προς το περιεχόμενο

cubase sx3(εχει σημα οτι δουλευει το midi keyboard


jonnys-k

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αγαπημενοι και φιλτατοι μουσικοι παραγωγοι καλησπερα.εχω ενα προβλημα με το midi keyboard μου μονο στην cubase sx3 και οχι στο reason kai στο fruit loops ενω δουλευουν τους ιδιους οδηγους asio,στην cubase δεν μου αναγνωριζει την καρτα που εχω συνδεμενο το midi ενω εχω αποσυνδεσει την μια καρτα onboard και εχω βαλει την pci πανω και παρολαυτα βλεπει η cubase την onboard και το midi που ειναι στην pci καρτα.τι κανω σας παρακαλω αν ξερει κανεις να μου πει.εχω χαθει εδω και 5 μερες.δηλαδη εχω σημα και μαλιστα γραφει οταν παταω record αλλα δεν μου βγαζει ηχο την στιγμη που ηχογραφω.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ.javascript:emoticon(':(')

Sad

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι ακριβώς εννοεις ότι δεν αναγνωρίζει την κάρτα σου; Τους asio οδηγούς της κάρτας σου τους βλέπει το cubase; vst instrument έχεις φορτώσει στο κανάλι που επιχειρείς να γράψεις;

 

Με μπέρδεψε λίγο το μήνυμα σου. Στα drivers μπορείς να φορτώσεις μόνο μία κάρτα. Όσο δε για το σήμα που βλέπεις και τον ήχο που δεν ακούς, φαίνεται σαν να μην έχεις φορτώσει κάποιο vsti στην έξοδο του midi καναλιού σου.

 

Δοκίμασε και ενημέρωσε..

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το monitor ή audition κουμπάκι το έχεις πατήσει; Είναι ένα σαν ηχειάκι. Θα το βρεις είτε στη μπάρα του καναλιού στο arrangement view είτε στον μίκτη. Κοίτα εκεί που είναι τα mute, solo, freeze κουμπιά. Έτσι θα ακούς (με κάποια καθυστέρηση) αυτό που ηχογραφείς, real time.

Αν κατάλαβα κιόλας το πρόβλημα, γιατί λίγο μπερδεμένα τα έγραψες!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδή κι εγώ δεν κατάλαβα καλα δοκίμασε αυτο...

Πήγαινε στο "Devices" στην γραμμή εργαλείων και μετά επέλεξε το "Device setup..."

Στην καρτέλα VST AUDIOBAY διάλεξε σαν master asio driver την κάρτα ήχου που θες να χρησιμοποιήσεις. Αν κατάλαβα καλά αυτό δεν έχεις κάνει και επειδή το πρόγραμμα βρήκε 2 κάρτες ήχου κάποια στιγμή μπερδεύτηκε και κράτησε αυτή που θα σε παίδευε περισσότερο!!!!!

Αν δεν ξέρεις μετα πως να χρησιμοποιήσεις τα vst instruments κάνε ένα νέο post.

Ελπίζω να βοήθησα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου