Προς το περιεχόμενο

Βοηθεια για preamp!!


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Χαιρετω!Εδω και κανα τριμηνο εχω παρει ενα τριχορδο μπουζουκι και επειδη μερα με τη μερα το λατρευω ακομα και περισσοτερο,νομιζω πως σιγα σιγα θα το ανεβασω και σε κανενα live!Ηλεκτρικο συστημα πανω δεν εχει και σκεφτομαι να τοποθετησω 2 ή 3 καψες στο εσωτερικο!Θα χρειαστω ομως και μια προενισχυση...Τι προτεινετε?Γενικα αν εχετε να προτεινετε καποιον αλλον τροπο,ή τί καψες ακουω...Ευχαριστω!

bluessssss!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Φίλε εγώ έχω οχτάχορδο. Η καλύτερη πιστεύω ιδέα είναι να βάλεις μαγνήτη. Πήγαινε σε έναν ειδικό και θα σου πει κάποιον καλό. Ο μαγνήτης προσαρμόζεται πάνω απ'το ηχείο (το κενό στο καπάκι). Ο μαγνήτης έχει ένα καλώδιο που πάει, μέσω του εσωτερικού του μπουζουκιού, στο πλαινό μέρος του μπουζουκιού και εκεί, κάνοντας σου ο ειδικός μία μικρή τρύπα, περνά το βίσμα.

 

Έτσι δεν σου χρειάζετε προενίσχυση. Με αυτό το τρόπο πάει ο ήχος κατευθείαν στον ενισχυτή.

 

Καλό είναι να πάρεις έναν μικρό σε μέγεθος μαγνήτη, έτσι ώστε να μην σου κόβει τον ήχο του ηχείου όταν παίζεις χωρίς ενισχυτή.

 

Καλές πενιές!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Mε μαγνητη εχεις αυτον τον αθλιο ηλεκτρικο ήχο που θελω να αποφυγω!Θέλω κατι πιο ακουστικο,γιαυτο μιλησα και για καψες...

bluessssss!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δεν είναι σίγουρο αυτό που λες. Πολλοί γνωστοί μπουζουκτζήδες παίζουν με μαγνήτη. Σημασία έχει να αγοράσεις έναν καλό. Έχω παίξει με το μπουζούκι ενός φίλου μου που όχι μόνο ο μαγνήτης ήταν τεράστιος και του έτρωγε τον ήχο, αλλά είχε αυτόν τον άθλιο ήχο που λες.

 

Αντιθέτως, ο τύπος με τον οποίο έκανα μαθήματα είχε πάρει έναν μικρό και πολύ καλό μαγνήτη. Ούτε τον ήχο του έκοβε και επιπλέον έβγαζε φανταστικό ήχο σε ενισχυτή.

 

Σκέψου το λίγο ακόμα. Αν βρείς από κάποιο γνωστό δοκίμασε να παίξεις με έναν καλό μαγνήτη και θα δεις πως αξίζει.

 

Τώρα αν επιμένεις για κάψες, βάλε κάψες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου