Προς το περιεχόμενο

digitech vx 400. Άλλη πρόταση;


Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γειά χαρά. Σκέφτομαι εδώ και καιρό να πάρω ένα γκατζετάκι που να κάνει δεύτερα φωνητικά (δεύτερα στα δεύτερα  ;D ). Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω να δώσω πάνω από 150-200 Ευρώ, και θα το πάρω μεταχειρισμένο, καθώς δεν είναι και κάτι που έχει εξαιρετική σημασία, απλά θέλω όταν κάνω δεύτερα φωνητικά να βγαίνει πιό "μπούγιο".

Μου πρότειναν το digitech vx 400. Έχετε κάτι άλλο υπ' όψιν σας ή έχετε να προτείνετε κάτι άλλο;

Ευχαριστώ

Dreamers come and go, but a dream's forever

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Γειά σου Kontras. Σου γράφω επειδή χρησιμοποιώ το vx400 για main φωνητικά. Το μεγάλο θετικό του για μένα είναι η ευκολία χρήσης του. Ίσως είναι καλύτερα να πάρεις το προηγούμενο μοντέλο, το vx300 εκτός αν σου χρειάζεται πολύ η λειτουργία usb connection για υπολογιστή. Θα πρότεινα σίγουρα κάτι σε πεταλιέρα, εκτός αν πάρεις κανένα κλασσικό rack της zoom με midi controller - αλλά υποθέτω πως ανεβαίνει οικονομικά.

Καλές αγορές!

:D..::Christabel Etheriel::..:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ευχαριστώ για την απάντησή σου φίλε μου. Η αλήθεια είναι ότι δεν θέλω rack, γιατι θα μπλέξω άσχημα! Η digitech είναι αληθοφανής, ή τα δεύτερα φωνητικά ακούγονται πολύ ψεύτικα; Εσύ είσαι ικανοποιημένος υποθέτω από το digitech ε; (Μήπως έχει και καμια λειτουργία να ακούγομαι ολόσωστος, πεντακάθαρος και 3 οκτάβες πάνω;;;;  ;D ;D ;D )

Dreamers come and go, but a dream's forever

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μην ανησυχείς για θέματα αληθοφάνειας..μπορείς να ακουστείς βέβαια και σαν άλιεν αν θες  ;D Εγώ είμαι αρκετά ικανοποιημένη απο τη digitech αν και φαντάζομαι πως με μερικά πεταλάκια θα έκανα καλύτερη δουλειά (σαν analogue ήχο επειδή είναι και φωνή κτλ). Αλλά πραγματικά, δοκίμασέ τη, και αν δεν σε πείσει...ψάχτο με μικρόφωνα, προενισχυτές, και ξεχωριστά εφφέ...

Δυστυχώς δεν έχει autotune (γαμώτο)... Για το πεντακάθαρος...τώρα τι να σου πω... :-X

:D..::Christabel Etheriel::..:D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου