Προς το περιεχόμενο

παραμορφωση και latency.


kouk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πιρα ενα λαπτοπ χτες με intel 2 gh ram 2 g κτλ και τρεχει το guitar rig 2  με ενα delay 7 ms  και παραμορφονει τν ηχο. ξερει τιποτα κανεισ τι μπορει να φταιει?? ευχαριστω

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Χμ, δεν νομιζω πως τιθεται θεμα καν για το εαν αυτη η καρτα θα επρεπε να βγαζει τοση παραμορφωση.

 

Δες μηπως συνδεεις τη κιθαρα στο mic in και οχι στο line in. Μπορει να παραμορφωνεται απο το σημα εισοδου, οχι απο το σημα εξοδου.

 

Επισης, εαν ακους "κλικαρισματα" και οχι παραμορφωση ( γιατι πολλοι μπερδευουν τον ηχο ), μαλλον πρεπει να ρυθμισεις εκ νεου το buffer της καρτας μεσα στο GR.

 

Το τρεχεις σαν αυτονομο προγραμμα, ή μεσα απο καποιο DAW?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

οχι το τρεχω σαν αυτονομο. κιθαρα εχο τν behringer iaxe 393 usb οποτε δεν τιθεται θεμα.θα κοιταξω το buffer της καρτασ. ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Υπαρχει μια περιπτωση η κιθαρα σου να αυξανει το latency. Κοιταξε το λιγο αυτο.

Επισης, εχω παρατηρησει πως το GR οταν ειναι αυτονομο, εχει περισσοτερα κολληματα και πρεπει να περασεις πολλες ωρες ρυθμισεων μεχρι να βρεις μια ακρη.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Πολλά προβλήματα με το guitarig όντως.Δοκίμασε amplitube και θα δίνεις.Δίνει φτερά  :P

Γενικά δείχνει να παίζει πιο καλά μόνο του σε αντίθεση με το προαναφερθεν.

Την behringer την εχω και γώ και δεν έχω τετοιο πρόβλημα ούτε όταν την βάζω να παίζει με 5ms(δεν είμαι σίγουρος για 2ms).Δηλαδή το πιο ανώτερο που έχει στο μενού της για asio.Μήπως έχεις βάλει καμμιά ρύθμιση στο μενού της και δεν αντέχει το pc.

Συνήθως τα κλιπαρίσματα αυτά αν δεν είναι κλιπάρισμα λόγω έντασης μέσω guitarig είναι λόγω latency και γενικά ρυθμίσεων asio αφού δεν αντέχει η cpu και τα φτύνει.

 

Θα σου πρότείνα να την βάλεις να παίξει στο line in και όχι μέσω usb γιατί παράγει διάφορα προβλήματα ο ήχος και ασυμβατότητες στα laptop-pc.

Θα χεις βέβαια περισσότερο θόρυβο στο σήμα αν δεν το ενισχύσεις με προενισχυτή-κονσόλα αλλά είναι τρόπος που σε απαλλάσει απο το πρόβλημα της usb και του μικρού καλωδίου που δίνει το πακέτο της μπέχρινγκερ.(Άλλο τούτο,γιατί ομως?Μήπως λόγω έκτασης αυξάνεται το latency ή χάνει σήμα ή αλλοιώνεται ή απλά για οικονομία?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

επισης και κατι αλλο. ακουσα οτ πρωτα πρεπει να ανοι3εις κιουμπειζ και μετα γκιταρ ριγ. παρακαλω ας μου ε3ηγησει καποιος πως 8α το κανω... ευχαριστω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αφου το εγκαταστήσεις σαν vsti ή dxi το guitarig λογικά αν δεν έχεις πειράξει τον προεπιλεγμένο φάκελο για τα plugins θα το βρεί το cubase μόνο του.Αν πείραξες αυτό τότε πρέπει να ορίσεις τον καινούριο φάκελο ή να εγκαταστήσεις πάλι στον default.

ΜΕτά αφού προσθέσεις ένα audio channel στο project σου πατάς το εικονιδιάκι με το e(νομίζω) και κάνεις insert το guitarrig εκεί.ΜΕτά κάνεις το κανάλι monitor με το αντίσοιχο κουμπάκι και πλέεις στο διάστημα ναουμ.

 

Αν το θές μόνο για να πάιζεις και όχι να γράφεις καλύτερα παίξτο standalone.

 

Για όσους δεν ξέρουν ελληνικά ευκαιρία για να μάθουν.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου